Најубава Македонка! (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
bip, brat, ti ako znaesh sho e ubavo zhensko ja glaa secham -.-
Imash srekja sho nemozham reputacija da davam -.-
Ne unishtuvaj temi -.-

94FCB1F5D4DAE54EAA0B1454F6CE83EB.jpg

Татјана Стојановска

во овој пост не ми го читајте потписот :pos2:

Ништо чудно да е лажен профил...
Овој сеа незнам.На тој ја шо и бев пријател имаше слики со фраерот у Грчка на одмор кј шо биле.

--- надополнето ---

Злато моме.:)Од каде е?ФБ-МБ нешо хај фајф?

не зафркавај, не е фер спрема нејзе јавно да давам нејзини информации, плакнете очи и уживајте

Да знаат нашиве "убавици" колку се грди во споредба со просечна далматинка не се ни свесни.

да ми извиниш и тука има просечно и надпросечно убави девојки што јас ги имам видено по Скопјево и пошироко, Далмација ми е втора татковина и често сум таму искрено нема некоја голема разлика, приметив тие на островите се малку поубави така егзотични би рекла и машки и женски но секако не се толку екстра како ти што велиш.

Имам една тетка италијанка и кога еднаш дојдов со другарки од Македонија прво што рече “Па македонките биле многу убави“ !

да ми извиниш и тука има просечно и надпросечно убави девојки што јас ги имам видено по Скопјево и пошироко, Далмација ми е втора татковина и често сум таму искрено нема некоја голема разлика, приметив тие на островите се малку поубави така егзотични би рекла и машки и женски но секако не се толку екстра како ти што велиш.

Имам една тетка италијанка и кога еднаш дојдов со другарки од Македонија прво што рече “Па македонките биле многу убави“ !

А шо очекуеше да ви каже? „Ама сте грди у пизду матер еј...“.

Далматинките може не се нешто врвот на кремот, ама дека има убавици, поегзотични од македонките, збор нема. И тоа е така, само зашто за да биде една девојка исклучително убава, не е доволно да има шминка на нејзе. Треба да има насмевка, шарм, пристап, пријателски, топол однос. Македонките го имаат тоа, кога македонците сонуваат. По чурук жена од македонка не постои... проверено и докажано.

Далматинките може не се нешто врвот на кремот, ама дека има убавици, поегзотични од македонките, збор нема. И тоа е така, само зашто за да биде една девојка исклучително убава, не е доволно да има шминка на нејзе. Треба да има насмевка, шарм, пристап, пријателски, топол однос. Македонките го имаат тоа, кога македонците сонуваат. По чурук жена од македонка не постои... проверено и докажано.

А шо очекуеше да ви каже? „Ама сте грди у пизду матер еј...“
да ми извиниш жената се изначуди, а добро ја познавам нејзината искреност.

а карактерно баш далматинките се малку остри, темпераментни, сакаат да се расправаат, не сите но повеќето да! многу добро го знам тој менталитет и знам како тој народ дише не се нешто поарни од нас вака генерално гледано а поготово младите исти се како нашите!

Има лепотици и во Далмација и кај нас и да се каже дека се таму поубави во просек е малку претерано поготово што последните години и кај нас има се поубави девојки.

Иако го помеша донекаде карактерот со физичката убавина во голем дел се согласувам, карактерот на нашите девојки знае да биде забеган а зашто е тоа така е веќе предмет на друга дискусија и не верувам дека има некој што ќе знае да каже која е причината.

Од овие што ги знам, би кажал дека Елена Ристевска е најубава. поопзпзпзопозпозпозпоз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom