Фан клуб: Струмица

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Добро бе добро !!! Јасно ... Ај кажи дека не е крива КФМ ? ? ? 1 Ќе суди за нас а 101 нема да суди за нас ? ? ? Овааа е се мафија ... Сакаат да направат еве демек реалност ! ! ! Али цела кошеркарска лига ја посраа со вакви глупости ! ! !
Такви мафијашќи работи до сеа немаше али кога дојде Амир ни ги покажа овие глупости ! ! ! Ајде ако беа толку јаќи нека тепаа цела сезона без судии ! ! !

Ако сум грешка ОК . . . Само ве молам не лафајте ГЛУПОСТИ ! ! !

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ej Kavadarcani ni ja zagadivte cela tema ostavete ja...Eve vi Fan Klub Feni Industri tamu vrakajte si na sekoj post...:smir:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Еј абе шо нешто слушнав дека Мираковски ќе си оди од Фершпед и немало да игра за Струмица ? ? ? Ќе играл вонка од Македонија ? ? ?

Ај ако знае некој нешто повеќе нека пише ?

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Еј абе шо нешто слушнав дека Мираковски ќе си оди од Фершпед и немало да игра за Струмица ? ? ? Ќе играл вонка од Македонија ? ? ?

Кој те лажел ? :DD:

Член од
31 мај 2008
Мислења
155
Поени од реакции
3
hahahahahaha :pos2: daj ne me zasmevaj te molam... Emil e podobar i toa mnogu podobar ... ali :toe: Strumica mora da se pomire so sudbinata...a t.e ke bide LUZER vaa godina a FENI WILL BE THE CHAMPION :baeh::aplauz::zlo::je:
Кога решиле КФМ , ФЕНИ да го прават шампион нема што тука. Џабе ни е нас струмичаните се` што се нервираме. Можевте да видете на натпреварот кога се играше во Струмица, можевме да победиме и со 30 разлика, но судиите почнаа да кочат цела работа... Едноставно неможеа да се свестат. Утре ќе биде исто!

atanse so se zamaras ja neznam ... gi boli vistinata niv...
Море сеа оти струмица не а бива и КФМ се криви ЗНАЕШ.
Кај беше лани ФЕНИ? На ниските гранки висеше...

Баш пред некој ден, ако не и пред една недела читах у Спорт дека ќе заминал у некој странски клуб.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
a kaj bese strumica pred 2 godini?

abre dete abre izgleda ti od ova sezona pocna da gledas kosarka
kaj bese strumica pred 2godini -- se boraa za 4-5 mesto a ne kako
feni se boraa da ne otpadnat i do vcera ve nemase nigade saa tuka ke se pravete.......... a so gledam na pogornite postovi feni bil pojak od strumica ...:pos2::pos2::pos2: toa me nasmea:pos2::pos2::pos2: moze da se kaze oti strumica e pojak tim od feni a ne feni od strumica ..... na vas sudiite vi pomognaa 2 utakmi... 2 utakmici so trojka u poslednata sekunda .. 1 cekore....... a strumica ama ic ama ic nema MALKO SPORTSKA SREKA ...ama sega ke vidime ako tepame utre odime na brejk vo kava.... poz .. :smir:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
feni se boraa da ne otpadnat i do vcera ve nemase nigade saa tuka ke se pravete.......... a so gledam na pogornite postovi feni bil pojak od strumica ...:pos2::pos2::pos2: toa me nasmea:pos2::pos2::pos2: moze da se kaze oti strumica e pojak tim od feni a ne feni od strumica ..... na vas sudiite vi pomognaa 2 utakmi... 2 utakmici so trojka u poslednata sekunda .. 1 cekore....... a strumica ama ic ama ic nema MALKO SPORTSKA SREKA ...ama sega ke vidime ako tepame utre odime na brejk vo kava.... poz .. :smir:
tooo e mnogu napravile pred 2 godini
aj da ne se karame za gluposti koga znaeme deka i dvata tima od ova i lanskata godina pocnaa da igraat kosarka kako sto treba

