Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Епизодата беше супер ..Штета што Дафне е мртва...Ич не ми се допага новата моќна Питер и појма немам како Хиро ќе си ја врати моќта..Чекам одговор на тоа прашање во наредните епизоди...
e pa citav za ova denes vo eden angliski forum ne se sekavam koj no posle vrakaneto od india hiro si ja dobiva mokta nazad i taka se vraka nazad vo vreme i ja spasuvaat dafne
ne znam kolku e vistina no golem broj na postovi ko kazuvaat istoto...

ae сеа ја спусштам.. како работат сеа моќта на питер?нели во 14ката му ја собра на суреш исто како и досеа?

Кај мене го врати стариот сјај, оној со кој со нетерпение очекував една епизода :vozbud:Се надевам дека е вистина тоа CueBall:vozbud:, ако не ревенџ мора да има!!
Инаку новата моќ на Питер е кога ќе впие една моќ само таа може да ја има а ако впие друга, претходната ќе исчезне.
Се прашувам што ќе биде ако го чепне Сајлар :d

Кај мене го врати стариот сјај, оној со кој со нетерпение очекував една епизода :vozbud:Се надевам дека е вистина тоа CueBall:vozbud:, ако не ревенџ мора да има!!
Инаку новата моќ на Питер е кога ќе впие една моќ само таа може да ја има а ако впие друга, претходната ќе исчезне.
Се прашувам што ќе биде ако го чепне Сајлар :d
e pa i jas se nadevam no sepak THE JUSTICE WILL B SERVED.

e pa citav za ova denes vo eden angliski forum ne se sekavam koj no posle vrakaneto od india hiro si ja dobiva mokta nazad i taka se vraka nazad vo vreme i ja spasuvaat dafne
ne znam kolku e vistina no golem broj na postovi ko kazuvaat istoto...

Интересно ќе биде да се види како ја добива назад моќта Хиро..
Ама се мислам дека ќе му помогне некој од семејството на Мохиндер :toe:Така ми стои па ќе видиме...

Интересно ќе биде да се види како ја добива назад моќта Хиро..
Ама се мислам дека ќе му помогне некој од семејството на Мохиндер :toe:Така ми стои па ќе видиме...

Можеби е сестра му на Мохиндер, Шанти. Знам дека е мртва ама не се знае со Heroes. Секогаш се враќаат од мртвите

Можеби е сестра му на Мохиндер, Шанти. Знам дека е мртва ама не се знае со Heroes. Секогаш се враќаат од мртвите

Тоа сакав да го пишам ама нели е мртва:toe:Ама ко што кажа Во Heroes секогаш умрените се враќаат..:smir:

Ајде,време е,нека ја завршуваат.

Што се палите на епизодава толку?

Сега Клер е во кампот,сега е горе,па пак е во кампот,па пак ја пуштаат,па после пак е во кампот и онака priceless реакција на татко и : Oh,Claire,you again.

Плус дали вие гледате Heroes како фанови,или примате се што ви се сервира само?

Како може Nathan да оди против Питер,Паркман и другите,кога 3 сезони се бореа заедно,едниов му е брат,другиве ги знае веќе толку време...и сите освен Мохиндер се проверено безопасни и фини.
И он демек,ај ќе ги ловиме,еве нова сезона.

И Сајлер,негативец на годината.

Прво го мачи војникот пред мајка и дете,нема проблем со тоа,сурова личност.
После кога детево вика,i've been doing drugs и мајката се напнува (а предтоа океј,војник со шилци во рацете,не е тоа грозоморно за неа),Сајлер одма ја теши со : oh, don't worry,he is lying.
Толку дебилно,еден момент е најсуровиот човек,а после вакви испади.

Ја направија исклиширана и,морам да речам,дебилна.
Не е ова Heroes од прва сезона,и тоа е факт.

Изгледа само мене ми беше досадна епизодата.
Мене не само најновава епизода туку и општо серијава почна да ми станува досадна...

Мене не само најновава епизода туку и општо серијава почна да ми станува досадна...
И мене веќе ми се здосади. 5-6 епизоди не сум гледал, од пред да ја прекинат. А и овие сега што излегоа.
Да не си го загубам впечатокот од првата сезона, овие ако имам време некогаш ќе ги гледам.

Сабајлево ги гледав двете нови епизоди и иако серијата не е таква каква што беше во првиот волум, сепак овој волум е подобар од вториот и третиот. И да, Дафне умре и без неа како да умре еден дел од мене кој ја гледаше серијата.:vozbud: Сепак беше една од поубавите во серијата.

Како може Nathan да оди против Питер,Паркман и другите,кога 3 сезони се бореа заедно,едниов му е брат,другиве ги знае веќе толку време...и сите освен Мохиндер се проверено безопасни и фини.
И он демек,ај ќе ги ловиме,еве нова сезона.

И Сајлер,негативец на годината.

Прво го мачи војникот пред мајка и дете,нема проблем со тоа,сурова личност.
После кога детево вика,i've been doing drugs и мајката се напнува (а предтоа океј,војник со шилци во рацете,не е тоа грозоморно за неа),Сајлер одма ја теши со : oh, don't worry,he is lying.
Толку дебилно,еден момент е најсуровиот човек,а после вакви испади.

Ја направија исклиширана и,морам да речам,дебилна.
Не е ова Heroes од прва сезона,и тоа е факт.

Затоа што како сенетор смета дека тоа е најдобро за неговата држава, Мохиндер незмам зошто е опасен, се среди, најде работа како таксист и не е агресивен, да и другите се фини но секогаш може да се најде некој негативец кој ке манипулира со нив и ке ги натера да бидат лоши момци...

Тоа е специфичноста на Сајлар, не е досаден како останатите негативци, ги објаснува ситуациите, не е во стилот најди у убиј, а мајката баш и не е некоја мајка...

Да воопшто не е како првата сезона но и не е дебилна како што мислиш...

a bre mozda ne e kako prva sezona oti sekogas prviot pat e pointeresen pa zatoa na sekogo mu e interesna prvata sezona no samo sto pocna 4 sezona vednas dosadna sezona cekajte bre luge pocetok e....

a bre mozda ne e kako prva sezona oti sekogas prviot pat e pointeresen pa zatoa na sekogo mu e interesna prvata sezona no samo sto pocna 4 sezona vednas dosadna sezona cekajte bre luge pocetok e....

Па обично сериите се најинтересни на почеток и на крај на сезона, а најдосадни се епизодите на средина на сезоната. Сега ако почетокот е досаден, замисли какви ќе бидат епизодите на средината :helou:

Во правата сезона го имаа Bryan Fuller како еден од писателите и продуцентите. Од кога си замина веднаш се виде пад на квалитет. За среќа треба да се врати човекот како едне од продуцентите и писател во ова волуме но дури после 7ма епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom