Телефонот ми е Nokia 5530.Е ни јас не знам како да го направиш, посебно затоа што не знам КОЈ МОБИЛЕН го имаш?
Ако не ти е некој понов NOKIA, не се мачи.
Телефонот ми е Nokia 5530.Е ни јас не знам како да го направиш, посебно затоа што не знам КОЈ МОБИЛЕН го имаш?
Ако не ти е некој понов NOKIA, не се мачи.
друга прилика, не е толку итно, важно таму кај шо му треба го гледат, јас сакам-неќам секој ден го гледам ) али фала сепак. поздрав :wink:Уф искрено не користам сајп па и не сум запознат со подесувањата...а ова би било нешто во подесувањата на скајпот (privacy settings во скајпот, video mood, low/high quality...или слично) или пак доколку некоја друга апликација истовремено ја користи камерата (од firefox и ie до мсн). Сега идам со претпоставки -би тргнал прво од подесувањата у скајпот, на пример Tools > Options General > Video Settings>privacy settings.
ако не е до скајпот, не би знаел нешто повеќе...едино некој форумџија да помогне кој веќе има искуство со скајп видео.
ЕЕее тоа е кога си играш со тоа што не треба.Правев рекавери на хардот со Hyrens boot cd. Ми пронајде 30 бед сектори за 32 часа....
Сега пробувам да инсталирам виндоус хп и ми вика NTLDR is Missing.
Ај ако знае некој да ми каже што треба да направам...
Оди кај Контролна Табла> Хардвер и звук> Звук> десен клик на звучникот> својства (properties) и таму негде се избира 5.1.Имам еден проблем
Ги инсталирав најновите REALTEK HD AUDIO DRIVERS и не ми го дава Realtek Hd Control Panel а ми треба за да го средам звукот на сараундот
Ако може помош...
На Македонски ти е Windows (Прозорците) бе болен???ЕЕее тоа е кога си играш со тоа што не треба.
Windows XP CD -> recovery console -> изврши ги командите fixmbr и fixboot
Оди кај Контролна Табла> Хардвер и звук> Звук> десен клик на звучникот> својства (properties) и таму негде се избира 5.1.
Дај слика како тоа изгледа. Пробај отклучи го таскбарот и влечи го тој пречникот лев-десно-горе-доле, нешто ќе бидеZosto go nemam Language bar? Stiklirano e vo toolbars. Na mestoto kade treba da e ima 2 pravoagolnici i pod niv strelka
Probav preku Control panel ....... se toa ama ne biva pak
VE molam za pomos
Можно е да ти одкажува или да не ти е убаво поврзан хардот.Си читкам ја на кајганава... и оп,пцто ми се рестартира... ми покажува некои глупсоти во смислол на БИОС ЕРРОР!
вика- внеси флопи... па после некоја секунда внеси ЦД... и ја директива од струја траак... го ставам пак у струја,упалувам,се си е ОК... предзнаци на умирање?
откажува ја мислам... супер се сите кабли,проверив... понекогаш ке почне да кочи ова она... џабе формат... на смртна постела е,после 6 години верглањеМожно е да ти одкажува или да не ти е убаво поврзан хардот.