Дали ви се допаѓа WoW

Дали ви се допаѓа WoW

• Вкупно гласачи
    239
Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Ужасна е :vozbud:
Прво ми беше интересна играв 2-3 недели и после пак ја оставив.

D

DeviL_32`

Гостин
Играта беше супер се додека не испадна ТБЦ...Но сега со Лич Кинг арна е.
Како и да е гласав за, бидејќи сум заразен WoW гејмер...но понекогаш се нервирам оти сум WoW играч, бидејќи губам многу време на неа. Во петокот не ми се испаѓаше оти ми се играше WoW. Но сепак си реков петок е денес, има народ, има живот. И така да јас си испаднав и супер си поминав :):)

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Гласав не, ТБЦ ја уништи играта, не играм од 11 јануари па навака. Ова не е само мое мислење и мој став. WoW is dead Jim.......
2 години и 12 милиони активни играчи подоцна... Its Alive! :smir:

Член од
8 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
За мене лично WoW е најдобра игра што постои и баш штета што нема асални приватни сервери за играње. Колку и да е добра не би плаќал месечно за да ја играм пошо знам дека ако платам нема да се тргнам од неа :D

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Која е поентата на играта ? Да трошиш скапоцено многу часови на неа ? (сум ја играл , но фала богу се откажав некако)

Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Која е поентата на играта ? Да трошиш скапоцено многу часови на неа ? (сум ја играл , но фала богу се откажав некако)
Ако веќе мислиш така тогаш која е поентата на сите игри???
Поентата на игрите е само да се забавуваш ко ќе ти биди досадно.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Ако веќе мислиш така тогаш која е поентата на сите игри???
Поентата на игрите е само да се забавуваш ко ќе ти биди досадно.

WOW најчесто преидува во опсесија , не тепање време. Ајде јас играв пред 1-2 години , кажи ми еден Раид во Санвел колку трае ? Просек 5-6 саати. А сега со тие новите инстанци ? По колку време поминуваш на WOW ?

Порано баш беше забавата , но сега ми изгледа премногу , премногу вештачко , не е таа WOW што беше...

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.152
Поени од реакции
5.986
WOW најчесто преидува во опсесија , не тепање време. Ајде јас играв пред 1-2 години , кажи ми еден Раид во Санвел колку трае ? Просек 5-6 саати. А сега со тие новите инстанци ? По колку време поминуваш на WOW ?

Порано баш беше забавата , но сега ми изгледа премногу , премногу вештачко , не е таа WOW што беше...
Извинете што се убацувам у муабет со малце оф-топик, ама ме интересира нешто бидејќи немам играно доволно WoW за да стигнам до рејдање и не сум запознаен со овие работи. Има ли на WoW raid locks? Откако ќе истепаш некој boss во raid, после тоа имаш lock за тој boss и можеш на пример наредниот ден да го продолжиш рејдот после тој boss (му доаѓа како save game нешто :pos2:) што многу ја олеснува работата при долги raid-ови од 5-6 саата како што викаш. Има ли такво нешто на WoW?

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Извинете што се убацувам у муабет со малце оф-топик, ама ме интересира нешто бидејќи немам играно доволно WoW за да стигнам до рејдање и не сум запознаен со овие работи. Има ли на WoW raid locks? Откако ќе истепаш некој boss во raid, после тоа имаш lock за тој boss и можеш на пример наредниот ден да го продолжиш рејдот после тој boss (му доаѓа како save game нешто :pos2:) што многу ја олеснува работата при долги raid-ови од 5-6 саата како што викаш. Има ли такво нешто на WoW?

Јас не знам , престанав да играм. Ќе ти одговорат овие вовџииве.

Kajgana Shop

На врв Bottom