ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Jas mislam Rafa deka ke tepa,no ke vidime krajot ke kaze:salut:

Надал вчера го одигра најдолгиот меч во историјата на Мастерсите, повеќе од 4 часа, а Федерер на лесен начин стигна до финалето со нешо повеќе од 1 час игра не верувам дека Надал лесно ќе испадне на крај со Федерер, кој веќе најави дека ќе почне посериозно да тренира :)

Многу изедначен меч кој сервира тој зима нема поголеми одстапки секоја грешка ќе биде казнета одличен натпревар :tv:

Меч топка за Федерер..Ќе падне ли Надал??

Еве ја...Не ми е омилен тенисер Федерер,ама кејф ми се направи шо изгуби Надал на земја..И тоа пред домашна публика:):)

Ауу каков завршеток, со ас да земеш титула, тоа сигурно беше болно за Надал, посебно дека цела публика беше за него :)

Се гледа дека коментаторот е за Федерер:)

Rogeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Federerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ajde sega da ve cujam decaaa so ne razbirate teniiis, majstorot se vrati i toa go tepavme kuceto na zemjaaa i toa vo Madriiiid, aj da vidam dali Roger e za vo penzija, koj udari mu gi zimase auuuuu strasno strasno Roger - SMIPLY THE BEST

Rogeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Federerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ajde sega da ve cujam decaaa so ne razbirate teniiis, majstorot se vrati i toa go tepavme kuceto na zemjaaa i toa vo Madriiiid, aj da vidam dali Roger e za vo penzija, koj udari mu gi zimase auuuuu strasno strasno Roger - SMIPLY THE BEST
Хихих.:)Честитки , супер игра на Федерер си победи.
Рафа најдобар си , УЖИВАЈ :)

A komentatorot prvo rece kezual posle toa trava:pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom