-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
NetLimiterнекој програм преку кој ќе можам да следам колку гига интернет имам download и upload ???
NetLimiterнекој програм преку кој ќе можам да следам колку гига интернет имам download и upload ???
Да дообјаснам во негово име-се надевам Неон нема да се налути :smir:Дали наставката на фајлот е .исо?
Сигурно ли си симнал добар фајл? Да не не е во ред фајлот?
Пробај Браус ЦД да направиш да видиш дали ќе ти отвори нешто.
А инаку другар за програмче за download и upload и јас барав. Можеби затоа што побарав само 10тина минути не најдов нешто асално, но не ми се ни трошеше повеќе време за тоа. Ако има некој да препорача нешто што е во ред и мене ме интересира.
Поздрав.
Не е за отварање тој. А и зашто би го отворил? Тој само ја “лаже“ играта дека имаш диск ставено.Да дообјаснам во негово име-се надевам Неон нема да се налути :smir:
Се работи за мини имиџ (mds, mdf) фајл, тие мини имиџи од неколку мега се користат за симулација на диск од (најчесто) игра од неколку гига која бара диск за да се стартува. Не знам дали некој друг пробал да отвори ваков фајл, мене исто не ми успеа
www.vanbasco.comНекој да не знае како се викаше она програмчено што беше нешто слично ко не заборави стихове емисијата на нова идеше текст на екранот и вие преку микрофон пеете?
Problem loading page.
Види овде дали е ова тоа што ти се јавуваНајверојатно затоа што го апдејтував Windows - от вчера ми се појави некое програмче HDD Rescue и цело време замара како сум имал проблеми, дискот неможел да биде прочитан па некогаш дури и ми го гаси лаптопот. Кога ќе скенира што и да најде неможе да се поправи затоа што бара да го купам. Кога ќе идам Uninstall вика Local Disk is not accessible. Make sure the hard drive is installed and connected correctly. Дајте некое чаре како да го тргнам.
ако е тоа проблем, првин треба да ги сопреш процесите од него па после да го тргнеш.What this infection does:
HDD Plus is a fake computer optimization and analysis program that displays false information so that it can scare you into thinking that there is something wrong with your computer. HDD Plus is installed via Trojans that display fake error messages on the infected computer. These messages will state that there is something wrong with your computer's hard drive in order to scare you into purchasing the program.
Дообјасни го болдираното. Читаш стари вести на интернет?Кога влегувам во интернет сите информаци и од mozilla i od explorer ми се отварат старени, со поминат датум, дали е вирус нешто или системот има проблем?
Ако може да ми помогне некој.
Со почит!
да, значи кога влегувам да читам некој весник ми и злегуват вестите од пред еден месец или на било која веб страна...Дообјасни го болдираното. Читаш стари вести на интернет?
да XP користам и кога влегувам ми излегуваат стари вести на било која страна, или во министерство не ми излегуваат најновите инфомраци или било каде во сител ви а1 во канал5 ми излегуваат вестите од пред еден месец...објасни убаво за да разбереме што е проблемот???
ако е на ХП виндоус го користиш тогаш браузерот треба предходна верзија ,а не најновото тие подржува виста и 7-ка