ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Утре му е шансата на Новак..

И со оваа победа од понеделник ќе биди на втората позиција на АТП листата.

Ајде денеска имавме добар коефициент 1.65, се надеваме и утре на добар коефициент на Џокович :)

Инаку одлична игра на Федерер имаше страшни поени ама заслужено си победи Џокович, утре кога е финалето?

Има некој што мисли дека ноле има шанси против рафа утре?:kesa:

Има некој што мисли дека ноле има шанси против рафа утре?:kesa:
:kesa:
Ноле на утрешниот дуел има голема шанса да го совлада Надал, кој и не е баш сјаен ;)
А Новак го игра најдобриот тенис годинава..17-0 доволно говори.

Ќе биде интересен меч Ноле е во опасна форма но сепак да не го отпишуваме Надал.

Јас мислам дека Ноле, нема толкав напредок во играта, колку што Роџер има пад во формата... Така ми оди мене ова... Ако утре толку супериорно го победи Надал, тогаш ќе се замислам за ова, но ако изгуби пак Ноле ќе тапка во место, како што е веќе неколку години, каде нон стоп е или 2 или 3...

Како и да е, утре ќе имаме супер финале, на Индијан Велс

Јас мислам дека Ноле, нема толкав напредок во играта, колку што Роџер има пад во формата... Така ми оди мене ова... Ако утре толку супериорно го победи Надал, тогаш ќе се замислам за ова, но ако изгуби пак Ноле ќе тапка во место, како што е веќе неколку години, каде нон стоп е или 2 или 3...

Како и да е, утре ќе имаме супер финале, на Индијан Велс

Супериорно? Супериорно може да изелта од теренот со торбата в рака само хахаха.Се шалам.Нема шанси никој утре да тепа суперирно.Тоа ке биде тежок меч во три сета и има да се игра до смрт.Убаво играат и двајцата, ја сакаат титулата, мотивирани се и ке се борат ненормално.Нема ни едниот ни другиот да дозволат едниот да ја превземе контролата и да направи некој dream result.Ке биде тежок меч сигурен сум и резултатски и на терен така ке биде...

А бе една супериорност што има Надал... играше со идиоти, ради тоа. Утре ќе биде метла осеќам, ајде Ноле.

Супериорно? Супериорно може да изелта од теренот со торбата в рака само хахаха.Се шалам.Нема шанси никој утре да тепа суперирно.Тоа ке биде тежок меч во три сета и има да се игра до смрт.Убаво играат и двајцата, ја сакаат титулата, мотивирани се и ке се борат ненормално.Нема ни едниот ни другиот да дозволат едниот да ја превземе контролата и да направи некој dream result.Ке биде тежок меч сигурен сум и резултатски и на терен така ке биде...

Два.... 6:3, 6:4 за Рафа

17-1 од утре....во аватар по твој избор

Не се кладам друже, да сум сигурен толку ќе акнам пари на Ноле, но ти кажувам дека Ноле го игра моментално најдобриот тенис, но Надал не е за потценување..

..ќе гледаме интересен тенис во секој случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom