Колку често се повредувате кога готвите?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
коа ке пржам јајца или коа ке пржам што и да е стално го јадам

vo kujnata najspreten sum so nozkot viljuskata i lazicata :) sfe drugo mi e amatersko :)

Секој ручек што ќе го направам е крвав. Обавезно морам да се пресечам,ама тоа е така оти кога готвам секогаш сакам да зготвам и предјадење и главно и десерт и тоа во исто време и стално брзам и морам или да се пресечам или да се изгорам, а можи и да истурам нешто.

se izgorev przejki kobasicki :) zna4i strasno mrazam kujna ednostavno znam samo da smutam slag :pos2:

Nikogas ne se povreduvam oti mnogu retko gotvam.Mi se slucuva da isturam nesto ili da izvalkam,a da se povredam ne:pos2:

Сакам да готвам!

Со оглед на тоа што сакам да готвам и тоа не ми претставува некоја потешка работа ретко ми се случуваат работи од типот кршење садови или сечење ама морам да признааам дека мислам дека сум шампион во горење раце и прсти при пржење или при ставање на јадењето во рерна.Еден куп флеки имам од изгореници.И на крај се е рутина, колку повеке готвиш се поспретен си.Тоа е тоа ама барем има што да се јаде!:zver:

Mnogu mnogu retko mi se desilo da se povredam dodeka gotvam. Koga gotvam obicno ne se brzam pa zatoa i ne gresam, a ako mi se brza i ne ni zimam da gotvam, iskacam i si kupuvam po pat :)

Pa kako da vi kazam ja sum profesionalec u tie raboti cel zivot go pominav na sporet :) Ako vi treba licen trener samo kazete :pos2::pos2::pos2::pos2:

До сега само 2-3 пати ми се случило да се изгорам на рерната кога готвам, други посериозни повреди не сум имала. Со нож се имам еднаш пресечено ама мала бев, сечев јаболко кога бев во болница, имав 5-6 години. Кога дојдоа сестрите ми ја завиткаа раката со завои ко да сум пресекла цел прст :uvo:

Многу ретко, внимателна си сум. :smir: И доволно испраксирана во готвење :baeh:

Nikogas ne gotvam a i nikogas ne se povreduvam :kesa::pos2:

Не си готвам и не се повредувам:):)

Браво за двајцата. На ви по едно лижавче.

peppermintlollis2004.jpg

ми се случува. не многу често. најчесто ми прска зејтин, или си го рендам и прстот на ренде. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom