Дали им верувате на гатачките (гатање)?

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Глупости. Чисти глупости.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Ептен се без врска,не само што не верувам не се ни трудам да мислам.Пред три години другарка ми отиде и и рекоа дека ќе се омажи (сега требаше да биде омазена) и уште еден куп глупости на кои можеш само да се чудиш

Член од
8 октомври 2007
Мислења
125
Поени од реакции
0
Гледање на кафе

Мислите ли дека има некоја вистина во тоа?
Јас не се согласувам. Оној што ни гледа, колку-толку не познава па си мислиме дека одлично знае да гледа бидејќи ни погодил нешто.
Онака го правиме тоа, од забава нели?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
И јас гледам на кафе. Ама само талог гледам. :toe:

Чисти глупости се. Ми гледаше една другарка на кафе, и ми вика гледам ќе одиш на пат на север, а пред пола саат и кажав дека Шведска ќе одам...

За на рака гледање можам да потврдам дека е вистина пошо и јас самиот научив да гледам. На двајца досега им кажав дека како мали деца, 4-5 години, боледувале од доста тешка болест, и ми потврдија двајцата. ;)

K

KomitaMKD

Гостин
Мене неколку пати ми имаат погодено некои работи . Во прв момент не знав како им успева , ама после си реков дека е случајност . А иначе интересно е гледање во друштво, па смеење итн ...

mackomk

...Chichino...
Член од
23 јуни 2007
Мислења
318
Поени од реакции
72
Абе и ја со никад не сум глеал на кафе да зеам да глеам ке погодам нешто,дури и да не ја познавам личноста на која и гледам пак ке и погодам нешто,така да не верувам во гледање на кафе.

Tetka biberce

Wild Child
Член од
18 октомври 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
Се што ќе ни кажат додека ни гледаат на кафе е една општа приказна којашто секогаш може многу добро да се вклопи во нашите секојдневни случувања.Иако знам дека се случиле работи што не се за верување,раскажување детална иднина и тоа не што ќе ти се случи во наредната недела него во наредните 20 години,ама како и да е не верувам во тоа дека талогот од кафето може да значи нешто

ANDZI

Fashion is my opsession
Член од
5 февруари 2007
Мислења
833
Поени од реакции
6
Јас незнам да гледам на кафе,другарките ми гледаат често.Но сепак не верувам ги терам да ми гледаат чисто од љубопитност и забава...

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
чисто коа немаме друго побитно и ке се собереме (обично ова ја сметам е женска работа) :):):) али сепак не верувам :):):)

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
standardno tepanje na vreme koa se sobirame so drugarkite...
inace za veruanje, moguce e da ima neso u toa, ali ako mi gleda nekoja si postara zena sto ne me znae...

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Мислите ли дека има некоја вистина во тоа?
Јас не се согласувам. Оној што ни гледа, колку-толку не познава па си мислиме дека одлично знае да гледа бидејќи ни погодил нешто.
Онака го правиме тоа, од забава нели?
Од забава? Ма каква забава, ништо не ме замара повеќе од тоа гледање на кафе, секогаш ја сум "гледачот", а 2 чисти си немам :nerv: Ми имаат трефнато повеќе работи, еднаш на желба и точен саат ми кажаа можда коинциденција, можда не....:toe:

B

black angel

Гостин
ja koga im gleam na kafe se im pogoduvam,druzarka pocna da me zaebava da otvoram skolo za gledanje na kafe!inace veruvam da zs da ne

M

**MEMORY**

Гостин
Не пијам кафе ама искрено според некоја логика (што се разбира дека не мора да биде точна) мислам дека нема вистина во тоа.... едноставно, тепање време....

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
И гледањето на кафе е гатање, затоа е префрлена темата од Мистерии во Општи мубаети и споена со постоечката.

Kajgana Shop

На врв Bottom