Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
И јас си земах карта од Барса 100 денара ајде уше 8 саата до натпреваро со душа чекам да почне..

Не ми се верува как можех лани да не одам на последното финале...простак...е таа година не испуштам

Abe beh ama mislaah deneska ke ima nesto drugo inaci detenceto e zakon stvarno...:smir:

Maleee aj be neka ide veke 5 saato da se majnam od doma :vozbud:

Ajde posle soberajte se site od forumo ke dojdam da ve vidam i da ispeeme nekolku pesnicki zaedno :pos2::pos2:

Абе слушам мабетеоти немало веќе карти? Стварно ли е ?

Не ми се верува как можех лани да не одам на последното финале...простак...е таа година не испуштам
Da ti kazam pravo I NE E ZA ISPUSTANE :smir:
Абе слушам мабетеоти немало веќе карти? Стварно ли е ?
Emi neznam nie sekoj den ka pisaame na forumo kupejte si karti vie deka ste bile...neznam ama bi trebalo be da ima do tolko li site kosarkare stanaa u strumica :vozbud: Ti pa odi nakaj 5 ipol tama i ako nema mos pa ako si dobar decko ke te pustat bez pari :helou:

Струмица тепа вечер бе...абе ако се завршиле картте у кладилницте, ке има пред вратта ке продават така беше и за со Цедевита продаваа низ градо и пред вратта имаше па

Ќе има карти на влезо гарант (е саа до колко саато ќе се истрошат тва е друго прашање :)), не е можно цел народ шо ќе оде да е земал карти од кладилниците.

Abe beh ama mislaah deneska ke ima nesto drugo inaci detenceto e zakon stvarno...:smir:

Maleee aj be neka ide veke 5 saato da se majnam od doma :vozbud:

Ajde posle soberajte se site od forumo ke dojdam da ve vidam i da ispeeme nekolku pesnicki zaedno :pos2::pos2:

:pos2: Форумџиите ќе пееме на центаро, ак даде господ да освооме титула :)

Abeee tava ke e nogo guzva....osekam oti ke me iznervire nekoj deneska u guzvata :icon_eek:
Eeee do tugajska jas nema da imam glas...Sepak imi u predvit oti sum momicka i oti sum od poneznio pol :pipi::vozbud::vozbud::vozbud:

кажи се која си, така ного си анонимна

Се прифаќа..не се сеќирај..Туку дај кажете Струмичани што очекувате од вечераниот натпревар...Малце образложете..дали ќе победиме или изгубиме и зошто..

Струмица тепа вечер, фени е психички послаб, Струмица има предност игра на домашен терен, тешко да изгуба дома...Така да одаме вечер на Втора Титула

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom