Фан клуб: Партизан!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
да навивам за партизан одам на стадион да навивам за партизан :vozbud::vozbud:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
лажам ај..

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Сака да ти каже дека има разлика од навивање до симпатизирање на една екипа. Ако си навивач треба да идеш редовно на стадион и да навиваш за клубот што го сакаш. А вака од дома мислам дека си само симпатизер:smir:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Сака да ти каже дека има разлика од навивање до симпатизирање на една екипа. Ако си навивач треба да идеш редовно на стадион и да навиваш за клубот што го сакаш. А вака од дома мислам дека си само симпатизер:smir:

знам знам .. заебанција беше тв поз :smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
знам знам .. заебанција беше тв поз :smir:
Да бе заебанција.....Прво ќе напишете некоја глупост па после ќе се вадите со тоа дека сте се зезале или заебавале.....Не иде тоа....

Појма немате а се праите најголеми стручњаци .........

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
ABE TI MNOGU ZAMARAS COVECE SO TOA NAVIJAC LI BIL SIMPATIZER LI BIL SO E TOA BITNO I SO AKO MU REPLICIRAS NA NEKOJ BOZEM KE PREDOMISLIS NEKOJ ILI KE MU KAZES DEKA NE E NAVIJAC MOLIM TE MISLI MALCE

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
ABE TI MNOGU ZAMARAS COVECE SO TOA NAVIJAC LI BIL SIMPATIZER LI BIL SO E TOA BITNO I SO AKO MU REPLICIRAS NA NEKOJ BOZEM KE PREDOMISLIS NEKOJ ILI KE MU KAZES DEKA NE E NAVIJAC MOLIM TE MISLI MALCE
Со тебе толку не сакам да разговарам да тоа е чудо едно. Ти имаш најлоши постови од сите тука (мислам дека можеш да рамњаш со Викторанус тука сте негде со интелегенцијата). Ја нема што да предомислувам некој, тоа е така. Ако идеш на стадион си навивач, а ако само навиваш од дома си симпатизер. Жал ми е што член што навива за мојот омилен клуб е толку прост:je:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
FA997 samo ti razgranicuva edno od drugo... ne saka nikogo da predomisli... ali vie kako sekogas se znaete

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
abe smesni navivaci od aerodrom ako sakate da znaete za Grobarite ne postoi simpatizer toa go izmislivte vie skopjanite sto vo kosarka se simpatizeri na mzt vo fudbal na rabotnicki vo rakomet na kometal pa na vardar nemoze covek da ve ispofaca koj za kogo navivate a kaj navivacite na Partizan postoi edno sveto crno bela boja i PARTIZAN bilo od fotelja bilo na radio ili na tv ili na juzna tribina
SAMO JEDAN TIM SAMO JEDAN GRAD SAMO PARTIZAN SAMO BEOGRAD

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
abe smesni navivaci od aerodrom ako sakate da znaete za Grobarite ne postoi simpatizer toa go izmislivte vie skopjanite sto vo kosarka se simpatizeri na mzt vo fudbal na rabotnicki vo rakomet na kometal pa na vardar nemoze covek da ve ispofaca koj za kogo navivate a kaj navivacite na Partizan postoi edno sveto crno bela boja i PARTIZAN bilo od fotelja bilo na radio ili na tv ili na juzna tribina
SAMO JEDAN TIM SAMO JEDAN GRAD SAMO PARTIZAN SAMO BEOGRAD
Ти далеку од тоа дека си навивач, само не сакам да се објаснувам со тебе пошо се гледа дека малоумник. Па фала богу дека не можеш да не "испофачаш" кој за кој навива кога сме голем град и има повеќе клубови, секој си има свој клуб за кој навива. Ама ај нов си па ќе сватиш некои работи. Ај гит

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
seljak zalutan vo sk (od koj znae koe selo si dosol tamu kopac eden)ko prvo stvarno neznaes koj sum i sto sum eve nekoi decki poleka doznavaat i znaat kolku znam poznavam i mozam da se informiram vo vrska so sportot kakov si pa ti navijac kade imas odeno so tvojot tim ednas ste bile od aerodrom do gradski park i ostanavte bez zname bevte pred 3 god vo gostivar ve tepase so samari edno 50 god cice i tolku od vasite herojski gostuvanja od se na se 30 km odalecenost a ja za partizan sum bil vo madrid vo moskva vo minhen itn sega citaj i zapamti go ova i da znaes deka od nova zeleznicka do taa vasa smesna sala ne e kraj na svetot ima i drugi mesta

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Со Партизан си бил во Мадрид, Москва и Минхен. Е ова го немам чуено до сега. Гробарите од Белград не можат да идат на гостувања ти можеш да идеш. Не знам како некои дечки дознаа кој си, со твоите 12 поста од кои 13 ти се со пцуење. Со тоа што се испофали колку си шетал јасно ми е дека не си мрднал од пред маало, викаш од пред 3 години во Гостивар не тепал чиче некое, а Гостивар нема кошарка добри 5 години, викаш не сме биле подалеку од 30 км од Скопје како навивачка група (само за оваа година Струмица, Кавадарци 2 пати, Охрид, тие во Скопје против Вардар, Работнички, Соколи не ги бројам). Јас не ти кажав дека не можеш да информираш во врска со Партизан, секој го може тоа, ќе се зачлени на некој форум и таму ги има сите информации. Викаш не знам кој си и што си а? Кими да не те викаат, или Џони алкатраз, воџа си, што си ти толку тука над сите што знаеш највеќе. Ништо !!!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Со Партизан си бил во Мадрид, Москва и Минхен. Е ова го немам чуено до сега. Гробарите од Белград не можат да идат на гостувања ти можеш да идеш. Не знам како некои дечки дознаа кој си, со твоите 12 поста од кои 13 ти се со пцуење. Со тоа што се испофали колку си шетал јасно ми е дека не си мрднал од пред маало, викаш од пред 3 години во Гостивар не тепал чиче некое, а Гостивар нема кошарка добри 5 години, викаш не сме биле подалеку од 30 км од Скопје како навивачка група (само за оваа година Струмица, Кавадарци 2 пати, Охрид, тие во Скопје против Вардар, Работнички, Соколи не ги бројам). Јас не ти кажав дека не можеш да информираш во врска со Партизан, секој го може тоа, ќе се зачлени на некој форум и таму ги има сите информации. Викаш не знам кој си и што си а? Кими да не те викаат, или Џони алкатраз, воџа си, што си ти толку тука над сите што знаеш највеќе. Ништо !!!

2pati i strumica bevme... ;) abe jas neznam sto mu se objasnuvas... tolku znaat

Kajgana Shop

На врв Bottom