Фан клуб: Партизан!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Гуглај малку ти па, ме мрзе мене :pos:

Не бе се шалам, ама кај да да барам, РТС нема телетекст, шо да напишам на гугл, serbian play-off on tv in what time and where :pos:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Гуглај малку ти па, ме мрзе мене :pos:

Не бе се шалам, ама кај да да барам, РТС нема телетекст, шо да напишам на гугл, serbian play-off on tv in what time and where :pos:

www.rts.co.yu

inace tepase partizan 68-54 vo tvrda utakmica koja crno-beli ja resija vo poslednata 1/4.....hemofarm uspea da ja uspori igrata i dobro da parira vo 3 cetvrtini no na kraj kvalitetot i fizickata spremnost dojdoa do izraz....

narednata e u sabota u vrsac od 19.00 ...........

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ја гледав утакмицата на РТС ама снимка беше ради фудбалот, коментаторот кажа дека ќе вршат пренос од сите утакмици и ќе се обидат директно да ги пренесуваат, ама многу им се поклопуваат термините со ЕП во фудбал, не знам како ќе биде.

У секој случај добра беше утакмицата, со многу цврста одбрана, слична на финалето од Јадранската лига, барем по бројот на поени.
Сакав да гледам неизвесен финиш ама не можеше Хемофарм да се носи со Партизан на крајот, една мала серија од невратени поени и се реши утакмицата, пред се поради добрата игра на Миленко Тепиќ и Новица Величковиќ, и Паласио имаше пар добри поени.
Од Хемофарм само Маршал се носеше некако со јаката одбрана на Партизан, и плејот Јоксимовиќ исто имаше неколку добри влезови, многу фалеа поени од центрите, особено кај Хемофарм.
Сепак добра тимска игра на Хемофарм, штета што не можеа до крај да се носат со јаките поединци на Партизан.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
a inace , milton palacio potpisal so himki od ukraina ..............

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
SUPERMEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
za golemo cudo, partizan izgubi vcera od hemofarm vo vrsac.....88-84 ....marshall 27, joksimovic 17 ,pavkovic 14, a kaj porazenite palacio 22 i pekovic 20....

slednata e utre vo BGD , vo 18.00.........

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
za golemo cudo, partizan izgubi vcera od hemofarm vo vrsac.....88-84 ....marshall 27, joksimovic 17 ,pavkovic 14, a kaj porazenite palacio 22 i pekovic 20....

slednata e utre vo BGD , vo 18.00.........

Чудо чудо ама како перкаа тројки Хемофарм алал им вера:vozbud:
Ќе ја прават интересна... барем во Вршац...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
2-1 nema interesno vujosevic 007

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Пеко и МИлт последните натпревари ги играат брилијантно во дресот на Партизан денеска најзаслужни за победата на Партизан во Пионир.ИДЕМО У ВРШАЦ.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
DAJ NEKA IZGUBAT U VRSAC PA DA GI RASTURIME U PIONIR BAREM ZA RAZLIKA OD FUDBALERITE DASI PROSLAVIME TITULA U PIONIR DA NASTANE LUDNICA NEVIDENA TOA E PRAVI FILING

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
DULE 007 Po sedmi pat titulata vo vitrinite na Partizan aj neka ni e cestita neznam sto da kazam DUSAN KECMAN gi ubi na sred Vrsac.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
VEKE STANUVA DOSADNO DO KOGA VAKA?!?!?! ZAKON SME EJ OD 10 EKIPNI SPORTOVI 8 TITULI SAMO RAKOMET MAZI I ODBOJKA NE ZEMAA POZZ

Kajgana Shop

На врв Bottom