- Член од
- 30 јули 2007
- Мислења
- 1.391
- Поени од реакции
- 86
Симнав француски филм со залепен англиски превод.
Дали е можно да се тргне преводов, и да се залепи некој друг , на пример македонски?
НЕ, неможе да се тргне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Симнав француски филм со залепен англиски превод.
Дали е можно да се тргне преводов, и да се залепи некој друг , на пример македонски?
Мал проблем со два оперативни системи.
Сакам да имам XP sp3 и ubuntu 8.04
Имав и претхотно XP, но време му беше за формат... исчистив хард диск... го поделив на четири партиции 2 празни nfts една за убунтуто, и една swap за убубту... Го инсталирав убунту средив се си работеше, и почнав да инсталирам XP, го ставив во едена од тие две претходно направени партиции... се инсталираше се како што треба... и при нареден рестарт.. ми дава избор помеѓу два windows xp, едниот е новиот што го инсталирав, а другиот ми вика дека неможе да се уклучи и дека фали некој фајл. Не знам зашто го појавува воопшто вториот windows и кој е тој... и воопшто го нема убунтуто... а кога ќе ги проверам распоред на партиции, ги има сите четири, со што во таа на убунтуто си стои заземен простор од 2 гб...
Мислам дека објаснив убаво
Чаре ?
епа сега кога веќе имам винхп , и на местото на убунтуто пак инсталирам убунту, ќе се реши проблемот ?
да не ми го снема само пак винхп-то ?
нешо ме заебава BS плеерот на Windows7 ... на појќе од пола филмој шо сум ги спуштил (.avi) не слушам звук , а ко ќе ги пуштам преку VLC е се во ред. Не знам дали е до аудио кодекот или до плеерот нешо.
Да не ви е познато ова , и дали знајте некое решение ?
Решнието од Корун:
Пробај со System Restore, а ако и така не бива пробај избриши го антивирусот и инсталирај нов:smir:Најверојатно од вирус е ова, антивирусот ми го снема и не ми се отвара Task Manager. Антивирусот во ад-римув програмс го има, а кога ќе влезам во фолдерот празен е. И не ми се покажува на старт. Чаре?
Најверојатно од вирус е ова, антивирусот ми го снема и не ми се отвара Task Manager. Антивирусот во ад-римув програмс го има, а кога ќе влезам во фолдерот празен е. И не ми се покажува на старт. Чаре?
Најверојатно од вирус е ова, антивирусот ми го снема и не ми се отвара Task Manager. Антивирусот во ад-римув програмс го има, а кога ќе влезам во фолдерот празен е. И не ми се покажува на старт. Чаре?
Сега приметив.
Во старт ми го нема ран. :nesum:
Кога слушам музика на некој плеер,песната ненормално сецка...додуша на секој плеер ми прави така што го имам во компјутер.
Што може да е фрката ??:nesum: