Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де бе кажувајте чаре Фаерфоксот ми зима 550МБ РАМКој труг Интернет пребарувач е добар така да го инсталирам?:smir:
и овие ке ги пробам
Ај ке пробамСо REVO избриши ја таа верзија на Firefox што ја имаш, и инсталирај ја таа што ја немаш од овие 2 верзии:
Firefox 3.0.13
Firefox 3.5.2
DELL, си чул за нив:haha:Ај пак ќе го поставам прашањево пошто најде на слаб одзив.
Планирам да земам компујтер.
Компјутеров на кој го куцам постов го земав од АМЦ и е стар околу 6 години до сега три пати го носев на сервис(двапати цркна харддискот).
Предложете фирма која нуди квалтиетни конфигурации(не планирам да го носам компјутерот на сервис на секои 6 месеци).
Anhoch..што знам другарми купи 2 компјутери и до сега ниту еден пат не сервис скоро 2 години....сепак зависи од цената колку плакаш толкав квалитет-издрживост имаш и зависи од тебе дали знаеш да чуваш PC или не
Ако знаеш каде се продаваат DELL компјутери од таму си земи нема да погрешиш
мојов е 5 години и е купен од АМЦ, на него се расипало само маус и ЦД-режач, а на сервис го имам носено 2пати ама поради бришење на Виндоус, па јас ти препорачувам пак да си земеш од АМЦ затоа што има најголема понуда а и најевтино ти е. ти како сакаш
Ај пак ќе го поставам прашањево пошто најде на слаб одзив.
Планирам да земам компујтер.
Компјутеров на кој го куцам постов го земав од АМЦ и е стар околу 6 години до сега три пати го носев на сервис(двапати цркна харддискот).
Предложете фирма која нуди квалтиетни конфигурации(не планирам да го носам компјутерот на сервис на секои 6 месеци).
Еве што ти братија на постот...АНХОЧ и ДЕЛЛ според мене се најдобри фирми.
Safari работи на Виндовс?!?
гледам дека не одите многу на темата игри .
па решив тука да го постава проблемот.
Еве вака имам ја играта prototype svaleno od net ама нешто не сака да се инсталира се појавува ова како на сликата.
Прегледај го приврзокот 12412
ако може help не за дџабе трошев 7 gb
Ако знаеш каде се продаваат DELL компјутери од таму си земи нема да погрешиш
Еве што ти братија на постот...АНХОЧ и ДЕЛЛ според мене се најдобри фирми.
Anhoch не е фирма за произвоство на компјутери туку дуќан, а Dell е Фирма која произведува и склопува компјутери и е нај добра марка за компјутери
Од кај тоа дека баш DELL се најдобри? Дефиниција?
И пази што збориш и за која марка, да не ти улета Милојко-MSI да ти каже![]()