Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Radical!!! btw Струмица има исто така 50-60000 така да пола од овие назнаат дека КК.Струмица постои и КК.Струмица е новоформирана екипа за разлика од МЗТ и Работницки кој се одржуваат во најелитната кошаркарска лига во МК веке неколку децении и за разлика од Струмичките екипи имаат многу повеке финансии на располагање!nobody give a fu*k за спортот у Ср... Повекето спортски екипи заедно со спонзорите остануаат банкрот и пропаѓаме па мора да не спонзорираат грци бугари итн.. кој од спортот гледат да профитираат па затоа навивачите у ср не се ТОп!!

Radical!!! btw Струмица има исто така 50-60000 така да пола од овие назнаат дека КК.Струмица постои и КК.Струмица е новоформирана екипа за разлика од МЗТ и Работницки кој се одржуваат во најелитната кошаркарска лига во МК веке неколку децении и за разлика од Струмичките екипи имаат многу повеке финансии на располагање!nobody give a fu*k за спортот у Ср... Повекето спортски екипи заедно со спонзорите остануаат банкрот и пропаѓаме па мора да не спонзорираат грци бугари итн.. кој од спортот гледат да профитираат па затоа навивачите у ср не се ТОп!!

Па и пола од овдешните жители ги заболе за Мзт. Јас иако не сум пропуштил утакмица 100 години, моите на пример никогаш не биле. исто е секаде, ама разликата е што ние опстануваме и кога нашиот тим е банкрот и кога играчите место плата земаат бонови за да јадат кај Злате (кафана) или пак ги исплаќаат во наполитанки, ако воопшто се решат да ги исплатат. Мзт Скопје го допре дното пред 7 сезони, имаме играчи кои животна желба им било да го гледаат Мзт а не пак да бидат во плаво-белиот дрес, имаме екипа полна со инвалиди кои неможат ни мене да ме победат на баскет, а не пак да се орат за титула, немаме освоено ништои веќе 8 сезони а не сме освоиле ниедна титула, а сепак не сме прекинале да одиме во сала во завидна цифра за разлика од другите кошаркарски навивачки групи.

sakas da mi kazes deka shtab ti treba da naucis nova pesna????? sekoja nova pesna se uci na tribina site so listovi vo raka vodzata go kazuva ritamot i ponataka ja peeme site!!!!! kako nie site pesni sme gi naucile vo sala :toe: !!!!

nе ме разбра сакам да кажам дека не треба само пцуење дека треба да се научат и др песни тоа си нема врска со штабот

nе ме разбра сакам да кажам дека не треба само пцуење дека треба да се научат и др песни тоа си нема врска со штабот
ocigledno ti go nemase razbrano cel muabet!!!! muabetot bese za shtabot i ja se nadovrzav na toa, ali nema veze uzivaj

ocigledno ti go nemase razbrano cel muabet!!!! muabetot bese za shtabot i ja se nadovrzav na toa, ali nema veze uzivaj

Разбрав да се мо*чам во штабот само за него муабет не може затоа сменав само али уживам :)

Svakam deka F.A pravi se za Mzt i bravo za toa ako e tocno deka sami si davate pari za maickite znaminjata i nekoj drugi raboti.Znam deka sekogas ste so MZT vo se i sesto vo pobedi i porazi , ne sakav da navredam nikoj so nekoj prethoden moj post samo sakav da kazam deka ne e fer od strana na klubot od strana na rakovodstvoto koe pet pari ne dava za navivackata grupa F.A i ne pamnam posleden pat koga ste bile na nekoe gostuvanje nadvor od Skopje (mozebi gresam).pozz:helou:

Svakam deka F.A pravi se za Mzt i bravo za toa ako e tocno deka sami si davate pari za maickite znaminjata i nekoj drugi raboti.Znam deka sekogas ste so MZT vo se i sesto vo pobedi i porazi , ne sakav da navredam nikoj so nekoj prethoden moj post samo sakav da kazam deka ne e fer od strana na klubot od strana na rakovodstvoto koe pet pari ne dava za navivackata grupa F.A i ne pamnam posleden pat koga ste bile na nekoe gostuvanje nadvor od Skopje (mozebi gresam).pozz:helou:
od kavadarci lani :salut: i pak sami se si plativme

epa ke si plakate .... kakva vi e taa navivacka grupa za koja timot ne odredil ni30 evra za da im dade na navivacite prevoz do kavadarci vie fakticki doagate na divo!!!

уфффф ауу колку е напорен.Каква е вашата кога зависите од туѓи пари и кога нема ништо што сте направиле само од љубов кон клубот??,Ама ти нема да го сватиш ова пошто ти не си во група тебе те лажат педофилиsd

абе доста офтопици... ке видаме Струмица ка ке биде слаба, дали ке има толко народ.. сега оти се оште се добри, ама таа година Струмица е малку послаба за разлика од лани..

Колку пати треба да кажам дека овде не се работи за СИТЕ навивачки групи?
Постои тема за тоа, па таму пишувајте.

абе доста офтопици... ке видаме Струмица ка ке биде слаба, дали ке има толко народ.. сега оти се оште се добри, ама таа година Струмица е малку послаба за разлика од лани..

Zosto mislis deka Strumica e poslaba od lani bidejki si otidoa kiculis i gocevski li ? Dojdoa 5 novi igraci , Tasovski e 2 klasi pojak igrac od kiculis a dojdoa i 2 ca centri koi se mnogu popodvizni od Gocevski a dojde i Darko Sokolov plus uste eden bek i neznam zosto mislis deka Strumica e poslaba od lani? pozz

Zosto mislis deka Strumica e poslaba od lani bidejki si otidoa kiculis i gocevski li ? Dojdoa 5 novi igraci , Tasovski e 2 klasi pojak igrac od kiculis a dojdoa i 2 ca centri koi se mnogu popodvizni od Gocevski a dojde i Darko Sokolov plus uste eden bek i neznam zosto mislis deka Strumica e poslaba od lani? pozz

кој 2 центри бе Делич и Томче Соколов се само тој американецот мислам дека си ојде... не оти ги нема гоцевски и кицулис.. така по играта се виде шо га играјаа со Вардар..

Томче Соколов ако е центар, јас гол ќе шетам низ Струмица... Поголемо дрво од него немам видено, исти беше и татко му на времето... Овој Делич има снага, може да се направи со него нешто...

Ајдуците кога играт добро Струмица или Беласица, одат да навиват... кај беа тие години кога Струмица имаа многу слаби резултати?... На натпреварите едвај 100 души се собираа. И после се нарекувате навивачи? Верни до гроб :pos2:

Видовте мината сезона првите 5кола , Струмица имаа максимум учинок и ајде , добро играт ќе идеме ќе навиваме .. ццц:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom