Дали им верувате на гатачките (гатање)?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Глупости. Живи глупости. Па ајде да се 2-3 жени или мажи у цел свет да бидат онака стварно надарени...Али секој/а втор/а...
иако мислам дека има луѓе кои имаат некои способности плус, но премногу се ретки...како што кажав 2-3 у цел свет.

Член од
13 декември 2008
Мислења
165
Поени од реакции
3
pa neznam vo posledno vreme mnogu gledaci i gledacki se pojavija. mnogu vidoviti luge izgleda ima na svetov :pos2: ili pak lugevo sekoj nacin go koristat da izvadat i zarabotat pari. poveketo ne e vistina od toa sto go zboruvaat, ama ima i raboti koi sto znaat da gi trefnat.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Neznam dali imate primeteno, ama gatachkive nashi, na tv onie droljine, ne kazuvaa nisho sho kje se desi u idnina, samo ti go potvrduvaat toa sho ti se desilo [sho si im go kazal] i nadovrzuvaat nesho prosto vo vrska so toa..

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Не им верувам..:toe:
Ама обожавам да ги слушам глупостите што ги кажуваат..:pos2:.. посебно Сабина:pos2::pos2:

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Не им верувам..:toe:
Ама обожавам да ги слушам глупостите што ги кажуваат..:pos2:.. посебно Сабина:pos2::pos2:

Bas pravi gluposti se toa sto go zborat.. Pr.za Sabina! Se javuva covek sirot maka si ima i se zali, taa mu veli imaces sreca s svojom zenom.. Covekov i vika zenata pocinata mi e, a taa na ova mu vraka: vratice se na vratice se..Mislam na sto lici ova hellooooo :pos2::pos2: Ako ne ve mrzi na youtube pobarajte go milan tarot, ke se zgazite od smeenje, samo neznam so koj pamet luge se javuvaat po vakvi raboti :pos2::pos2::pos2:

ala

Член од
17 јануари 2009
Мислења
17
Поени од реакции
1
sumnitelno....

i jas iskreno ne veruvam vo takvite gatanja..no imam bliska rodnina sto e preokupirana so "sonista"..mislam kakvo zadovolstvo se tie pa traat samo edna sekunda ..taka da dali moze taa da ti go izgata sonot od edna sekunda..a dali pogoduvaat,neznam ama ne veruvam bas...aj da kazes da e nekoja bozja darba ama zosto tie ne te spasuvaat samo ke ti gi lapnat parite i ajde nazdravje sisanje.... a i sto slusav edna na tv .....KATASTROFA..sto na um toa na drum...ne be nemaat veza

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Што не веруете бе, а во хороскоп веруете а

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Ситуација на некоја од емисииве за гатање:

...вие имате дете?
- да имам.
"гатачот": или е машко или женско!

и на крај идиотов што се јави му вика фала, се ми погоди!

Не верувам!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Па не ни треба мислам да се верува во такви работи ама ако ти погоди многу ствари што веќе си ги напрајл и нешто што ке напрајш и вистина ке бидит би му верувал ама не сакам да ми гатат никој, шо е то е се ке се види неморат да ми кажвит што ке се случи.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.760
Поени од реакции
22.786
Не сум бил на гатање до сега ама искрено НЕ:toe:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Примеров е вистинит од една книга...
некој бил на гаталец и овој му рекол дека ќе умре за точно една година
типов стварно умрел точно за една година
ама затоа што толку му верувал на гатачот
што автосугестивно се прорамирал да умре и умрел
поентата е дека треба да се автодетерминираме
со позитивни автосугестии
значи гаталците не знаат
оти прашај паталец а не гаталец нели народна изрека
и затоа не за гаталци,гатачки...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не верувам многу многу ама некои работи стварно ги погодуваат ....

Kajgana Shop

На врв Bottom