Z
ZeroStyle
Гостин
ај честито Точкест!!! Хехе...убао убао шо си го најде...а за темава...па и јас у десен џеб го чувам мобилниот и не ми го украле до сеа...значи до џебот е...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хепа ај честито...конечно после 5 месеци телефонот ми е у рака...прееска како ме изненадија леле.....ништо не му фали освен меморискатаама ај утре ќе му идам на Некро....и кафе да свари
![]()
Хм... Ми дигнаа самсунг х600 пред 1 година, па ни трага ни глас. А и знам финта за самсунг имаше, му се менуваше IMEI со просто внесување на код. Т.е. имеито се правеше се 0 да биде. тоа го направивме на телефонот на братучед ми. Изгледа тоа го има и мојот најдено, па не вервам дека ке ми го вратат.
Значи ако ви го украдат, простете се. Бар така јас напраив.
Може преку GPS а не преку GPRS да ти го најдат телефонот, али ти требат јаки врски
Хепа ај честито...конечно после 5 месеци телефонот ми е у рака...прееска како ме изненадија леле.....ништо не му фали освен меморискатаама ај утре ќе му идам на Некро....и кафе да свари
![]()