ја играм на еден пиратски коа ке се логираш се 3 сервера..на тој ја шо играм у сабота преку 7к онлајн има:uvo: лаг корнеееееееее!!!
Ке ја менуваат сеа од корен........повторно.......Беше добра...едно време, но одамна е ѓубре.
2 години и 12 милиони активни играчи подоцна... Its Alive! :smir:Гласав не, ТБЦ ја уништи играта, не играм од 11 јануари па навака. Ова не е само мое мислење и мој став. WoW is dead Jim.......
Ако веќе мислиш така тогаш која е поентата на сите игри???Која е поентата на играта ? Да трошиш скапоцено многу часови на неа ? (сум ја играл , но фала богу се откажав некако)
Ако веќе мислиш така тогаш која е поентата на сите игри???
Поентата на игрите е само да се забавуваш ко ќе ти биди досадно.
Извинете што се убацувам у муабет со малце оф-топик, ама ме интересира нешто бидејќи немам играно доволно WoW за да стигнам до рејдање и не сум запознаен со овие работи. Има ли на WoW raid locks? Откако ќе истепаш некој boss во raid, после тоа имаш lock за тој boss и можеш на пример наредниот ден да го продолжиш рејдот после тој boss (му доаѓа како save game нешто :pos2 што многу ја олеснува работата при долги raid-ови од 5-6 саата како што викаш. Има ли такво нешто на WoW?WOW најчесто преидува во опсесија , не тепање време. Ајде јас играв пред 1-2 години , кажи ми еден Раид во Санвел колку трае ? Просек 5-6 саати. А сега со тие новите инстанци ? По колку време поминуваш на WOW ?
Порано баш беше забавата , но сега ми изгледа премногу , премногу вештачко , не е таа WOW што беше...
Извинете што се убацувам у муабет со малце оф-топик, ама ме интересира нешто бидејќи немам играно доволно WoW за да стигнам до рејдање и не сум запознаен со овие работи. Има ли на WoW raid locks? Откако ќе истепаш некој boss во raid, после тоа имаш lock за тој boss и можеш на пример наредниот ден да го продолжиш рејдот после тој boss (му доаѓа како save game нешто :pos2 што многу ја олеснува работата при долги raid-ови од 5-6 саата како што викаш. Има ли такво нешто на WoW?