Тимче
HULK!
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 4.537
- Поени од реакции
- 238
шо срби или така претпоставувас оти ке се срби??Ке започне сезоната со млад состав , а понатаму во план се 4 срби ...
шо срби или така претпоставувас оти ке се срби??Ке започне сезоната со млад состав , а понатаму во план се 4 срби ...
Да,де ...Тогаш ќе го јадете ќотекот.:pos2:
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:спремајте се за едно 20-30 разлика нем да ве фанаме неспремни па да ве фане срце как лани
Не претпоставувам , туку во план се да се ангажират 4 срби во текот на сезоната...шо срби или така претпоставувас оти ке се срби??
Dobro be sto vi e na vas luge? i ja ako vo ponedelnik izleze deka nemame tim? abe smirete se malku oste tim nemame sklopeno,a ti veke ke go tepas na mzt 30 kosa razlika...se ke odi poleka,najbitno e da imame tim....i posledni da sme cela sezona nisto strasno,sega da gi vidam strumicani,formdziite i navivacite dali ke se na sekoja utakmica vo sala...pozdravспремајте се за едно 20-30 разлика нем да ве фанаме неспремни па да ве фане срце как лани
Да бе.Ќе видиме кој се вистинсите навивачи на КК Струмица .:smir:Dobro be sto vi e na vas luge? i ja ako vo ponedelnik izleze deka nemame tim? abe smirete se malku oste tim nemame sklopeno,a ti veke ke go tepas na mzt 30 kosa razlika...se ke odi poleka,najbitno e da imame tim....i posledni da sme cela sezona nisto strasno,sega da gi vidam strumicani,formdziite i navivacite dali ke se na sekoja utakmica vo sala...pozdrav
Да,де ...Тогаш ќе го јадете ќотекот.:pos2:
еми саа здрааве и да има јак тим и да е слаб нии секојпат ке одаме (јас)Dobro be sto vi e na vas luge? i ja ako vo ponedelnik izleze deka nemame tim? abe smirete se malku oste tim nemame sklopeno,a ti veke ke go tepas na mzt 30 kosa razlika...se ke odi poleka,najbitno e da imame tim....i posledni da sme cela sezona nisto strasno,sega da gi vidam strumicani,formdziite i navivacite dali ke se na sekoja utakmica vo sala...pozdrav
Има уште еден мини-рок...А и да беше поминат ќе ни дозволеа за да не ја расипаме лигата.:smir:Ја едно прашање до Христов, он е по тие работи. Роко за пријавуване на играче нели помина??????
Струмица не пријави ни еден, нема екипаааааааааа. Сите сакам да има ама нема![]()
Чекај он не доби исписница од Струмица..Пошто гледам во Торус игра а и женска си фанале гледам:pos2::pos2::pos2: Дечо е ѕвер :jaj::pos2::pos2::pos2:Има уште еден мини-рок...А и да беше поминат ќе ни дозволеа за да не ја расипаме лигата.:smir:
П.С Можеби и помина рокот,не сум сигурен.Но ќе ни дозволат не грижи се...Само да има финансии...Ајде Вегов назад во Струмица![]()
Сега ќе ни се смеетеЧекај он не доби исписница од Струмица..Пошто гледам во Торус игра а и женска си фанале гледам:pos2::pos2::pos2: Дечо е ѕвер :jaj::pos2::pos2::pos2:
Ајде сеа чичо Зоки ќе го земе има пари:tv:Taso seuste nema potpisano so Fersped![]()