Фан клуб: Струмица

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Колку што знам јас сеуште нема договорено пријателска.
Нема ни да има пошто веќе одма во Сабота продолжуваат полуфиналните средби па така да нема време за евентуална пријателска за патем зошто не одиграте пријателска со АБА а секако од Струмица е и нема трошкови да прајте:pos2:(мала шала).:salut:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Нема ни да има пошто веќе одма во Сабота продолжуваат полуфиналните средби па така да нема време за евентуална пријателска за патем зошто не одиграте пријателска со АБА а секако од Струмица е и нема трошкови да прајте:pos2:(мала шала).:salut:
vo sabota nikako nemoze da se igra posto e veligden, a jas kako sto razbrav sega u sala seka ke pocnuvaat polufinalinjata slednata sreda ( ne sum sigurna )

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
vo sabota nikako nemoze da se igra posto e veligden, a jas kako sto razbrav sega u sala seka ke pocnuvaat polufinalinjata slednata sreda ( ne sum sigurna )
Jaс имам слушнато дека веднаш во сабота ќе продолжат полуфиналните средби но не сум сигурен можеби е дезимформација а можеби вистина сепак на страната на КФМ утре најдоцна до четврток ќе објават кога ќе се играат тие среди како и да е нас не ни преостанува ништо друго освен да чекаме.:salut:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Слушнав некој информации дека Струмица за плеј-офот ќе се појачале со Перо Блажевски??Има ли нешто вистина во тоа??

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
nema sansi toa poso doveduvanje igraci vo ovoj moment ne e dozvoleno.....

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
ЈАс знам дека полуфиналните средби, без разлика кога ќе завршат четвртфиналните, ќе почнат на 30 Април (среда). А од каде тие информации за Перо Блажевски?

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
ЈАс знам дека полуфиналните средби, без разлика кога ќе завршат четвртфиналните, ќе почнат на 30 Април (среда). А од каде тие информации за Перо Блажевски?
А бе слушнав низ град некој шпекулации па сега прашувам/?

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
me iznenadi voa so vikas iako mislam deka ne e mozno takvo nes...Mislam deka jasno se znae koga e preodniot rok.ali mozebi i ni sme greska...
Што знам,Атанасе:toe: Ај ако знае некој правила дали може да се носи играч во овој дел од сезоната?:smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Што знам,Атанасе:toe: Ај ако знае некој правила дали може да се носи играч во овој дел од сезоната?:smir:
jas licno mislam deka moze dase nose stranski igrac sto bil sloboden agent...zatoa sto feni vo prvata polusezona donese eden crnec sred sezona igrase so mzt i posle si zamina mislam se vikase brenland...ali za domasen igrac plus so igral za domasen tim nekako ne mi se veruva:smir:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
jas licno mislam deka moze dase nose stranski igrac sto bil sloboden agent...zatoa sto feni vo prvata polusezona donese eden crnec sred sezona igrase so mzt i posle si zamina mislam se vikase brenland...ali za domasen igrac plus so igral za domasen tim nekako ne mi se veruva:smir:
А бе оти Вардар не играат плеј-оф па затоа:toe:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
ne moze nitu domasen , nitu stranski igrac da se nosi!!!! lani mozese samo stranski da se nosat megu toa od ovaa godina go smenija

Kajgana Shop

На врв Bottom