Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
шо срби или така претпоставувас оти ке се срби??Ке започне сезоната со млад состав , а понатаму во план се 4 срби ...
шо срби или така претпоставувас оти ке се срби??Ке започне сезоната со млад состав , а понатаму во план се 4 срби ...
Да,де ...Тогаш ќе го јадете ќотекот.:pos2:
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:спремајте се за едно 20-30 разлика нем да ве фанаме неспремни па да ве фане срце как лани
Не претпоставувам , туку во план се да се ангажират 4 срби во текот на сезоната...шо срби или така претпоставувас оти ке се срби??
Dobro be sto vi e na vas luge? i ja ako vo ponedelnik izleze deka nemame tim? abe smirete se malku oste tim nemame sklopeno,a ti veke ke go tepas na mzt 30 kosa razlika...se ke odi poleka,najbitno e da imame tim....i posledni da sme cela sezona nisto strasno,sega da gi vidam strumicani,formdziite i navivacite dali ke se na sekoja utakmica vo sala...pozdravспремајте се за едно 20-30 разлика нем да ве фанаме неспремни па да ве фане срце как лани
Да бе.Ќе видиме кој се вистинсите навивачи на КК Струмица .:smir:Dobro be sto vi e na vas luge? i ja ako vo ponedelnik izleze deka nemame tim? abe smirete se malku oste tim nemame sklopeno,a ti veke ke go tepas na mzt 30 kosa razlika...se ke odi poleka,najbitno e da imame tim....i posledni da sme cela sezona nisto strasno,sega da gi vidam strumicani,formdziite i navivacite dali ke se na sekoja utakmica vo sala...pozdrav
Да,де ...Тогаш ќе го јадете ќотекот.:pos2:
еми саа здрааве и да има јак тим и да е слаб нии секојпат ке одаме (јас)Dobro be sto vi e na vas luge? i ja ako vo ponedelnik izleze deka nemame tim? abe smirete se malku oste tim nemame sklopeno,a ti veke ke go tepas na mzt 30 kosa razlika...se ke odi poleka,najbitno e da imame tim....i posledni da sme cela sezona nisto strasno,sega da gi vidam strumicani,formdziite i navivacite dali ke se na sekoja utakmica vo sala...pozdrav
Има уште еден мини-рок...А и да беше поминат ќе ни дозволеа за да не ја расипаме лигата.:smir:Ја едно прашање до Христов, он е по тие работи. Роко за пријавуване на играче нели помина??????
Струмица не пријави ни еден, нема екипаааааааааа. Сите сакам да има ама нема
Чекај он не доби исписница од Струмица..Пошто гледам во Торус игра а и женска си фанале гледам:pos2::pos2::pos2: Дечо е ѕвер :jaj::pos2::pos2::pos2:Има уште еден мини-рок...А и да беше поминат ќе ни дозволеа за да не ја расипаме лигата.:smir:
П.С Можеби и помина рокот,не сум сигурен.Но ќе ни дозволат не грижи се...Само да има финансии...Ајде Вегов назад во Струмица
Сега ќе ни се смеетеВие го имате Чековски,Кол,Дарко,Ѓуров,Гоцевски,Мек Ензи ние јајца:jaj:Мала зафрканција...Чекај он не доби исписница од Струмица..Пошто гледам во Торус игра а и женска си фанале гледам:pos2::pos2::pos2: Дечо е ѕвер :jaj::pos2::pos2::pos2:
Ајде сеа чичо Зоки ќе го земе има пари:tv:Taso seuste nema potpisano so Fersped