Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха, демек сега ти е криво за развојот на настаните, а сигурно скокаш од среќа. Ќе видеме што ќе биде за пар дена, јас искрено и никојпат не сум верувал на информации од форумот.

верувал не верувал нема да има квалитетна кошарка веке во Струмица таа сезона. Да се надеваме дека тва кее само таа сезона и од идната ке најдеме квалитетен спонзор.

Алфа банка ќе каже дали ќее спонзор негде накај 14-15 јули а преоднио рок ќее завршан за домашни играчи така да ќе треба да се ослободат овие..

Алфа банка ќе каже дали ќее спонзор негде накај 14-15 јули а преоднио рок ќее завршан за домашни играчи така да ќе треба да се ослободат овие..
Џабе е шо ќе каже, доцна е, се откажавме и од БИБЛ, зарем не мириса тоа на нешто. и да дојде Алфа Банка со кој домашни играчи ќе бидеме, а повеќе од 4 странци во тимот на натпревар не дозволуваат, освен да успее до крајот на преодниот рок да се потпише со некој од домашните играчи а потоа со алфа банка да се сконцентрираме на појаќи странски засилувања.

A od deka se tii informacii oti ne beh ni doma beh na trcane pojma neeem stvarno kak so znam rabotata bese 90 % dogovorena se cekase na potpis ili pa i na nas ne lazaa nejkaa da ni kazat na ednc oti ke nemame ekipa slednata sezona aj ak ima nekoj poupaten neka kaze

A od deka se tii informacii oti ne beh ni doma beh na trcane pojma neeem stvarno kak so znam rabotata bese 90 % dogovorena se cekase na potpis ili pa i na nas ne lazaa nejkaa da ni kazat na ednc oti ke nemame ekipa slednata sezona aj ak ima nekoj poupaten neka kaze

Подобро да ни кажаа се дирекно како и шо стојат работите, а не овде да се лажеме со моќни спонзори, големи буџети и слични работи, подобро уште од прва да се кажеше таква и таква е работата, соочете се со реалноста.

П.С уште се надевам на појак спонзор.

Шо да ти кажат,прочити две-три страни назад,тва е жална работа.

Шо да ти кажат,прочити две-три страни назад,тва е жална работа.

Читам се, а и не се информирам само од тука, секој дневно сум во контакт со лица шо се блиски до управата, и речиси исти информации се добиваа, дека ќе се најде спонзор, па дека спонзорот е најден, само уште некој детали да се средат, па во штабот на Ајдуци имаше славење заради новиот спонзор, вчера во весникот имаше дека ќе имаме појак спонзор од лани, а денеска веќе се шпекулираше дека Кицулис ќе се врати и Влаикидис е новиот тренер, а веќе пред 2 саата работите за стотка се изменија.

Epa u taj slucaj ak e tka so vikate mene me lazaaa i jas vas ve lazah izvinejte oti do snosti vikaaa se e gotovo dali i nas ne lazaaa ne znam samo da se potpise ama nisto izgleda kraj e

Epa u taj slucaj ak e tka so vikate mene me lazaaa i jas vas ve lazah izvinejte oti do snosti vikaaa se e gotovo dali i nas ne lazaaa ne znam samo da se potpise ama nisto izgleda kraj e

абе мене не ми стое дека се лажале, повеќе ми стои како некој проблем со спонзорот, како демек со него се е договорено, добро е се ќе средиме ќе потпишиме, а кога дојде време да се стави потписот спонзорот се пишманииил, нешто го предомислило.
Не гледам причина да не лажат, само лажна надеж да ни дават.

абе мене не ми стое дека се лажале, повеќе ми стои како некој проблем со спонзорот, како демек со него се е договорено, добро е се ќе средиме ќе потпишиме, а кога дојде време да се стави потписот спонзорот се пишманииил, нешто го предомислило.
Не гледам причина да не лажат, само лажна надеж да ни дават.
Спонзорот се нема пишамето..работата е што побарале време да одлучат(читај да ја скенираат работата)...Така да договорот е само шпекулација..се работи за приближување на интересите, да кажеме...По 10 ке се знаеше се ..дали ќе бидат спонзори или не..И уште се чека на таа дата...Па да видиме дали воопшто ќе постои клубот или не..Втора цака во целата работа е колку пари се спремни да дадат како спонзор...

Тава е лошото шо е 10 јули, а не е сигурно и играчите да не се заебат.. ќе одат у други клубове ак имат поннуди.. шо е ного логично.,,

Vaka decki.Da vi dadam mala uteha.Ako dokolku sponzorr ne se najde do 30 juni i da se najde da recime kako so markus spomna na 10 juli ne e se zavrseno so domasnite igraci.Na krajot od avgust i pocetokot na septemvri ima nov mini preoden rok od 5 dena za domasni igraci.E sega prasanje e dali dotogas ke cekaat kvalitetnite kosarkari za da si ja obezbedat svojata idnina.Odnosno kvalitetnoto ke se prodade uste sega i za togas ne se znae so ke ostane...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom