Најубава Македонка! (со слики)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Да беше машко ќе бев сигурна дека ти се допаѓа поради градите
клик-клак до колена и атрофирале градните мускули, за 10 години ќе остава трага по земја со... :tv:

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
По градов какви девојки се има. Штета што не сум манијак па да ги сликам да ви ги покажам. Манекенкиве, водителките и пејачките не можат ни за малиот прст да им се фатат.

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Jas neznam kako da stavam slika ama ke vi dadam link, devojcevo go vidov onaka slucajno dodeka gledav sliki na kadevecer od club 69 i me ostavi bez zborovi a ako nekoj go znae devojcevo ili ke se pronajde se izvinuvam odnapred ama samo videte ja prirodna faca prekrasni oci iskrena nasmevska :))

lhttp://nightlife.kadevecer.com.mk/Diskoteki/Club_69/2009-12-05/kadevecer-31.jpg.html

poglednete i pisete:D

a zboruvam za devojkata od levo :D

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Jas neznam kako da stavam slika ama ke vi dadam link, devojcevo go vidov onaka slucajno dodeka gledav sliki na kadevecer od club 69 i me ostavi bez zborovi a ako nekoj go znae devojcevo ili ke se pronajde se izvinuvam odnapred ama samo videte ja prirodna faca prekrasni oci iskrena nasmevska :))

lhttp://nightlife.kadevecer.com.mk/Diskoteki/Club_69/2009-12-05/kadevecer-31.jpg.html

poglednete i pisete:D

a zboruvam za devojkata od levo :D
Стварно девојкава е повеке од топ,,,се гледа дека има природна убавина... :helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Нема неубава Македонка бре,сите се убави :)

Посебно оваа Драгана Чуприна,тетовско јаболче :back:

И низ Скопјево убави парчиња шетаат,не сакам да се манијачам на форумов да ставам слики...не за друго,не сакам да ве запалам :pos2::pos2:

V

VeniVidiVici

Гостин

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Wow, какви грдотии шетаат низ Македонијава, такви ни во Кенија нема, ке напишев ни во Шутка:pos2:
Имаме убави девојки но да не се занесуваме...

Еве пример, благодарам.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Луд\a си кеве ми...ја со тие што се знам не се грди...ни малку :pipi:затоа така пишав :):)

Гордето е типичен пример на праисториска жена,брк има,кој знае на нозете колку вуна има :pos2:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Шо сторе грди жени постирање на вас.

Срамота. Лош вкус, ве разбирам. Јас сум БИК во хороскоп и естета до крај.

Не само најубавата Македонка, туку најубавата жена во Југоисточна европа само за вас.

Емилија Палашева... Уживајте...

Инспирација ми е девојкава...

Kajgana Shop

На врв Bottom