Фан клуб: Партизан!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не бе нездрави се Партизан викам јас убаво...ко вонземјани да се :vozbud:

Сеа влагам дома и Инфектед ми кажа како завршила,мислев дека ме ребра и фино лепо си го посетив лајвскор и што да видам убаини...циганчињата плеснати на сред Атина,па па машалаааа :vozbud::vozbud:

Нека ни е честито победава и на крај завршуваме како први во група :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Нека го сисаат гејциве. Со две победи над Маруси, и малце среќа у дуелите со Барса четвртфиналето е на дофат :vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ако тепаме со Барса дома сеа второ коло мислам дека дефинитивно мислам дека ќе пројдеме ! :))
ЧУДЕСИЈА,од пат се враќав вчера,сеа дојдов,ми пишаа порака и не ми се веруваше!!!!!!!
МЕНТАЛИТЕТ

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Вранеш вчера имаше 4 блокади и со тоа влезе во најдобрите 10 блокери во историјата на Евролигата.
Велики ПАРТИЗАН добио првака ЕВРОПЕ :vozbud:

I

InF3cTeD

Гостин
Вранеш вчера имаше 4 блокади и со тоа влезе во најдобрите 10 блокери во историјата на Евролигата.
Велики ПАРТИЗАН добио првака ЕВРОПЕ :vozbud:
и тоа тие блокади како шо прочитав му биле над бившиот центар на Партизан,Никола Пекович...добро го затворил мамицата негова предавничка.Инаку прочитав изјава на ДУЛЕ 009 после натпреварот во која вели дека овоа е истата екипа од претходните натпревари и покрај победата Партизан останува аутсајдер во групата.

Еве и дел од изјавата на капитенот Петар Божич--Голем натпревар,голема победа.Со одлична игра го победивме актуелниот Европски првак на негов терен.Кога играш на гости многу е важно да го контролираш ритамот на натпреварот,а ние тоа одлично го направивме.Влеговме со ладни глави во завршницата,кога беше најпотребно и затоа заслужено победивме.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Браво за партизан голема победа е ова,искрено мислев ке изгубат али момците изиграа феноменално и заслужено тепаа:toe:,следно коло очекувам дома да падне барселона:vozbud:ајде дуле само напред можемеее ние

I

InF3cTeD

Гостин
Па после изненадувачката победа среде Атина,може се да очекуваме од момците на Дуле,ама сепак да не летаме одма,да не не зафати онаа почетна еуфорија па да не приземји некој.Супер е оваа победа,одличен почеток кој внесува самодоверба во играчите за да продолжат со иста па и подобра игра понатака.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Pocetna euforija gi zafatilo partizanovcive makedonski gledam.
Vaka da se "palite" na makedonski klubovi ,kaj ke bide krajot!?
Barca e prejaka,a Marusi e zaebana ekipa(toa nabrzo ke se uverite),a "zelenite" posle ovok kiks nema da smeat da si dozvolat povtorna blamaza.
I ne se palete da gi narekuvate grcite"cigani" koga tie se 2 bratski naroda i ne se mrazat megjusebno!
Dobro rekol dule vujosevic...seuste negoviot tim e autsajder vo grupata(znae on,ne e tolku glup ako neznae angliski...)
:motor: svi za Nish!

I

InF3cTeD

Гостин
Barca e prejaka,a Marusi e zaebana ekipa(toa nabrzo ke se uverite),a "zelenite" posle ovok kiks nema da smeat da si dozvolat povtorna blamaza.
I ne se palete da gi narekuvate grcite"cigani" koga tie se 2 bratski naroda i ne se mrazat megjusebno!
Dobro rekol dule vujosevic...seuste negoviot tim e autsajder vo grupata(znae on,ne e tolku glup ako neznae angliski...)
Ај де просветли ме за кој македонски клуб да се палам?Зар има спорт во Македонија,зар има екипа во Македонија шо стои на здрави нозе па да можам да се палам??

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе ти изгледа најголем стручњак за кошарка испадна на форумот, а?
Според никој тим немаш симпатии, ниту спрема македонски, ниту спрема странски... а на секоја тема се*еш со стручните мислења... ај олабави и шетни малку, можеби добро ќе ти дојде... :helou:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Браво за Партизан. Криво ми е што не го гледав мечот, но сепак испитите имаат предност.:) Да се победи европскиот првак и тоа на гости во Атина е голема победа. Ова е значаен чекор кон пласман во четврт-финалето. Дуле како и секогаш ја спушта тензијата и баш поради тоа Партизан секогаш победува на најважните мечеви. Само да се продолжи во овој ритам. Кога ќе се додаде фактот дека наскоро ќе бидеме посилни со враќањето на Мариќ, шансите за четврт-финале се големи.

Еве една слика од натпреварот
:vozbud::vozbud::vozbud:
Пековиќ после ова силување не помислил да шутне кон кошот:pos:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Ај де просветли ме за кој македонски клуб да се палам?Зар има спорт во Македонија,зар има екипа во Македонија шо стои на здрави нозе па да можам да се палам??
Izberi ti za koj klub da navivas(vo kosarka ako sakas) imas vo skopje 2 dovolni so ime i prezime poznati vo taa bivsa yu! znaci navivas samo za klubovi sto stojat na "zdravi noze"?...mnogu jako! epten tesko ti e izgleda.
i drzavava ne ni e na zdravi noze ,pa tuka sme.za razlika od takvi kako vas,vo srbija postojat i drugi navivaci ocven na zvezda i partizan,a i tamu tie klubovi ne stojat na "zdravi noze".
razlikata e vo toa sto tie lugje tamu sto ziveat imaat nesto drugo zdravo...RAZUM!!!
...svi za Nish!:motor:

Абе ти изгледа најголем стручњак за кошарка испадна на форумот, а?
Според никој тим немаш симпатии, ниту спрема македонски, ниту спрема странски... а на секоја тема се*еш со стручните мислења... ај олабави и шетни малку, можеби добро ќе ти дојде... :helou:
IMAM "prijatele'' JAS OVDE MALKU POVEKE OD SIMPATII KON NEKOJ KLUB,NE SE SEKIRAJ TI ZA MENE! a za strucnosta,spremen sum da debatiram so koj sakas od forumov! ama obicno se povlekuvaat posle eden ,dva posta...neznaat kako ponatamu!
moze ti si podobar od niv? vas "ovcari" li ve vikaa,ili sami taka se narekuvate?
svi za Nish!:motor:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10

Дечко, слободно пали се на било кој македонски клуб само не не замарај и просветлувај за кој тим ние да навиваме, глеам нов си на форумов па сакаш да си билдаш постови, не глуми патриотче овде тема е спорт, ај шетај сеа. Останативе шо сме за Партизан овде , не му враќајте, ќе види дека замара и ќе си отиде.

Kajgana Shop

На врв Bottom