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Струмица и пред тоа, кога се викаш Поло Трејд има играно финале со Работнички, барем бидете реални и признајте дека имаме подобра историја од вашата. Знам сваќам дека вие можеби од сега почнувате да ја пишувате вашата поубава историја. но тоа е тоа. сепак успеавме да направиме лига во кој и покрај четри скопски екипи ние двете од страна бевме најдоминантни, што не беше случај во минатото. тоа радува, јас баш би сакал лигата да има минимум 12 екипи со повеќе утакмици, и поголема конкуренција, 5-6 екипи слични на нашите моментални кои ќе доминираат, но федерација спонзорирана од некоја друга фирма која нема контакт со кошарката, е тогаш ќе имаме квалитетна лига. и интересна за гледање.

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Струмица и пред тоа, кога се викаш Поло Трејд има играно финале со Работнички, барем бидете реални и признајте дека имаме подобра историја од вашата. Знам сваќам дека вие можеби од сега почнувате да ја пишувате вашата поубава историја. но тоа е тоа. сепак успеавме да направиме лига во кој и покрај четри скопски екипи ние двете од страна бевме најдоминантни, што не беше случај во минатото. тоа радува, јас баш би сакал лигата да има минимум 12 екипи со повеќе утакмици, и поголема конкуренција, 5-6 екипи слични на нашите моментални кои ќе доминираат, но федерација спонзорирана од некоја друга фирма која нема контакт со кошарката, е тогаш ќе имаме квалитетна лига. и интересна за гледање.
imas slusnato za orka,za tikves?
abe sea gledav na nba imase nekoj sporen moment i odma mi tekna na kfe(ili kf amir kfa)ali aj ostajte zaebancii

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
imas slusnato za orka,za tikves?
abe sea gledav na nba imase nekoj sporen moment i odma mi tekna na kfe(ili kf amir kfa)ali aj ostajte zaebancii
да да знам и за Орка и за Тиквеш, орка знам дека беше подоминантен, тогаш бев мал. имаа големи амбиции тогаш. отприлика сум имал околу 10 години тогаш.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Orka vo 1997 igrase vo finale so Rabotnicki.Togas vo Orka igraa:Gecevski,Dean Jovanovski,Ilija i Dusan Bocevski,Samardziev(bese treta god sredno),Buroks,Rendi Dak itn.Imase evropska kosarka vo Jasmin togas.Ne se od rangot na Real megutoa gostuva solidni evropski timovi...Togas vie go imavte Nemetali Ograzden i bese 7-8 zad Orka,Rabotnicki,MZT,Zito Vardar,Delikates itn ...Ne deka vlijaelo no sepak paralelno so raspaganeto na Orka se raspadna i kvalitetot na nasata liga...I propagase do pred dve god i sega pocna da voskresnuva no seuste e daleku od tia rani devedeseti god...
P.S
Ako gresam nekade popraveteme

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Како е бе момци, се спремавте ли за утакмицата, Врешката пак ли ќе напаѓа, хахаааааа, многу силен тој бре ама за малку не си го обереше во Кавадарци, нека се проба пак

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Како е бе момци, се спремавте ли за утакмицата, Врешката пак ли ќе напаѓа, хахаааааа, многу силен тој бре ама за малку не си го обереше во Кавадарци, нека се проба пак
Абе не туку скокај :vozbud: ако одиш оди навивај а не на ќотек да мислиш иначе кога почиња утакмицата? ајт со среќа и за двата тима ... малце повеќе за Фени :)

Член од
4 март 2008
Мислења
123
Поени од реакции
0
brat minatoto e minato.... vie so minatoto li se tesite? toa bilo i pominalo...
a toa sto site strumicani sega se bunat deka strumica e pojaka od feni neka ne se lazat... i so samo gi mesate sudiite deka oni se krivi so strumica e poslaba od feni... daj molim ti se :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom