bama
† Револуционер †
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 2.040
- Поени од реакции
- 362
Na Grncarov nisto ne mu e..se pravel deka se povredi, sinoka bese na Tose na koncert
![]()
Пејал е во коси да ти спијам ХАХАХАХА
Na Grncarov nisto ne mu e..se pravel deka se povredi, sinoka bese na Tose na koncert
![]()
Ке се убијам, каква интелегенција има на форумов. Криј те се, да не дојдат вонземјани да ве земат да испитуваат како е можно толку паметни луѓе да држи земјинава куглаNa Grncarov nisto ne mu e..se pravel deka se povredi, sinoka bese na Tose na koncert
![]()
barem 20 dusi ama se ispotepavme tamu so vasite "ALFI" i pak gi tepavme.!. идате секаде, во Струмица дојдовте едвај 20 души... и што правевте? НИШТОООООООООООО ... само де на таму де на таму... видете ме струмичани можам само средниот прст да го кревам:pos2:
Само вие изразете желба до клубот, и со авион ќе ве пренесат, не со автобуси:rofl:
Абе вие ли сте тие што ги тепале Алфите??:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:barem 20 dusi ama se ispotepavme tamu so vasite "ALFI" i pak gi tepavme
абе доста офтопици.... се тепале со нашите, и ги тепале алфите :pop:barem 20 dusi ama se ispotepavme tamu so vasite "ALFI" i pak gi tepavme
е арно де шо оти е бил.. и повреди се и ај да не излезе од домаNa Grncarov nisto ne mu e..se pravel deka se povredi, sinoka bese na Tose na koncert
![]()
e zasto bese metezot vo sala>???абе доста офтопици.... се тепале со нашите, и ги тепале алфите :pop:
licno i personalno sakas da se zapoznaemeАбе вие ли сте тие што ги тепале Алфите??:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:
Многу сакам пиши време и место каде сакаш сам на сам или во група кажи само:wink:licno i personalno sakas da se zapoznaeme
абе имаше метеж ама да ги тепате алфите.. можеби ако има игра за PS2 или Pce zasto bese metezot vo sala>???
Така лесно се тепал АЛФИТЕ нели ? со еден бокс 5 души ке собори бе алоо ццц свашта:pos2::pos2:barem 20 dusi ama se ispotepavme tamu so vasite "ALFI" i pak gi tepavme
A па ако е Алфа, значи он е терминатор а? СВАШТАТака лесно се тепал АЛФИТЕ нели ? со еден бокс 5 души ке собори бе алоо ццц свашта:pos2::pos2: