Lele kolku negativni misli!
Mene odma mi ide onaa pesnana od Coldplay
"And we live in a beautiful world (yeah we do yeah we do)
We live in a beautiful world
Oh all that I know is nothing to run from
Cause yeah everybody here got's somebody to lean on.."
Makedonija ne e svetot luge, ama e del od nasite svetovi! I ne boli i frustrira faktot sto ne zeznala sudbinata pa sme se rodile vo nekoja od lokalnite drzavni bolnici so nizok stepen na higiena i aroganten personal, posebno ao ste rodeni utroto posle nova Godina, ako mamica vi krivela kicma an boksot 4 dena zatoa sto vie ste i prkosele na prirodata i ste sakale namesto so glavceto da se napraite kurnaz i da izlezete so ramoto, i koga konecno ste izleglena mamica vi i dale edna bomboniera namesto televizor pobogu
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Ama takviot pocetok na mojot takanrecen zivot ne me pravi gnevna na svetov...naprotiv..se raduvam be na sekoj zrak se raduvam, ja vpivam sekoja kapka dozd i dlaboko go zemam sekoj zdiv...sekoja goltka od kafeto na sabajle me pravi neizmerno srekna a da ne pravam muabet za sekoj griz od utrinskoto jabolko..ekstaza ej
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Mirisi, branovi, voda, vetar, stud, trpki po teloto, pesok, smrznati stapala, kebe, topol napitok,vozdishka, nasmevka, baknez...solzi, pozdravi, zboguvanja...zaminuvanja, vrakanja i ovtorni viduvanja...
I zosto da plukam po svetov koga takvi zadovolstva mi pruza?:smir: