ATP тенис - општа дискусија

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Секоја чест за Федерер... Го надмина психолошкиот проблем наречен Надал, кој сам си го наметна последнава година, и тоа го стори во најдобар можен стил : во Мадрид, а особено на земја, терен кој најмногу му одговара на Надал. Браво!:smir:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Пу што ми е криво што не ја гледав.
Маестрото се врати.:)
Ролан Гарос следна станица.:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Од сега понатаму ќе биде поинтересно:)
Рафа мајсторе , ќе се вратиш во форма не грижи се.:pipi:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Рафа е во форма, само беше изморен од вчерашниот меч со Ноле....
4 саати не се мала работа, и итекако може да се осетат на него...
Не ја омаловажувам победата на Федерер , напротив изигра совршено и докажа дека може да го победи, ама сепак мислам дека у Париз нема да може да игра како денес...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.887
Ќе видиме за Париз..Сепак типувам на Надал:toe:..Интересно ќе биде пак ако се сретнат у финале,ама може некој да изненади..

Ф

Фил Ајви

Гостин
:vozbud: Одлична игра на Федерер, иако подобро ќе беше Џоковиќ да го победи.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
ЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈ гу УТЕПА дома еј во МАДРИД!
Него овој Надал требаше уште од Ноле да изгуби вчера ама стварно има многу среќа!

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Uste ednas pokazavme sto e KLASA ne kvalitet, kvalitetot e dokazan uste odamna, no pokaza zosto e Gospodin vo tenisot i zosto e KLASA, miren laden kako vo najdobrite denovi Roger go rasturi na Nadal na negovata podloga vo negoviot dom, sto e uste pogolemo zadovolstvo, ako se zema predvid deka nemase poraz Nadal na 31 mec vo serija na zemjena podloga, toa e vistinskiot Roger se nadevam deka ovaa pobeda mu znaci i vistinski kambek vo vrvot, i uste edno pobedi ladno se pozdravi, ne legna nitu na zemja nitu slavese so race toa e goleminata na Roger, toa e Dzentlmenskoto vo nego, toa e ednostavno najdobriot igrac na tenis vo istorijata :smir::smir::smir::smir: sekoja ti cest MAESTRO

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Од сега понатаму ќе биде поинтересно:)
Рафа мајсторе , ќе се вратиш во форма не грижи се.:pipi:

Во форма е Рафа,еден пораз ништо не значи. :pipi:

Ова беше пораз за освестување,дека и он може да загуби на земја.Не ми се верува да загуби во Париз,но ако би сакал Џокович да му се одмазди за 3 порази оваа сезона.

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
:zver:
Нека му се множат, ај па следниот пат да му се случи ова на Ролан Гарос!:smir:
:pehar:

Член од
1 јануари 2009
Мислења
19
Поени од реакции
2
Rafa inace prethodno igrase 4 saati natprevar , ako go pobedese i federer ke bese fenomen na prirodata , ali svaka mu cast pak se drzese,ne za dzabe e br. 1 , roland garros e sigurno negov i ovoj pat...

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Rafa inace prethodno igrase 4 saati natprevar , ako go pobedese i federer ke bese fenomen na prirodata , ali svaka mu cast pak se drzese,ne za dzabe e br. 1 , roland garros e sigurno negov i ovoj pat...
I na AUS OPEN bese izmoren pa pobedi aj ti se molam ne mi govori glupostituka, Federer go rasturi na Nadal vo sekoj segment i samiot Nadal izjavi ednostavno nevozmozno bese da se igra protiv Roger, a mecot so Djokovic nema nikakva vrska so finalniot mec

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Oставете ја темава за друга тематика на муабет, Федерер - Надал и секој од овие двајца посебно дискутирајте ги во посебната тема/фан клубовите.

Kajgana Shop

На врв Bottom