Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не туку скокај :vozbud: ако одиш оди навивај а не на ќотек да мислиш иначе кога почиња утакмицата? ајт со среќа и за двата тима ... малце повеќе за Фени :)

Во 19 т.е во 7 почнува... Али како шо разбрав нема да има преност на ТВ... ќе давале снимка.

brat minatoto e minato.... vie so minatoto li se tesite? toa bilo i pominalo...
a toa sto site strumicani sega se bunat deka strumica e pojaka od feni neka ne se lazat... i so samo gi mesate sudiite deka oni se krivi so strumica e poslaba od feni... daj molim ti se :toe:

Минато? Па Струмица сеуште е актуелен шампион на Македонија...
Добро ти изгледа немаш гледано нитуедна утакмица па за судиите ќе ми зборуваш. Како може Емил на сред терен иде, Кадија ќе даде една стапка у терен и ајде со опмени, со технички одма почнуват...

У колку саат ќе а дават снимката?

У колку саат ќе а дават снимката?

Сигурно ќе е негде накај 11-12. Треба да се вратат у Скопје, па тама шо глупости им праат на снимките и ќе га пуштат...

Во 19 т.е во 7 почнува... Али како шо разбрав нема да има преност на ТВ... ќе давале снимка.

Добро ти изгледа немаш гледано нитуедна утакмица па за судиите ќе ми зборуваш. Како може Емил на сред терен иде, Кадија ќе даде една стапка у терен и ајде со опмени, со технички одма почнуват...
dash dash dash dash slapkanje slapkanje slapkanje spiro spiro
brat ti procita li so si napisal?
kadija nema nikakva kultura neli go vide vleze na teren edno metro i koga sudiite otidoa nakaj nego toj se pravese kako nisto da ne se slucilo i grb mu zavrte a pa da ne zboram za pred soblekuvalnite sto visni jadel

brat minatoto e minato.... vie so minatoto li se tesite? toa bilo i pominalo...
a toa sto site strumicani sega se bunat deka strumica e pojaka od feni neka ne se lazat... i so samo gi mesate sudiite deka oni se krivi so strumica e poslaba od feni... daj molim ti se :toe:

Нека суди странски судија некој професионалец и ке играме на неутрален терен ако треба и ке видиме .. :)

:pos2: hahaha jas nemam gledano nitu edna utakmica ? hahahah :pos2:
a toa za EMIL so zboruvas nema veze taka da ne samo tuku pisi gluposti

Нека суди странски судија некој професионалец и ке играме на неутрален терен ако треба и ке видиме .. :)

neka sudi de jas nemam nisto protiv... ama koj saka neka sudi se znae koi se sampioni ovaa godina :D:D:D FENI IS THE CHAMPION :pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

neka sudi de jas nemam nisto protiv... ama koj saka neka sudi se znae koi se sampioni ovaa godina :D:D:D FENI IS THE CHAMPION :pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:
more de bre daa mi go oteci noktot so toa feronikel i e sampion aj prestani veke nisto ne se znae

Друже смири топката оти ќе те пратат на ладење на неодредено време па после ќе се чудиш шо те снашло прекини со тоа кој бил шампион и кој лузер КОГА ЌЕ ЗАВРШЕ ОФИЦИЈАЛНО ТОГАШ ЌЕ ПИШИШ А СЕГА МОЛК!!:tapp:

Друже смири топката оти ќе те пратат на ладење на неодредено време па после ќе се чудиш шо те снашло прекини со тоа кој бил шампион и кој лузер КОГА ЌЕ ЗАВРШЕ ОФИЦИЈАЛНО ТОГАШ ЌЕ ПИШИШ А СЕГА МОЛК!!:tapp:
:pos2:

dash dash dash dash slapkanje slapkanje slapkanje spiro spiro
brat ti procita li so si napisal?
kadija nema nikakva kultura neli go vide vleze na teren edno metro i koga sudiite otidoa nakaj nego toj se pravese kako nisto da ne se slucilo i grb mu zavrte a pa da ne zboram za pred soblekuvalnite sto visni jadel

Не. Де ти прочити ми шо сум напишал. Ја ти кажувам за натпреварот во Струмица, не за тој што се играше некни, затоа шо не го ни гледав, па и не давам коментари за тој.

:pos2: hahaha jas nemam gledano nitu edna utakmica ? hahahah :pos2:
a toa za EMIL so zboruvas nema veze taka da ne samo tuku pisi gluposti

ОК, очите ме лажат. Извини ти си секогаш у право. А за тоа кој пишува глупости, незнам јас таа работа... Секој коментар ти е за у 300 лепе.

a kaj bese strumica pred 2 godini?

:pos2::pos2::pos2: Ако не си слушнал за Поло-Трејд или Огражден ОК!

Да ти кажам дека Поло-Трејд кога играше со Работнички дома ќе заводеше до 3/4 20 разлика и после толку ! Ќе ги фати малер и така губеа ... А за Фени јас таа година слушнаф...

:pos2::pos2::pos2: Ако не си слушнал за Поло-Трејд или Огражден ОК!

Да ти кажам дека Поло-Трејд кога играше со Работнички дома ќе заводеше до 3/4 20 разлика и после толку ! Ќе ги фати малер и така губеа ... А за Фени јас таа година слушнаф...
of mori majko
more a ti imas li slusnato za orka,za tikves?
eve i jas slusnav za sr od minata godina

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom