Фан клуб: Партизан!

I

InF3cTeD

Гостин
Izberi ti za koj klub da navivas(vo kosarka ako sakas) imas vo skopje 2 dovolni so ime i prezime poznati vo taa bivsa yu! znaci navivas samo za klubovi sto stojat na "zdravi noze"?...mnogu jako! epten tesko ti e izgleda.
i drzavava ne ni e na zdravi noze ,pa tuka sme.za razlika od takvi kako vas,vo srbija postojat i drugi navivaci ocven na zvezda i partizan,a i tamu tie klubovi ne stojat na "zdravi noze".
razlikata e vo toa sto tie lugje tamu sto ziveat imaat nesto drugo zdravo...RAZUM!!!
...svi za Nish!:motor:
Епа вака другарче,си имам ја избрано клуб за навивање и си навивам за него и не ми беше мислата дека треба да се навива за клубови шо стојат на здрави нозе,него тоа го пишав општо за се,бидејќи во Македонија нема ниеден клуб во ниеден спорт кој стои на здрави нозе,па има луѓе шо одат и навиваат,а за клубот шо ја навивам во никој случај не стои на здрави нозе...или поубаво кажано нема нозе,да не се збуниш навивам за Пелистер.И како што гледам уживаш во секој фан клуб да им судиш на другите оти навивале за тој клуб...дали бил македонски или странски.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Дечко, слободно пали се на било кој македонски клуб само не не замарај и просветлувај за кој тим ние да навиваме, глеам нов си на форумов па сакаш да си билдаш постови, не глуми патриотче овде тема е спорт, ај шетај сеа. Останативе шо сме за Партизан овде , не му враќајте, ќе види дека замара и ќе си отиде.
ha ha ha ,sto se plasite be "grobari", ke idete "dalje" ne vi treba predostroznost!
ne glumam patriot(ce),toa sum od ragjanje za razlika od vas!
...mislis deka "zamaram" a? abe uzivaj crno-belo(ko "bumbar" na sitel) e u moda...moze i "tvojot" LIVERPOOL ke smeni boi,sve da bide ko partizan!
Ajmo svi za Nish:motor:
p.s./ ziva srekja sto forumov e MAKEDONSKI,inace ke ne smeevme nisto da kazeme!

Д

ДаркхарТ

Гостин
ha ha ha ,sto se plasite be "grobari", ke idete "dalje" ne vi treba predostroznost!
...mislis deka "zamaram" a? abe uzivaj crno-belo(ko "bumbar" na sitel) e u moda...moze i "tvojot" LIVERPOOL ke smeni boi,sve da bide ko partizan!
од увек сум мрзела патриоти без основа.
Едит!
Патриот си ако навиваш за македонски клуб? :tapp:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
од увек сум мрзела патриоти без основа.
Едит!
Патриот си ако навиваш за македонски клуб? :tapp:
Pa prasaj nekoj srbin dali naviva za Levski od sofija?
"makedonski specilijatet" e da "navivas":tv: za inter,bayern,partizan,barca,liverpool...eden mora da tepa vo kolo,pa sto saka neka bide,i posle na drugarite sto se za milan,zvezda,real,chelsea, ke im vika:VIDE STO VI NAPRAIVME U NEDELATA!?
Ne be epten napredni generacii se izrodija na podnebjevo,gi zafatila nesrekja sto se rodile tuka ,inace oni se za beograd,london,milano...Zaebana rabota neli koga so mislite si negde na "santjago bernabeu" i cekas da istrca Kris. Ronaldo,a majka ti te vika da i ja poddades lopatata za mesanje ajvar..a tatko ti kasni od rabota zasto se rasipala duplata 2ka na bit pazar...
...ajmo ko je za Nish?:motor:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
IMAM "prijatele'' JAS OVDE MALKU POVEKE OD SIMPATII KON NEKOJ KLUB,NE SE SEKIRAJ TI ZA MENE!

a za strucnosta,spremen sum da debatiram so koj sakas od forumov! ama obicno se povlekuvaat posle eden ,dva posta...neznaat kako ponatamu!

vas "ovcari" li ve vikaa,ili sami taka se narekuvate?

svi za Nish!:motor:
Епа ако имаш, тогаш пишувај во тој фан клуб, немора да замараш по другите фан клубови :jaj:

Неотркиен талент, а? Да не си бил сличајно на курс кај Дуле Вујошевиќ, или бидејќи си "патриот у душа", да не си бил кај Марин Докузовски?

Незнам што ти е поентата со прашањето, дали е премногу стручно па неможам да го разберам??? :kesa:

А, не се осеќаш дека си досаден? :helou:

"makedonski specilijatet" e da "navivas":tv: za inter,bayern,partizan,barca,liverpool...eden mora da tepa vo kolo,pa sto saka neka bide,i posle na drugarite sto se za milan,zvezda,real,chelsea, ke im vika:VIDE STO VI NAPRAIVME U NEDELATA!?

Ne be epten napredni generacii se izrodija na podnebjevo,gi zafatila nesrekja sto se rodile tuka ,inace oni se za beograd,london,milano...Zaebana rabota neli koga so mislite si negde na "santjago bernabeu" i cekas da istrca Kris. Ronaldo,a majka ti te vika da i ja poddades lopatata za mesanje ajvar..a tatko ti kasni od rabota zasto se rasipala duplata 2ka na bit pazar...
10000000% си навивач на Вардар Скопје :pos2:

ПАТЕТИКИ или можеби МАЛ ХУМОР??? :pipi:

I

InF3cTeD

Гостин
другарче а шо не фанеш парталите и моторчето и за Ниш,незнам шо замараш тука,мислиш нешто ќе промениш...НЕ!!И со твоите замарања и без твоите замарања тука ние ќе си продолжиме да се палиме на Партизан,а тебе ако ти смета сето тоа просто и едноставно не ја посетувај темава.

Среќен пат за Ниш :salut:

Д

ДаркхарТ

Гостин
:ччч:
ФЕИЛ.
Човече.Кој по ѓаволите си ти да кажуваш кој за кого да навива? Навивај си таму за кој сакаш и не мудрувај.
Биди си патриот (иако сметам дека не вреди да се биде) и уживај. А и на крај краева...Кое е тоа НЕпишано правило дека треба да навиваш за македонски клуб за да си патриот?
Болдот стај си го во потпис.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Епа ако имаш, тогаш пишувај во тој фан клуб, немора да замараш по другите фан клубови :jaj:

Неотркиен талент, а? Да не си бил сличајно на курс кај Дуле Вујошевиќ, или бидејќи си "патриот у душа", да не си бил кај Марин Докузовски?

Незнам што ти е поентата со прашањето, дали е премногу стручно па неможам да го разберам??? :kesa:

А, не се осеќаш дека си досаден? :helou:quote]
Miki :devil3: :devil1: :devil2: te ima li megju ovie?...
ne mi dade odgovor na prasanjeto moe pogore! za imeto te prasav!
kako sto ti imas pravo da si navivas za kogo sakas ,taka MOE PRAVO da debatiram ,pisuvam...na koja sakam tema,vo koj sakam fan club!

другарче а шо не фанеш парталите и моторчето и за Ниш,незнам шо замараш тука,мислиш нешто ќе промениш...НЕ!!И со твоите замарања и без твоите замарања тука ние ќе си продолжиме да се палиме на Партизан,а тебе ако ти смета сето тоа просто и едноставно не ја посетувај темава.

Среќен пат за Ниш :salut:
ha ha ha prodolzete da se palite na JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN so se 6te fakeli i CRVENATA ZVEZDA PETOKRAKA vo amblemot na vasiot omilen klub!
nego da ve prasam nesto site zaedno.STO NE SE SOBERETE SITE KOMPLET,PA EDEN TRANSPARENT SO NATPIS SKOPJE ILI STO VEKE VI SE SVIGJA I NA JNA! A? ili poubavo e od doma :tv: , i posle da se "jacate"
na forumov od belimbegovo kakvi "strasni" grobari ste.
do sega ne sum videl na jna nekoj transparent od skopje(od kumanovo ima ponekogas) pa da ve vidam kolku ste verni i aktuelni na delo!

:ччч:
ФЕИЛ.
Човече.Кој по ѓаволите си ти да кажуваш кој за кого да навива? Навивај си таму за кој сакаш и не мудрувај.
Биди си патриот (иако сметам дека не вреди да се биде) и уживај. А и на крај краева...Кое е тоа НЕпишано правило дека треба да навиваш за македонски клуб за да си патриот?
.
ej (ne luti se) CHOVECHE! :smir:
Ajmo decki jos malo...ko je za Nish:motor:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Друже глеј што пишуваш,срамота е сварно.....
прочитај си прво постот па види дали е за праќање :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Barca e prejaka,a Marusi e zaebana ekipa(toa nabrzo ke se uverite),a "zelenite" posle ovok kiks nema da smeat da si dozvolat povtorna blamaza.
I ne se palete da gi narekuvate grcite"cigani" koga tie se 2 bratski naroda i ne se mrazat megjusebno!
Dobro rekol dule vujosevic...seuste negoviot tim e autsajder vo grupata(znae on,ne e tolku glup ako neznae angliski...)
:motor: svi za Nish!
Ахам. Барса у моментов е најјака екипа во Европа и ако нема посериозни проблеми со повреди мислам дека е сигурен финалист. ПАО ќе се привикне набрзо на Хејслип кој лесно може од петорка да ги избаци рековалесцентите Батист и Царцарис. За нијанса се послаби него лани ама најголемото оружје им е на клупата така да никад не се за отпишување.
Maруси е солидна екипа составена претежно од играчи кои во некој дел од својата кариера играле за Грција плус интернационалци како Хоман,Аригбабу,Милошевиќ,Ерцег и Наѓфеји. Не се за отпишување ама мислам дека Партизан може да ги добие дома без проблеми.

Рачуницата за Партизан е јасна. Да ги добијат дома сите утакмици и одат понатака. Картите унапред се продадени, Пионир ќе крца а тоа е уште еден мотив. Штета што Мариќ нема порано да се врати затоа што доста ќе им фали. Вранеш е се подобар и подобар ама прашање на време е кога ќе го напунат со фаули за да го избацат од игра. Другите се во океј форма. Све зависи од нив. ПАО покажаа дека може да го победат, а за Барса мислам дека ќе биде потешко. Тоа ако биде неизвесно до крај, предност им давам на Партизан. Ако брзо се одлепи Барса и контролира цело време како што вообичаено прави тогаш си оди со чиста победа дома.

Izberi ti za koj klub da navivas(vo kosarka ako sakas) imas vo skopje 2 dovolni so ime i prezime poznati vo taa bivsa yu! znaci navivas samo za klubovi sto stojat na "zdravi noze"?...mnogu jako! epten tesko ti e izgleda.
i drzavava ne ni e na zdravi noze ,pa tuka sme.za razlika od takvi kako vas,vo srbija postojat i drugi navivaci ocven na zvezda i partizan,a i tamu tie klubovi ne stojat na "zdravi noze".
razlikata e vo toa sto tie lugje tamu sto ziveat imaat nesto drugo zdravo...RAZUM!!!
...svi za Nish!:motor:
У Србија имаш навијачи од помалите групи, поддржувачи на екипи од бетон-лигите кои често можат да се видат на север или на југ. Тоа е секако сеа помалце изразено заради навијачкото освестување. Никој не им замерува заради тоа, се си е нормално. Да не зборам за тоа дека постои се поголем број на луѓе кои не гледаат домашно првенство затоа што квалитетот е лош,посетеноста слаба а играта катастрофална. Се повеќе се оние кои навијаат за Реал,Барса итн.
Постои разлика но не е толку голема како што ти ја напраи.

Хм. Логички гледај на работите. Во Македонија имаш голем број на семејства кои имаат роднини во Србија и обратно. Да не зборам за припадниците на српската националност. Во таква ситуација често тема на разговор е спортот. А во спортот главни се Звезда и Партизан. Зошто? Затоа што Звезда станала светски и европски првак у фудбал, а Партизан европски првак у баскет. Во тоа време цела држава навијала за тоа екипите да станат европски прваци. Следствено на тоа со тек на времето растел и бројот на симпатизери. Некои поватрени а некои не.

И во ситуација во која кај нас во фудбалот првенството е на праг да се прогласи за нерегуларно, во баскетот eкипите постојат по максимум година дена, во ракометот кој некад бил најпопуларен спорт имаме 300 регистрирани играчи, логично е да се дојде до заклучок дека некој не сака да се замара со ладни сали,нерегуларни натпревари,потплатени судии,играчи што не можат 100 метра да претрчаат а да не се задишат. Во таква ситуација они го бираат тоа што им се нуди, а тоа е тв,нет,радио. На раат си го пратат Меси и компанија и не се замараат превише. Ја ги разбирам, ама не ги поддржувам.

Miki :devil3: :devil1: :devil2: te ima li megju ovie?...
ne mi dade odgovor na prasanjeto moe pogore! za imeto te prasav!
kako sto ti imas pravo da si navivas za kogo sakas ,taka MOE PRAVO da debatiram ,pisuvam...na koja sakam tema,vo koj sakam fan club!

А мое право е да те бришам кога си офтопик и кога добивам поплаки од членови ради непотребни муабети. За да не го праиме тоа, задржи се на темата а тоа е ККП :wink:

пс.Okupili se Roger Federer, Cristiano Ronaldo i Dule Vujosevic. Kaze Roger: 'Mene je Bog poslao da budem najbolji teniser svih vremena', kaze Cristiano: 'Mene je Bog poslao da budem najbolji fudbaler danasnjice'. Dodje red na Duleta Vujoševića: 'Sta se lozite vas dvojica, nisam ja nikog poslao...

Добар е Дуле. Меѓу топ5 тренери у Европа моментално.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Седете си мирни Клинт Иствуд ке ве пуца...само со што :toe:

Го читам дечкото и ептен замарал бе,боље што не му реплицирав на некој од неговите “патриотски“ постови :nesum:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Само да потсетам и да се надоврзам на коментарот погорена ултрас вк
Лани Дуле Вујошевиќ е избран за најдобар тренер во Евролига,годинава не знам,јас мислам дека оваа година уште поубедливо би требало да освои,ама дека два пати по ред некако е глупо !!!
Узми Дуле ФК Партизан:tv:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Gledam se karate od prege i mislam deka znam so saka deckovo Clint Istvud da vi kazi. Navivajte si vie za Partizan ama ne se pravete Grobari.:smir:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Момци ќе иде ли некој на Партизан-Барса ај пишете тука и контирајте ме по порака да се договориме !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom