јас лигаментите на левата нога и немозам нисто да правам , после неколку минути истегнувам сеКога се плеснав во ѕид во градиште пред 2 години со не знам колку на саат, и си го е*ав менискусот и рскавицата ми пропадна и останав со сакато колено и отидов на операција и не можам да играм фудбал бед!
Војводо, пази се, заебано е тоа многујас лигаментите на левата нога и немозам нисто да правам , после неколку минути истегнувам се
без протектори се разбира .
Ако ти е некаква утеха,ќе ти се случуваат погрозни работи во животот,не се секирај многу:smir:Во четвртокот добив кец по историја.. и усно и писмено.. а утредента (значи во петокот) требаше до одам во б2.. после 3 месеци молење.. моите ме пуштија до 12ипол да одам во б2.. а мене оној историски педофил.. од 36 деца.. ме одбра мене.. ко за инат... а јас не учев за тој ден.. и ете се случи.. сега сум под казна.. може ке ми пише 4 за на крај.. идиотка сум народе.. шо ќе се прајт со мене....
:ija:Хм, скршеници, кинења на лигаменти кај овој пациент се клише. Не било еднаш затоа ќе ви раскажам за некоја друга случка. Хм, да ми текне... грозно, грозно а, да. Замислете, вашиот систем да се побрка и тоа што треба да оди во хранопроводот(храна) да ви излезе низ нос, а она другото обратно.
i mene isto. samo babata bese dedo i gjezveto bese fildzan i ramoto bese dlanka. na dlankava luznava mi se gledat samo na leto. na zima neNajgrozna slucka mene mi bese koga se izgorev so kafe (ne ne se sluci dur piev kafe ). Ova se sluci koga bev mal imav 1 i pol godina ama iako sum bil mal toa nema nikoas da zabraem. Baba mi sedi i priprema kafe za nea i tetka mi a jas sedam se vrtkam okolu nejze i se trgna da sredi kaucot nesto bese nesreden i go ostavi gjezvevo so kafeto, i ja povlecuenje gjezvevo i celo kafe na levovo ramo (imav malce i na lice ama odma go izbrisa baba mi) se javue na tatko mi na rabota da dojde da me odnese u bolnica i me odnesoa i doktorot im rece kafevo moze da se trgne ama luzna ke mu ostane (pogodite sea sto imam na levovo ramo). I toa e celata prica.