Најубава Македонка! (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
elena%20risteska_resize.jpg

Eдинствена е :nesvest::vozbud:

Катарина Ивановска и Ана Исаиева. Слики имате ставено да не се повторуваат.

3865848.jpg
elenavelevska.jpg

Ристеска и Велевска :)

Според мене најубавата македонка е Емилија Пендева.нема што и на сликите е убава но и во жибо е убава но и фина. :wink::wink::wink: :smir:

Want to email somebody a link to this photo?

Want to email somebody a link to this photo?

Една од најубавите девојки во Македонија. Не е јавна личност ама дефинитивно е поубава од девојките што ги стававте до сега.

Добра е за некој hard core, кај ги наоѓате само...:vozbud:
А ништо поарна не е Елена Велевска:pos2:...а тек онаа Мукаетова (Мука-е-това)- доказ како една потенцијално убава девојка може да се претвори во фукара....

Добра е за некој hard core, кај ги наоѓате само...:vozbud:
А ништо поарна не е Елена Велевска:pos2:...а тек онаа Мукаетова (Мука-е-това)- доказ како една потенцијално убава девојка може да се претвори во фукара....
Девојкава ми е другарка има природна убавина, а не како Мукаетова и нака нешто.

Само немој во темава да ја спомнувате Сузана Гавазова, да ја видите во живо ќе сфатите дека е една од... (ај си ќутам, да не навредувам):)

Што се однесува до најубава македонка, мене посебен впечаток ми остава Татјана Соколовска (на А1 водителката, незнам дали се викаше така) иако можеби жена во години, ми изгледа како префинета, културна и модерна жена со стил...
А од другите: Елена Ристеска, Катерина Ивановска, Маријана Стојановска...

Девојкава ми е другарка има природна убавина, а не како Мукаетова и нака нешто.

Не ја знам лично и не коментирам за природната не/убавина, ама хајфајв го смени поимот за убаво и секси кај Македонците, а богами и кај Македонките:) Другарка ти изгледа евтино и вулгарно.

Не ја знам лично и не коментирам за природната не/убавина, ама хајфајв го смени поимот за убаво и секси кај Македонците, а богами и кај Македонките:) Другарка ти изгледа евтино и вулгарно.
Така е :) Сепак мислењето на 18 годишна девојка не смее да биде јавно кажано па дури и во ваква работа, грешка е... Живееме во светот на хајфајв :helou:

Сите се убави кога ќе се макнат во пудра и ќе ги напрчат муцките.

Катастрофа, се повеќе гледам девојки низ градов кои не воопшто се грижат за својот изглед. Вишок килограми, изгорени коси, исушени лица, нискобуџетна еротска шминка. Се разбира дека треба да имаат некои облини но, навистина лош впечаток се добива за една девојка кога и летаат спојлери од сите страни. Уште полошо е кога истите тие девојки ќе се стегнат во некои сатенски пантолони или фустанчиња. Ствар укуса или не, во било кое доба преферирам да гледам слатко нежно лице, зачинето со добронегувана коса и нормални облини отколку кич певаљки со Џокер whysoserious фаци. И да, немам фаворит од овие девојки што сте ги напоменале. Имав порано, но откако дел од нив запознав и во живо го сменив впечатокот, целосно.

Шо е ова, претставување на другарици? Да знам да ставам и јас од мене и од ужа фамилија....

Каролина гочева. само не ставајте слики каде што има 100 кила пс на нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom