Дали им верувате на гатачките (гатање)?

• Креатор на темата Креатор на темата skrill1
  • Време на започнување Време на започнување
Глупости. Живи глупости. Па ајде да се 2-3 жени или мажи у цел свет да бидат онака стварно надарени...Али секој/а втор/а...
иако мислам дека има луѓе кои имаат некои способности плус, но премногу се ретки...како што кажав 2-3 у цел свет.

pa neznam vo posledno vreme mnogu gledaci i gledacki se pojavija. mnogu vidoviti luge izgleda ima na svetov :pos2: ili pak lugevo sekoj nacin go koristat da izvadat i zarabotat pari. poveketo ne e vistina od toa sto go zboruvaat, ama ima i raboti koi sto znaat da gi trefnat.

Neznam dali imate primeteno, ama gatachkive nashi, na tv onie droljine, ne kazuvaa nisho sho kje se desi u idnina, samo ti go potvrduvaat toa sho ti se desilo [sho si im go kazal] i nadovrzuvaat nesho prosto vo vrska so toa..

Не им верувам..:toe:
Ама обожавам да ги слушам глупостите што ги кажуваат..:pos2:.. посебно Сабина:pos2::pos2:

Не им верувам..:toe:
Ама обожавам да ги слушам глупостите што ги кажуваат..:pos2:.. посебно Сабина:pos2::pos2:

Bas pravi gluposti se toa sto go zborat.. Pr.za Sabina! Se javuva covek sirot maka si ima i se zali, taa mu veli imaces sreca s svojom zenom.. Covekov i vika zenata pocinata mi e, a taa na ova mu vraka: vratice se na vratice se..Mislam na sto lici ova hellooooo :pos2::pos2: Ako ne ve mrzi na youtube pobarajte go milan tarot, ke se zgazite od smeenje, samo neznam so koj pamet luge se javuvaat po vakvi raboti :pos2::pos2::pos2:

sumnitelno....

i jas iskreno ne veruvam vo takvite gatanja..no imam bliska rodnina sto e preokupirana so "sonista"..mislam kakvo zadovolstvo se tie pa traat samo edna sekunda ..taka da dali moze taa da ti go izgata sonot od edna sekunda..a dali pogoduvaat,neznam ama ne veruvam bas...aj da kazes da e nekoja bozja darba ama zosto tie ne te spasuvaat samo ke ti gi lapnat parite i ajde nazdravje sisanje.... a i sto slusav edna na tv .....KATASTROFA..sto na um toa na drum...ne be nemaat veza

Што не веруете бе, а во хороскоп веруете а

Ситуација на некоја од емисииве за гатање:

...вие имате дете?
- да имам.
"гатачот": или е машко или женско!

и на крај идиотов што се јави му вика фала, се ми погоди!

Не верувам!

Па не ни треба мислам да се верува во такви работи ама ако ти погоди многу ствари што веќе си ги напрајл и нешто што ке напрајш и вистина ке бидит би му верувал ама не сакам да ми гатат никој, шо е то е се ке се види неморат да ми кажвит што ке се случи.

Не сум бил на гатање до сега ама искрено НЕ:toe:

Примеров е вистинит од една книга...
некој бил на гаталец и овој му рекол дека ќе умре за точно една година
типов стварно умрел точно за една година
ама затоа што толку му верувал на гатачот
што автосугестивно се прорамирал да умре и умрел
поентата е дека треба да се автодетерминираме
со позитивни автосугестии
значи гаталците не знаат
оти прашај паталец а не гаталец нели народна изрека
и затоа не за гаталци,гатачки...

Не верувам многу многу ама некои работи стварно ги погодуваат ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom