Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе кажувајте чаре Фаерфоксот ми зима 550МБ РАМ:tapp: Кој труг Интернет пребарувач е добар така да го инсталирам?:smir:

Safari 4 или Chrome

momentalno jadam lubenica :pos2: mala shala :baeh: ne mi go otvara toa linkot mi pishuva promlem loading page

Кој линк? Работат сите линкови, проверено е.

Ice hendrix go simnav msn i install i na krajot od inslatacijata mi pishuva An error ocured while attempting to create the directory: D:\program files\MSN messenger

abe tie rabotat ali na dr PC namojov nesaka :vozbud: :nerv: :zid: :cry:

Де бе кажувајте чаре Фаерфоксот ми зима 550МБ РАМ:tapp: Кој труг Интернет пребарувач е добар така да го инсталирам?:smir:

Со REVO избриши ја таа верзија на Firefox што ја имаш, и инсталирај ја таа што ја немаш од овие 2 верзии:

Firefox 3.0.13
Firefox 3.5.2

Без дискусии за пиратерија имате ПП, мислењата ви се корегирани.

Ај пак ќе го поставам прашањево пошто најде на слаб одзив.

Планирам да земам компујтер.
Компјутеров на кој го куцам постов го земав од АМЦ и е стар околу 6 години до сега три пати го носев на сервис(двапати цркна харддискот).
Предложете фирма која нуди квалтиетни конфигурации(не планирам да го носам компјутерот на сервис на секои 6 месеци).

Компјутеров на кој го куцам постов го земав од АМЦ и е стар околу 6 години до сега три пати го носев на сервис(двапати цркна харддискот).
Предложете фирма која нуди квалтиетни конфигурации(не планирам да го носам компјутерот на сервис на секои 6 месеци).
DELL, си чул за нив:haha:

Anhoch..што знам другарми купи 2 компјутери и до сега ниту еден пат не сервис скоро 2 години....сепак зависи од цената колку плакаш толкав квалитет-издрживост имаш и зависи од тебе дали знаеш да чуваш PC или не

Ако знаеш каде се продаваат DELL компјутери од таму си земи нема да погрешиш:toe:

мојов е 5 години и е купен од АМЦ, на него се расипало само маус и ЦД-режач, а на сервис го имам носено 2пати ама поради бришење на Виндоус, па јас ти препорачувам пак да си земеш од АМЦ затоа што има најголема понуда а и најевтино ти е. ти како сакаш

Еве што ти братија на постот...АНХОЧ и ДЕЛЛ според мене се најдобри фирми.

гледам дека не одите многу на темата игри .
па решив тука да го постава проблемот.
Еве вака имам ја играта prototype svaleno od net ама нешто не сака да се инсталира се појавува ова како на сликата.
Прегледај го приврзокот 12412
ако може help не за дџабе трошев 7 gb

гледам дека не одите многу на темата игри .
па решив тука да го постава проблемот.
Еве вака имам ја играта prototype svaleno od net ама нешто не сака да се инсталира се појавува ова како на сликата.
Прегледај го приврзокот 12412
ако може help не за дџабе трошев 7 gb

mislam deka trebit vaka.Ke ojs na net i ke napisis download shell32.dll i od kako ke go spustis fajlot klajgo vo c:windows/syste32 tamu naprajmu paste isto taka i drugiot a ako ne sakat taka klajmugi ovie dva fajloj so ke gi klajs
vo c;windows/sysstem32 klajgi i vo igrata kade so e setupot,ako me razbra ako ne daj msn ke go napram jas preku time wiwer barem taka kaj mene uspeva igrive ako ne se instalira

Ако знаеш каде се продаваат DELL компјутери од таму си земи нема да погрешиш:toe:

Еве што ти братија на постот...АНХОЧ и ДЕЛЛ според мене се најдобри фирми.

Anhoch не е фирма за произвоство на компјутери туку дуќан, а Dell е Фирма која произведува и склопува компјутери и е нај добра марка за компјутери

Anhoch не е фирма за произвоство на компјутери туку дуќан, а Dell е Фирма која произведува и склопува компјутери и е нај добра марка за компјутери

Од кај тоа дека баш DELL се најдобри? Дефиниција?

И пази што збориш и за која марка, да не ти улета Милојко-MSI да ти каже :)

Од кај тоа дека баш DELL се најдобри? Дефиниција?

И пази што збориш и за која марка, да не ти улета Милојко-MSI да ти каже :)

А кој се подобри ? кога ке видиш дека и alienware се на Dell и се ти е јасно :wink: мислам за мене се нај добри, како кај Милојко што е MSI така и кај мене e Dell само не се инатам како Mилојко изгледа него го плаќаат MSI

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom