I
InF3cTeD
Гостин
Епа вака другарче,си имам ја избрано клуб за навивање и си навивам за него и не ми беше мислата дека треба да се навива за клубови шо стојат на здрави нозе,него тоа го пишав општо за се,бидејќи во Македонија нема ниеден клуб во ниеден спорт кој стои на здрави нозе,па има луѓе шо одат и навиваат,а за клубот шо ја навивам во никој случај не стои на здрави нозе...или поубаво кажано нема нозе,да не се збуниш навивам за Пелистер.И како што гледам уживаш во секој фан клуб да им судиш на другите оти навивале за тој клуб...дали бил македонски или странски.Izberi ti za koj klub da navivas(vo kosarka ako sakas) imas vo skopje 2 dovolni so ime i prezime poznati vo taa bivsa yu! znaci navivas samo za klubovi sto stojat na "zdravi noze"?...mnogu jako! epten tesko ti e izgleda.
i drzavava ne ni e na zdravi noze ,pa tuka sme.za razlika od takvi kako vas,vo srbija postojat i drugi navivaci ocven na zvezda i partizan,a i tamu tie klubovi ne stojat na "zdravi noze".
razlikata e vo toa sto tie lugje tamu sto ziveat imaat nesto drugo zdravo...RAZUM!!!
...svi za Nish!:motor: