Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
BitTorrent

Здраво потребна ми е мала помош оклоу битторент.

Кога ќе сметинаме пример фајл 10 гига и повејќе. Ако дојде до пад на конекција ќе може да се продолжи downloadот после?

Здраво потребна ми е мала помош оклоу битторент.

Кога ќе сметинаме пример фајл 10 гига и повејќе. Ако дојде до пад на конекција ќе може да се продолжи downloadот после?

Нема да комплицирам ... Одговорот е ДА .Слободно можиш да го продолжваш ,прекинваш итн колку сакаш пати .

имам проблем!
Компјутерот ми покажува virtual memory too low. Како да го решам овој проблем. Користам Windows XP, имам 384 MB рам.

Како бе 384 МВ рам??? Колку се сеќам не беа мн р'ѓави конфигурациите.. 2 гига рам мислим дека имаше :toe:

Како бе 384 МВ рам??? Колку се сеќам не беа мн р'ѓави конфигурациите.. 2 гига рам мислим дека имаше :toe:

Аах Вико тој само мислиш. Има 384 Мб рам со скапшан хард-диск од 80Гб и Целерон процесор(на 1.6Ghz ама не сам сигрен за овој). Баш затој анили пиша да не и препорачуемо надоградба на рам зашто нема да заврши никаква работа(или минимална). Според мене можеш да си го задржиш само Двд-Rw-то и мониторот:helou:

Аах Вико тој само мислиш. Има 384 Мб рам со скапшан хард-диск од 80Гб и Целерон процесор(на 1.6Ghz ама не сам сигрен за овој). Баш затој анили пиша да не и препорачуемо надоградба на рам зашто нема да заврши никаква работа(или минимална). Според мене можеш да си го задржиш само Двд-Rw-то и мониторот:helou:

Не зезај :tapp: А колку е месечна рата чисто ме интересира? Стариот твој од пред 5 години боље беше изгледа :icon_cool

Не зезај :tapp: А колку е месечна рата чисто ме интересира? Стариот твој од пред 5 години боље беше изгледа :icon_cool

Да ти кажем мојот стариот беше измислен. Иначе сга гледам на страната не т-хоум и не ми се веруе каква ја пишуе конфигурацијата тука, па каква ја виде ја вчера. Дали е овој некоја силна преварана т-хоум и како немаше ништо по медиумите ако е така?

Цена во готово: 20 990 денари....

Znaci samo nov kompjuter ke me spasi... :)

Овде е за софтвер подфорумот ама ај....

Пожелно е да набавиш нешто ново, сите стално тоа го сакаме..но..но ...но....желбите се едно а можностите сосем друго, тоа зависи пред се од платежните можности....во дадениот момент

..... сега ако сакаш само филмови гледање, интернет, текст програми, повремено играње на карти можеби треба да размислиш да ставиш некоја засебна графичка картица (не мора некоја јака, може во класа на nVidia GF 4, има овде форумџии кои можеби би ти излегле во пресрет да ја набавиш доста поволно) како би го растеретила делењето на системската меморија со вградениот графички чип и исто така набавка на бар уште 265 мб рам, за горенаведените активности тој компјутер ќе те служи уште долго.

ме прати овде
http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/moviemaker2.mspx
као, треба сервис пак 2, па апдејти да уклучам?!?!?!?!
има ли најпроста едноставна инсталација негде и некако? без апдејти да уклучувам пошо не ми е уриџинал видовсот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom