Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.845
Поени од реакции
11.502
Кога се плеснав во ѕид во градиште пред 2 години со не знам колку на саат, и си го е*ав менискусот и рскавицата ми пропадна и останав со сакато колено и отидов на операција и не можам да играм фудбал :( бед!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Кога се плеснав во ѕид во градиште пред 2 години со не знам колку на саат, и си го е*ав менискусот и рскавицата ми пропадна и останав со сакато колено и отидов на операција и не можам да играм фудбал :( бед!
јас лигаментите на левата нога и немозам нисто да правам , после неколку минути истегнувам се :pos::pos:
без протектори се разбира .

позЗ

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ве најгрозни случки, те. 3

1. незнам од кај испадна ама нешто како маст беше несакајќи го фатив и целиот палец ми смрдеше на мртва мачка буквално, и неможеше да се измие ааааасдјбисдбфи

2. другар згази некоја гооолема бубачка во моја близина и таа така гадно џвркна што испрскаа капки околу неа, малку на рака ми капна и смрдеше да зоолошка афдасфдас

3. во патика ми има влезено бубашваба и не сум знаел дека е внатре, а само осеќав дека нешто ме голицка по стапалото, а највеќе се гадам од бубашваби адфоухаиуфхбсдлифбсд

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
ми текна на 2 случки
-првата е бев на одмор во грција и имаше морски ежови на плажата и јас згазив на еден и почнав да трчам а така боцките уште повеке ми влегоа во стапалото и после поише од 5 саати ми ги вадеа..и тоа болеше премногу и после неколку дена неможев да стапнам на ногата:(
-втората исто бев на одмор и јас лежам на кревет и покрај мене поминуваа огромен пајак неам поима од кај толкав излезе а најмногу се гадам и плашам од пајаци:lut:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
На забар тоа шмукалото за плунка наместо да го држам у уста, ми кидна и пошто фучеше, го испрска забарот, и мене секако по цела облека.После тоа ми беше срам да отворам уста.:pos2:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.845
Поени од реакции
11.502
јас лигаментите на левата нога и немозам нисто да правам , после неколку минути истегнувам се :pos::pos:
без протектори се разбира .
Војводо, пази се, заебано е тоа многу
ае :)

Член од
20 октомври 2007
Мислења
268
Поени од реакции
5
Во четвртокот добив кец по историја.. и усно и писмено.. а утредента (значи во петокот) требаше до одам во б2.. после 3 месеци молење.. моите ме пуштија до 12ипол да одам во б2.. а мене оној историски педофил.. од 36 деца.. ме одбра мене.. ко за инат...:( а јас не учев за тој ден.. и ете се случи.. сега сум под казна.. може ке ми пише 4 за на крај.. :( идиотка сум народе.. шо ќе се прајт со мене....

Б

БејбиГрл

Гостин
Во четвртокот добив кец по историја.. и усно и писмено.. а утредента (значи во петокот) требаше до одам во б2.. после 3 месеци молење.. моите ме пуштија до 12ипол да одам во б2.. а мене оној историски педофил.. од 36 деца.. ме одбра мене.. ко за инат...:( а јас не учев за тој ден.. и ете се случи.. сега сум под казна.. може ке ми пише 4 за на крај.. :( идиотка сум народе.. шо ќе се прајт со мене....
Ако ти е некаква утеха,ќе ти се случуваат погрозни работи во животот,не се секирај многу:smir:

А најгрозна работа што ми се случила е една сообраќајка со жртви,меѓу кои малечко девојче и бремена жена:ija:Со ноќи не спиев после овој настан

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Хм, скршеници, кинења на лигаменти кај овој пациент се клише. Не било еднаш затоа ќе ви раскажам за некоја друга случка. Хм, да ми текне... грозно, грозно а, да. Замислете, вашиот систем да се побрка и тоа што треба да оди во хранопроводот(храна) да ви излезе низ нос, а она другото обратно. :)

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Хм, скршеници, кинења на лигаменти кај овој пациент се клише. Не било еднаш затоа ќе ви раскажам за некоја друга случка. Хм, да ми текне... грозно, грозно а, да. Замислете, вашиот систем да се побрка и тоа што треба да оди во хранопроводот(храна) да ви излезе низ нос, а она другото обратно. :)
:ija:

Najgrozna sluchka za mene... Pagjav od 2 matra visok ziv pravo na glava, pa za da ne poginam, ja staviv rakata napred i celiot lakt beshe iskrshen t.e. go nemase pa ko ja pushtiv rakava vo slobodna polozba zazede jezivo-nepravilna forma. Potoa sledeshe "mestenjeto" na rakata bez anestezija od nalbati doktori...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ај не зезај Јове....:)

Мене ми се нема случено нешто толку грозно како на другиве....Еднаш ко помал така 4-5 години имав фатив со цела дланка уклучена пегла...и после ме намачкаа со една маст и ми помина.Ама од тоа кога се изгорев сега не моажам да поднесам топлина покрај мене.Не можам да стојам покрај фен,печка и сл.Сето тоа заради тоа со пеглата:)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Ок, штом сте така радознали. А толку сакав да не го должам.

А дали знаете како е кога ќе имате арома кафе во носот, не... не таква, него арома од кафе што не сте успеале да го извадите и дури после 20 минутно плакнење на нозрите со прокулин? И три потрошени пакетчиња палома, три пакетчиња исполнети со црна материја. И гадење секојпат кога ќе ви текне на тоа, или кога ќе ве натераат да објаснувате за тоа на форум? :)

BountyHunter

нинџа и пол
Член од
29 јануари 2007
Мислења
202
Поени од реакции
10
Najgrozna slucka mene mi bese koga se izgorev so kafe (ne ne se sluci dur piev kafe :):)). Ova se sluci koga bev mal imav 1 i pol godina ama iako sum bil mal toa nema nikoas da zabraem. Baba mi sedi i priprema kafe za nea i tetka mi a jas sedam se vrtkam okolu nejze i se trgna da sredi kaucot nesto bese nesreden i go ostavi gjezvevo so kafeto, i ja povlecuenje gjezvevo i celo kafe na levovo ramo (imav malce i na lice ama odma go izbrisa baba mi) se javue na tatko mi na rabota da dojde da me odnese u bolnica i me odnesoa i doktorot im rece kafevo moze da se trgne ama luzna ke mu ostane (pogodite sea sto imam na levovo ramo). I toa e celata prica.
i mene isto. samo babata bese dedo i gjezveto bese fildzan i ramoto bese dlanka. na dlankava luznava mi se gledat samo na leto. na zima ne:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хмм, па нема многу грозни случки сега за сега во мојот живот(пу пу пу), ама мај некаде 2006та, едно сабајле почна да ме боли стомак кај панкреасот премногу, 24 часа изигравав Чак Норис и не им кажував на моите, ама ме приметија дека не јадев ништо. Потоа во 4 сабајле ме носеа на ургентно, па таму ми дадоа да пијам една течност демек подобро ќе ми било. Е ТОА БЕШЕ ГАДНО, ама нема врска, ја исповратив течноста, почна повеќе да боли. Бев утредента на испитувања, потоа ме болеше стомак цел месец, ама гадно, под желудникот, не можев да јадам ништо освен корнфлекс со млеко.
Од испитувањето уште си ги немам земено резултатите.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Замислете како е да ве касне куче во глава, да се лупнете у ВЦ шоља, да си ја дупнете 2пати главата од ивицата на прозорот што очигледно резултираше на фонтана од крв :(. Замислете го ова и ќе ви стане јасно... овај грозно.

Kajgana Shop

На врв Bottom