Кој филм најмногу сте го гледале

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Јас The Matrix, го имам гледано повеќе од 10 пати.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
The Matrix - преку 70 пати, буквално!

SAW 1 \
SAW 2 ==> Вкупно, преку 20 пати, буквално!
SAW 3 /

Supermen 1 \
Supermen 2 ..\
::::::::::::::::::.=> вкупно, преку 40 пати, буквално!
Supermen 3 ../
Supermen 4 /

Член од
1 март 2007
Мислења
207
Поени од реакции
1
Terminator 2 - preku 50 pati bukvalno. (cudo 1-ot del go neam gledano)

Matrix - 10 pati
Matrix Revolution - 10 pati

Gladiator - 20 pati

Patriot - 10 pati

(ziveam u grcka ovie filmovi gi vrtat nonstop)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Да потрошам цел ден,гледајќи го мојот омилен филм 10 пати?:uvo:
Ниеден филм не е доволно добар за да го трошам моето време глeдајќи сцени кои сум ги видел пред некој месец,има толку многу попаметни работи што можам да ги правам :interesno:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
СпаЈдеР напиша:
Да потрошам цел ден,гледајќи го мојот омилен филм 10 пати?:uvo:
Ниеден филм не е доволно добар за да го трошам моето време глeдајќи сцени кои сум ги видел пред некој месец,има толку многу попаметни работи што можам да ги правам :interesno:
Многу паметен одговот:tapp::tapp::tapp:

Само што, никој не е швркнат или будала, па да го гледа филмот 7 пати дневно! Туку од кога е излезен филмот, па се до денеска, вкупно! И рачунај у кино го гледаш, па со друштво, па со друго друштво, па сам, па со комшијата, со комшиките, со другарка ти, со шенска ти..... ете ти ги! А не вака плитко да мислиш! :tapp:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
па не сум броела колку пати точно али kill bill i scary movie site delovi gi imam gledano pesto pati, vise na pamet gi znam :)

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Многу филмови сум гледала по неколку пати ама најнајвеќе "Walk to Remember" & "Hair"

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Многу паметен одговот:tapp::tapp::tapp:

Само што, никој не е швркнат или будала, па да го гледа филмот 7 пати дневно! Туку од кога е излезен филмот, па се до денеска, вкупно! И рачунај у кино го гледаш, па со друштво, па со друго друштво, па сам, па со комшијата, со комшиките, со другарка ти, со шенска ти..... ете ти ги! А не вака плитко да мислиш! :tapp:
А подобро да го разгледаше постот?:tapp::tapp:
Да потрошам цел ден,гледајќи го мојот омилен филм 10 пати?

Ти размислуваш плитко не јас...
А
ко подобро размислиш,тие десет пати што го имаш гледано филмот ако ги собереш заедно...излегува дека си потрошил еден ден од животот гледајќи еден ист филм...
За болдираното ти кажува дека на тоа мислам...
Инаку да,ќе го гледам прво сам,па со сестра ми и евентуално со друштво(тоа е три пати) и имам така гледано често...ама сепак...досаден станува на третиот пат,го гледам бидејќи интересно ми е со друштвото а не дека интересен е филмот...повеке од 3 пати не можам да го гледам никој филм,евентуално најдобрите и најомилените би ги гледал најмногу 5 пати:toe:

Член од
7 март 2007
Мислења
19
Поени од реакции
0
...hmz..definitivno HONEy od jessica alba..film4e za sto meraka...muzika..koreografija..akterki...AkTeri..so drugo?ne zakonsko film4e...trewe da go glejte...

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Никој!

Немам време да потрошам во Играни филмови....
Имам гледано по 2-3 пати... макс!

Најмногу гледам серии!!! Можеби и премногу... Стар Трек (сите сериали), Батлстар Галактика, Лост, Квантен скок, Слајдерс.... многу се бе... уште 6-7 серии пратам...

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Kung Pow-enter the fist -го имам гледано можеби 15 пати и сеуште се смеам како луда.:)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Не е филм театарска претстава е но греота е да не се убацам у темава, пошто ја имам гледано најмалку преку 60 пати

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
2 fast 2 furious sto puti go iam gleano i use mi e interesen da go nacekam negde :D
I torque isto..

Kajgana Shop

На врв Bottom