Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Аххх,безвезе е ова што изгубивме,ама и до некаде е добро,сепак пред Гробари да се прослави титулата,друго е чувството.
Убеден сум дека ќе ги згазиме во мајсторката.
па и на ваа пред Гробари ќе се славеше пошто сега ја гледам снимката и до сеа само Гробари се слушаат у салава како урлаат

па и на ваа пред Гробари ќе се славеше пошто сега ја гледам снимката и до сеа само Гробари се слушаат у салава како урлаат
Сега гледав слики на www.izaberipartizan.com имало добра бројка со оглед дека немаше во слободна продажба,за разлика кога ние сме домаќини кога има по 10-20 звездаши.
Не е тоа тоа,најубаво у сабота,газење едно 20 разлика и фудбалерите да дојдат со пехарот,сите заедно.
ИДИЛА:)

Во сабота пред нашите ГРОБАРИ ќе славиме титула убеден сум во тоа.[SIZE=-1]Svi u Pionir, fudbaleri će se snaći![/SIZE]

Победува утре Партизан,пуно Гробари,ќе пука Пионир.Него мене ептен ме накурчи тоа што на РТС сатетитската нема ни снимка да ја даваат у курац.Ако некој најде линк за утре нека го стаи.

Победува утре Партизан,пуно Гробари,ќе пука Пионир.Него мене ептен ме накурчи тоа што на РТС сатетитската нема ни снимка да ја даваат у курац.Ако некој најде линк за утре нека го стаи.
Мора да најдеме некој линк утре бидејки пред телетекстот ке полудам

На ртс 2 ќе даваат пренос и од фудбалот и кошарката :) Се надевам на победа кошарката вечер, да се круниса сезоната со уште една титула:smir:

Vo 20:10h ke ima direkten prenos na rts satelitska

AJDE AJDE SITEEE VECER DA SE NAJ***ME CIGANSKE KEVE

PARTIZANE ZNAJ TI NIKAD NISI SAAAAAM
GROBARI STOBOM SVE DO POBEDE ALEEEEEEEEEE

Леееееееее а јас не ја факам РТС 2,дајте линк нешто мора да се гледа таа лудница вечер,ке крца Пионир,ке се пее во еден глас,едноставно ЛУДИЛО:vozbud::vozbud::vozbud:

Мало вам пуштамо.....мало вам пуштамо,мало вам путамоооооооо....ПА ПОСЛЕ ЈЕБЕМОООО:vozbud::vozbud:

Леееееееее а јас не ја факам РТС 2,дајте линк нешто мора да се гледа таа лудница вечер,ке крца Пионир,ке се пее во еден глас,едноставно ЛУДИЛО:vozbud::vozbud::vozbud:

Мало вам пуштамо.....мало вам пуштамо,мало вам путамоооооооо....ПА ПОСЛЕ ЈЕБЕМОООО:vozbud::vozbud:

Drugar ke ja ima i na RTS SATELITSKA

Да да,ќе ја даваат на сателитската и тоа пренос :vozbud::vozbud:

program-age-0.gif

18:00
Трендсетер
program-age-0.gif

18:45
Тотал тенис
program-age-0.gif

19:00
Слагалица, квиз
program-age-0.gif

19:30
Дневник
program-age-0.gif

20:10
Кошарка, финале Плеј офа: Партизан - Црвена звезда, пренос
program-age-0.gif

22:10
Село гори а баба се чешља, серија
program-age-0.gif

23:10
Тв лица: Стева Карапанџа
program-age-0.gif

00:00
Живети као сав нормалан свет
program-age-0.gif

01:30
Фудбал, Јелен супер лига: Партизан - Напредак, снимак
program-age-0.gif

03:03
Ноћни програм

Ајде да ѓи ебеме вечер на циганите и уште една титула во нашите витрини:vozbud::vozbud:.Разби ДУЛЕ глупи ЦИГАНЕ:helou:Вечер ќе биде лудница

Јан Весели:vozbud::vozbud::vozbud:.Ајде ебеме ги на циганите:vozbud::vozbud::vozbud:.Славиче се титула ПАРТИЗАН је шампион:toe::vozbud::vozbud:

34-27 полувреме,ајде сеа у трета да се додаде малце гас,толку е доволно за против просечна екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom