ТукаKako se praveshe mak podrshka ??
Everest на пример..Како се викаше програмчето за да видам температура на процесор графичка ?![]()
Нема да комплицирам ... Одговорот е ДА .Слободно можиш да го продолжваш ,прекинваш итн колку сакаш пати .Здраво потребна ми е мала помош оклоу битторент.
Кога ќе сметинаме пример фајл 10 гига и повејќе. Ако дојде до пад на конекција ќе може да се продолжи downloadот после?
Нема да комплицирам ... Одговорот е ДА .Слободно можиш да го продолжваш ,прекинваш итн колку сакаш пати .
Znaci samo nov kompjuter ke me spasi...Готово......:pos2:
..се ми јасно сега....ги испозаебаа луѓето со тие компјутери.....понатамошни коментари не се потребни....:kesa::smir:
А што конфигурација имаш? Може нема да треба новZnaci samo nov kompjuter ke me spasi...![]()
Како бе 384 МВ рам??? Колку се сеќам не беа мн р'ѓави конфигурациите.. 2 гига рам мислим дека имашеимам проблем!
Компјутерот ми покажува virtual memory too low. Како да го решам овој проблем. Користам Windows XP, имам 384 MB рам.
Аах Вико тој само мислиш. Има 384 Мб рам со скапшан хард-диск од 80Гб и Целерон процесор(на 1.6Ghz ама не сам сигрен за овој). Баш затој анили пиша да не и препорачуемо надоградба на рам зашто нема да заврши никаква работа(или минимална). Според мене можеш да си го задржиш само Двд-Rw-то и мониторот:helou:Како бе 384 МВ рам??? Колку се сеќам не беа мн р'ѓави конфигурациите.. 2 гига рам мислим дека имаше![]()
Не зезајАах Вико тој само мислиш. Има 384 Мб рам со скапшан хард-диск од 80Гб и Целерон процесор(на 1.6Ghz ама не сам сигрен за овој). Баш затој анили пиша да не и препорачуемо надоградба на рам зашто нема да заврши никаква работа(или минимална). Според мене можеш да си го задржиш само Двд-Rw-то и мониторот:helou:
Да ти кажем мојот стариот беше измислен. Иначе сга гледам на страната не т-хоум и не ми се веруе каква ја пишуе конфигурацијата тука, па каква ја виде ја вчера. Дали е овој некоја силна преварана т-хоум и како немаше ништо по медиумите ако е така?Не зезајА колку е месечна рата чисто ме интересира? Стариот твој од пред 5 години боље беше изгледа :icon_cool
Овде е за софтвер подфорумот ама ај....Znaci samo nov kompjuter ke me spasi...![]()
зашто неам windows movie maker и како да имам?![]()
ме прати овде