Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
зашто кога гледам клипче на you tube,ми сецка цело време клипот...
Инсталирав поноф flash player и пак истото...:nesum:

Пробај исчисти кеш и колачиња во прелистувачот. А ако не треба историјата и таа исчисти ја.

Пробај исчисти кеш и колачиња во прелистувачот. А ако не треба историјата и таа исчисти ја.

Исчистив колачиња и кеш...историјата ми треба....сеа ке пробам и со CCleaner да исчистам па да видам што ке биде...

и ја преинсталирав мозилата и ги исклучив процесите во таскбар и такс менаџер и пак не бива
дури пробав и преку таск манаџер да ја оклучам мозилата и пак неќе

Епа кога бришате бришајте со Revo Uninstaller и бришете ги регистрите за да немате проблеми при ново инсталирање на истата програма :toe:

f9ksis.jpg

Ај малку помош ако може?
Ми се појави ова пред недела дена на десктоп при уклучување на компјутерот.Првиот пат одма го избришав, ама сега пак после секое уклучување ми се појавува.Ако знае некој во што е проблемот и како да го избришам нека каже.Фала однапред:smir:

f9ksis.jpg

Ај малку помош ако може?
Ми се појави ова пред недела дена на десктоп при уклучување на компјутерот.Првиот пат одма го избришав, ама сега пак после секое уклучување ми се појавува.Ако знае некој во што е проблемот и како да го избришам нека каже.Фала однапред:smir:

Стави го на ignore и нема повеќе да ти се јавува дефендерот не е толку моќен за да го избрише овој тројанец ништо страшно ignore и мирна глава не може ништо беља да ти направи

f9ksis.jpg

Ај малку помош ако може?

Веројатно виндовс дефендерот неможе да го избрише чим ти се појавува на секој start-up. Иначе ова е тројан, така да пробај со Trojan Remover или spybot. Имаш антивирус инсталирано или некоја друга заштитна програма ??? Ако имаш пробај прво со нив:smir:

f9ksis.jpg

Ај малку помош ако може?
Problem Solved
:XD:

Problemi so BitTorrent

Znaci go simnav programot probav da simnam fajl i ne sakase probav poveke fajlovi ne saka nieden gi dava so crveno
Probav i so UTorrent istiot problem sto moze da e problemot help :tapp::tapp:

прво, укључен ти е компјутерот у струја? дали си сигурен/на?
второ, имало ли сидери воопшто тоа торентите? или немало?

haaha retard ne mi uklucen u struja na baterija e lap top

seriozno
ima seeds i leechers ama pak nejke da raboti so bilo koj torrent

seriozno

Симни нешто од Zamunda па види ако од zamunda ти го дава како црвено тогаш до тебе е проблемот

seriozno
a кренат ти е екранот на лаптопот? и батеријата да не ти е истрошена? :S
види у опции таму лимит за аплоуд и даунлоуд, да не е нуларица.

Симни нешто од Zamunda па види ако од zamunda ти го дава како црвено тогаш до тебе е проблемот
абе сине дај тоа јузер и пасче да си користам чат-пат, пошто неможам да се регнам: The current user account limit has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom