V
Viktoranius
Гостин
Дарко мош, ама Томчето кој знаа как е играјал...го гледам во Струмица како игра..знае да погоде нешто ама не е за екипа како што е Струмица.а шо слушам вчера биле најдобри дарко и томче ???
Дарко мош, ама Томчето кој знаа как е играјал...го гледам во Струмица како игра..знае да погоде нешто ама не е за екипа како што е Струмица.а шо слушам вчера биле најдобри дарко и томче ???
Da tomceto ne go biva bas...petro belata e podobar od nego.Дарко мош, ама Томчето кој знаа как е играјал...го гледам во Струмица како игра..знае да погоде нешто ама не е за екипа како што е Струмица.
Tomceto realiziral 8 poeni 4/5 za 2 i toa vo poslednata cetvrtina koga bilo najpotrebno:helou:Da tomceto ne go biva bas...petro belata e podobar od nego.
Абе некогаш има сила...ама некојпат и зицери промашува.Tomceto realiziral 8 poeni 4/5 za 2 i toa vo poslednata cetvrtina koga bilo najpotrebno:helou:
Не сум експерт, ама можам комотно да кажам дека пратам кошарка веќе 14 години, сум гледал многу многу утакмици, посебно од нашево првенство, Марин, работеше и твореше кога јас почнав ептен редовно да гледам кошарка, па беше и во Мзт, каде што и тренинзите му ги гледав.Аман бе РАДИКАЛ ти шо си? ФИЛ ЏЕКСОН? Или колумнист у спортски весници ширум земјината топка? Експерт за МАК-Баскет? Личен биограф на Докузовски или на Арсиќ?
Кој како сака нека мисли ама запомни оти немаш никакво право нити авторитет да наметнуваш свое мислење тука на овој форум, барем не да викаш оти некој повеќе или помалку се разбира од кошарка.
Шо се однесува до екипата на Фершпед не сакам да коментирам туку може само да мислиме и да збориме исто како што сметам дека не треба се уште да се коментира или анализира играта на ниту една екипа бидејќи е 2-ро коло. Здравје боже можеби после 3-4 кола би можеле сите тука да направаиме една анализа на случувањата и секој да каже што мисли, па ако Фершпед или Фени и ја добијат титулата на крај ние од Струмица најспортски ќе им ја честитаме во тоа ти гарантирам.
И за крај, Фершпед од своите 13 титули има освоено барем 4-5 со помош на судии и на гнасни игри со федерацијата благодарение на звојот газда а не со шампионска игра ... барем јас така мислам а притоа не убедувам некого “дека нема поима“
Остани ми со здравје!:helou:
Епа ... баш таквите твои зборови како “шупелка“ или “немаш поима“ те пртставуваат во малце егоистично светло оти се правиш дека знаеш се ... а на крај ке видиме на крајот на сезоната чиј тренер е ДУПКА. Јас мислам оти Арсиќ е добар и дека ти не си тој кој шо од 2-3 натпревари можеш да даваш суд за него. Ако беше Марин тренер на Струмица тогаш верувам дека и за него ќе викаше дека е шупелка или којзнае што ... На крају крајева ова е дел посветен на екипата на Струмица и ке те молам малце респект за тренерот и играчите:smir::helou::helou::helou:Не сум експерт, ама можам комотно да кажам дека пратам кошарка веќе 14 години, сум гледал многу многу утакмици, посебно од нашево првенство, Марин, работеше и твореше кога јас почнав ептен редовно да гледам кошарка, па беше и во Мзт, каде што и тренинзите му ги гледав.
Арсиќ го гледав со Вардар кога игравте и за репрезентација, видов каква шупелка е.
И не наметнувам мислење, туку само го кажувам моето, кое во случајот беше објективно и добро потковано со знаење. Ти го кажав тоа за Марин, така како што ти го кажав, затоа што јас знам како нас ни ги земаше титулите, кога јас тогаш плачев, ти незнаеше што е кошарка. И друго, работнички стануваше шампион со судии и такви ствари, пред на Марин времето (може да земал и Марин некоја титула со судии, ама сите други ги земал заслужено)
abe kolku i da se calamite nema sansi strumaica so rabotnicki (ima i dokazi):pos2: 38 pa da e igra na zafrkancija pa nema da bide tolku razlikata a i od mzt ke izgubat ke vidisАман бе РАДИКАЛ ти шо си? ФИЛ ЏЕКСОН? Или колумнист у спортски весници ширум земјината топка? Експерт за МАК-Баскет? Личен биограф на Докузовски или на Арсиќ?
Кој како сака нека мисли ама запомни оти немаш никакво право нити авторитет да наметнуваш свое мислење тука на овој форум, барем не да викаш оти некој повеќе или помалку се разбира од кошарка.
Шо се однесува до екипата на Фершпед не сакам да коментирам туку може само да мислиме и да збориме исто како што сметам дека не треба се уште да се коментира или анализира играта на ниту една екипа бидејќи е 2-ро коло. Здравје боже можеби после 3-4 кола би можеле сите тука да направаиме една анализа на случувањата и секој да каже што мисли, па ако Фершпед или Фени и ја добијат титулата на крај ние од Струмица најспортски ќе им ја честитаме во тоа ти гарантирам.
И за крај, Фершпед од своите 13 титули има освоено барем 4-5 со помош на судии и на гнасни игри со федерацијата благодарение на звојот газда а не со шампионска игра ... барем јас така мислам а притоа не убедувам некого “дека нема поима“
Остани ми со здравје!:helou:
Се уби од фалеље за тие 38 разлика стави си го тоа за потпис ако сакаш сепак беше пријателска ке видиме во првенствотоabe kolku i da se calamite nema sansi strumaica so rabotnicki (ima i dokazi):pos2: 38 pa da e igra na zafrkancija pa nema da bide tolku razlikata a i od mzt ke izgubat ke vidis
MINATATA SEZONA PLACEVTE KE PLACETE I OVAAA KE VIDIS.abe kolku i da se calamite nema sansi strumaica so rabotnicki (ima i dokazi):pos2: 38 pa da e igra na zafrkancija pa nema da bide tolku razlikata a i od mzt ke izgubat ke vidis
Е сега да си ми фејс ту фејс, имаше да те запцујам незнаеш како. Арсиќ?!? Кој е тој тренер што со Врбица, Илиевски, Гечевски и Самарџиски не успеа да влезе на европско, дури и од Естонија изгубивме. Марин Докузовски е според мене, а верувам за тебе сум и Текс Винтер ма колку сака егоистично нека звучи, јас го мразам Работнички многу повеќе од што ја мразам Струмица. Не сум јас оној сељачки локал патриот како тебе да се што е од родното село да е најдобро.Епа ... баш таквите твои зборови како “шупелка“ или “немаш поима“ те пртставуваат во малце егоистично светло оти се правиш дека знаеш се ... а на крај ке видиме на крајот на сезоната чиј тренер е ДУПКА. Јас мислам оти Арсиќ е добар и дека ти не си тој кој шо од 2-3 натпревари можеш да даваш суд за него. Ако беше Марин тренер на Струмица тогаш верувам дека и за него ќе викаше дека е шупелка или којзнае што ... На крају крајева ова е дел посветен на екипата на Струмица и ке те молам малце респект за тренерот и играчите:smir::helou::helou::helou:
ЦСКА не стана шампион со Ивковиќсинко гледај напред КК СТРУМИЦА Е ШАМПИОН ЗА СЕЗОНАТА 06/07 плус и оваа сезона е кандидат за највисок пласман додека мзт нема екипа у лигата (освен карпош соколи и маврово) шо го смета за достоен ривал, а за тренеро АРСИЌ пак ќе кажам потребно е време (и Душан Ивковиќ првата сезона во ЦСКА Москва беше 4 на фајнал форот и тоа со еден од најголемите буџети и на домашен терен ама затоа следната година беше на врвот од Европа )