Новинарски Глупости

• Креатор на темата Креатор на темата Apash
  • Време на започнување Време на започнување

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
леле мори мајко !!!

''Миле Стојкоски, човекот кој со инвалидска количка тргна :shok:пеш :shok:од Прилеп до Атина за да стигне на Летните олимписки игри во 2004 година'' :tapp: :uvo: :uvo: :nesvest: ...............

кој пациент новинар ти е ова...ејј

ајде поуст тука уште некоја ваква глупантроперија да се посмеам на тоа новинарите

Toj Mile Stojkoski sega e na pat od Prilep do Peking! Pak odi so invalidska kolicka!!!
Ja toa ne veruvam! A plus baraat i donacii!!!

Јас напротив верувам и мислам дека човекот е супер и докажува дека може еден инвалид да живее како секој нормален човек

haha, svasta i svega. Sigurno mu je sad zao, sto je to napisao :pos:

перење пари...

Со сигурност можам да ви кажам дека потфатите на Миле Стојковски претставуваат се, освен перење пари! Имав прилика да го запознам човекот пред 2-3 години тазе вратен од Атина, и ми остави неверојатен впечаток. Со подобра мисла и нормалност отколку 90 проценти од луѓето кои немаат недостаток во секојдневното планирање на животот.

Она што го спомна, барале донации. Бараат донации за да можат финансиски да го остварат подвигот! Што мислиш, може да се оди на 2 годишен пат со 7 тегли ајвар? Позади една таква организација стои огромна машинерија од волонтери кои помагаат да се оствари неговиот сон а притоа не бараат еден денар за тоа. Донациите се планирани да бидат потрошени во помагање на статусот на онеспособените лица во Македонија.

Малку треба да се заинтересирате пред да обвинувате и пред се - да тресите зелени.

оххх...ЛУЃе!!! јас не му се смеам на човекот него на овај кикс

човекот во ИНВАЛИДСКА КОЛИЧКА тргна ПЕШ!!!!! :nesum:

Мојот пост беше наменет на Чичо и Некрофилија. А за новинарската грешка, не ни ми се коментира.

не е прв пат :)

doublefacepalmkzm.jpg

129092786498235257.jpg

доста веќе бе...

Новинарски FAIL!!!:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom