Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Што да ти пишам бе Кирче, што? Ти пишав 10 поста и пак инат тераш како Магаре на мост... Видов дека немаш појма и нема потреба од реплицирање... Натпреварот бил изгубен од Џејмс оти не дал 30 поени :kesa:

Знаеш дека... уствари ништо незнаеш :helou:

Na kraj bea katastrofa Miami (gi gledav na net), a i predhodno ne bea sjajni ama Utah se utepaa od utnuvanja i greski, ama na kraj ete sto gi snajde. Tocno na 53,4 sek imase Miami 7 razlika i napad za Utah i gi strefi toa sto ne mi se veruvase, ovie se zdivea na kraj samo trojki, trojki, trojki, a na Miami im pravea takticki prekrsoci i frlaa slobodni, ncncncncn...

Utah gi resija Orlando vo posledna cetvrtina 20-39...inace vecer igra Miami so Boston na domasen teren.

Реплицирај нешто ако не сум во право,или немаш што да пишеш во врска со утакмицава и Леброн?

Да за слободни е Леброн,ама твојот Вејд го промаши своето слободно и така Јута си даде кош и си отиде во продолжение

И не знам кој Треба да игра плеј во екипата ама твојот Вејд имаше Една асистенција а Џејмс 14.
Не се ни двајцата криви него Јута е крива во последна четвртина ги уби исто како и Орландо

А, не ти се спомнува Triple-Double на Џејмс... ах бре Кирца Кирца :)

А, не ти се спомнува Triple-Double на Џејмс... ах бре Кирца Кирца :)
А тебе не ти се споменуваат 39 поени на Вејд.... иначе јас пишав што имав за Џејмс а тоа е само го кривам за шутот бидејки му е катастрофален! За асистенциите и влезовите кога изнудува слободни го пофалив,али дај не зезајте нема шанси да освои Мајами ако не го подобри шутот! Вечер играме со Бостон,ај да видиме што ке направи пак Џејмс:

А тебе не ти се споменуваат 39 поени на Вејд.... иначе јас пишав што имав за Џејмс а тоа е само го кривам за шутот бидејки му е катастрофален! За асистенциите и влезовите кога изнудува слободни го пофалив,али дај не зезајте нема шанси да освои Мајами ако не го подобри шутот! Вечер играме со Бостон,ај да видиме што ке направи пак Џејмс:

Додека не земат некој добар центар,нема..

Ти за Мајами навиваш, за Вејд или против Џејмс? Според ова што го читам највеќе навиваш против Џејмс :kesa:
За Мајами навивам бидејки го сакам Вејд како играч,и не сум против Џејмс туку кажуавам реално дека не е во форма и ако не се подобри нема шанси да освоиме!

--- надополнето ---

Додека не земат некој добар центар,нема..
Па Бош не е слаб,не ни можеа подобар да донесат!

:icon_lol: Кирче се читаш бе брат? Од каде испадна дека Бош е центар кажи ми жити се? Барем кога незнаеш нешто, прогуглај и напиши барем ќе испадне дека знаеш нешто... Колку за информација Бош е крилен центар или позиција 4, на Мајами им треба замена за Џоел Ентони, односно класичен центар или позиција 5... резерва за таа позиција е Илгаускас, но стар е веќе тој, а и се повредува почесто :helou:

За Мајами навивам бидејки го сакам Вејд како играч,и не сум против Џејмс туку кажуавам реално дека не е во форма и ако не се подобри нема шанси да освоиме!!

Znaci zavisi od LB, ne od toj tvojot Wade(kako sto si kaza) be Kire:)

За Мајами навивам бидејки го сакам Вејд како играч,и не сум против Џејмс туку кажуавам реално дека не е во форма и ако не се подобри нема шанси да освоиме!

--- надополнето ---

:kesa::kesa:
Поарно не пишувај за кошарка,врска немаш ти,не се срами барем.

Ццц муабетов последниве страни ви е крш ... Пред се мене сите ми се катастрофа во овие 10 утакмици... Второ ... Ги следев следните утакмици на Мајами и потенцирам дека зборам за нив.Против: Орландо,Бостон,Њу Џерси,Њу Орлеанс и Јута ...
Значи не тупам како некој погоре дека Вејд и слаб или ЛеБрон многу јак.Се гледа дека ЛеБрон се труди да ги разигра и другите.Вејд премногу солира.Не навлегувам кој е подобар и за колку.Но за две страни на форумот да се напишат толку безвезални постови ... Релативна ствар е кој е подобар.За него Вејд за друг Коби за мене ЛеБрон.За вкусови не се дискутира.За она со фактите
Гугалото и интернетот постојат за неинформираните да се информираат...
Вејд сам стигнал до титулата???Вејд кога играше сам лани Мајами освои едвај топ 8 мо место(беа 5 ти поради сплет на околности).Предходната последно ( повреден беше).Е сега за критичната сезона... Ако некој не видел или видел ама од незнаење не забележал...
Shaquille O'Neal,, Jason Williams , Antoine Walker , Alonzo Mourning,Gary Payton, се легенди.Играчи кои пред 5 години беа ,некој пред крај на кариера некој во најзрели години ... Никој неможе сам да освои титула .Имаш линкови за сите.Види кој се тие и што се
За тоа дека Џејмс бил пичка што дошол.Мајами 2010 е прифатен и потпишан од сите тројца.Ако има пички тогаш сите тројца се.Е сега зборното место беше Мајами поради други некошаркарски причини(данокот во Кливленд,неатрактивноста на Кливленд,гламурот,климата и Пет Рајли во Мајами).Не си ги сванал кошаркарските во некошаркаркарските не навлегувам таа лекција е за наредниот час
И она што секогаш ќе ми биде чудно и несфатливо е контрадикторноста во изјавите на хејтерите на Џејмс...
7 те години во КАВС си ги вртаат како им одговара.Прво кога ги руши сите статистички рекорди до неговата возраст велите дека играл сам и сам давал кошеви.Слаб тим морало сам да ги дава кошевите.Добро.Кога се титулите во прашање веднаш трансформација.Па тој имаше страшен тим ништо не успеа да направи...

Како и да е.Кој и да е подобар. Да кажеш дека Леброн е тапа, да не знаеш да напишеш правилно име на кошаркар, покрај горе споменативе играчи да кажиш дека играл сам , Бош дека бил центар, да знаеш само тројца НБА кошаркари онда си ЛАИК за НБА.И пост Овој е тапа а мојот е ѕвер може да напише само мало дете.Години не спомнувам пошто понекогаш тие не се битни за да бидеш мало дете

Eve go konecno LB so 35 poeni i samo uste edna asistencija mu falese za triple-double. Na kraj Miami izgubi 107-112, a Wade postigna samo 8 poeni, barem da daese 18 ke pobedese Miami:)

Eve go konecno LB so 35 poeni i samo uste edna asistencija mu falese za triple-double. Na kraj Miami izgubi 107-112, a Wade postigna samo 8 poeni, barem da daese 18 ke pobedese Miami:)
Подобро е да не пишуваме тука пошто се претвори во тема ЛеБрон против Вејд...
Се што имам да кажам за играта на Мајами е дека има неверојатно гушење меѓу Вејд и Леброн.Бош во напад стига до пролазна оценка но во одбрана е дрво невидено... Почеток е има време да се сменат работите.А ако веќе пишувате на темата немојте да се карате пошто во плејофф ќе треба заедно да навивате па после да не ви се смеат дека првен сте се крале а после да се браниме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom