ATP тенис - општа дискусија

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Утре му е шансата на Новак..

И со оваа победа од понеделник ќе биди на втората позиција на АТП листата.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ајде денеска имавме добар коефициент 1.65, се надеваме и утре на добар коефициент на Џокович :)

Инаку одлична игра на Федерер имаше страшни поени ама заслужено си победи Џокович, утре кога е финалето?

С

сашенко

Гостин
Има некој што мисли дека ноле има шанси против рафа утре?:kesa:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Има некој што мисли дека ноле има шанси против рафа утре?:kesa:
:kesa:
Ноле на утрешниот дуел има голема шанса да го совлада Надал, кој и не е баш сјаен ;)
А Новак го игра најдобриот тенис годинава..17-0 доволно говори.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ќе биде интересен меч Ноле е во опасна форма но сепак да не го отпишуваме Надал.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Јас мислам дека Ноле, нема толкав напредок во играта, колку што Роџер има пад во формата... Така ми оди мене ова... Ако утре толку супериорно го победи Надал, тогаш ќе се замислам за ова, но ако изгуби пак Ноле ќе тапка во место, како што е веќе неколку години, каде нон стоп е или 2 или 3...

Како и да е, утре ќе имаме супер финале, на Индијан Велс

С

сашенко

Гостин
Јас мислам дека Ноле, нема толкав напредок во играта, колку што Роџер има пад во формата... Така ми оди мене ова... Ако утре толку супериорно го победи Надал, тогаш ќе се замислам за ова, но ако изгуби пак Ноле ќе тапка во место, како што е веќе неколку години, каде нон стоп е или 2 или 3...

Како и да е, утре ќе имаме супер финале, на Индијан Велс
Супериорно? Супериорно може да изелта од теренот со торбата в рака само хахаха.Се шалам.Нема шанси никој утре да тепа суперирно.Тоа ке биде тежок меч во три сета и има да се игра до смрт.Убаво играат и двајцата, ја сакаат титулата, мотивирани се и ке се борат ненормално.Нема ни едниот ни другиот да дозволат едниот да ја превземе контролата и да направи некој dream result.Ке биде тежок меч сигурен сум и резултатски и на терен така ке биде...

T

The Cryptkeeper

Гостин
А бе една супериорност што има Надал... играше со идиоти, ради тоа. Утре ќе биде метла осеќам, ајде Ноле.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Супериорно? Супериорно може да изелта од теренот со торбата в рака само хахаха.Се шалам.Нема шанси никој утре да тепа суперирно.Тоа ке биде тежок меч во три сета и има да се игра до смрт.Убаво играат и двајцата, ја сакаат титулата, мотивирани се и ке се борат ненормално.Нема ни едниот ни другиот да дозволат едниот да ја превземе контролата и да направи некој dream result.Ке биде тежок меч сигурен сум и резултатски и на терен така ке биде...
Два.... 6:3, 6:4 за Рафа

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
17-1 од утре....во аватар по твој избор
Не се кладам друже, да сум сигурен толку ќе акнам пари на Ноле, но ти кажувам дека Ноле го игра моментално најдобриот тенис, но Надал не е за потценување..

..ќе гледаме интересен тенис во секој случај.

Kajgana Shop

На врв Bottom