Фан клуб: Партизан!

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Токму така убаво му кажа,он е само еден од многуте покварени србомани.Во Македонија живееш,а се палиш на српски клуб.
Срамота
тие се викаат "Патриоти" со големо П
а можете да ги викате и србомани со големо С:toe:
и видете на јутјуб тс пишете паок-партизан
и ред стар-олимпијакос или делије-гате 7
па видете какви коментари оставаат и само какви видеа ставаат

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ladete si go be,so ve boli kur vas koj za kogo naviva???????? ne mi e jasno dali drzavata propagja od nekoj sto naviva za zvezda ili partizan ili od patriotsko napaleni politicari koi na sekoj nacin se trudat da mu napravat magla pred oci na narodot a se so cel da se dobijat izbori........

se dodeka nekoj ne vi ja zagrozuva bezbednosta ne se palete na nego, koj za kogo saka kje naviva i moze da zboruva za toa.............
samo zatoa sto ima porazlicno mislenje od vas ajde da go utepame i da go odneseme na plostad i tamu da go polieme so katran i perduvi......

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
еве се јави еден србоман ајде мал е одзивот ајде момци срби каде сте!!!
ај знам дека си запален по ѕвезда и за тоа Чути и трај
и да знаеш дека ти не навиваш за ѕвезда него ја симпатизираШ

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

јас навивам за манчестер јунајтед тоа значи дека сум англоман?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

znam be druze, ja toa odamna go kazav ama nekoj idiot mi rece deka nemam vrska so zivotot......... ja sum fan i simpatizer na zvezda,daleku od toa da sum navivac.......... toa kje bidam ako se preselam u BGD i idam sekoj vikend na sever da peam........

po neznamkojpat , ladi siiiiiiii gooooooooooo,ne e tvoj problem koj za kogo naviva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
јас навивам за манчестер јунајтед тоа значи дека сум англоман?
братче ти си лузерман........се шегувам:kesa:
абе ова е друго
како би ти било сеа навивачите на ман унт да се "браќа"со грците и да викаат косово ис србија македонија ис црција

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
znam be druze, ja toa odamna go kazav ama nekoj idiot mi rece deka nemam vrska so zivotot......... ja sum fan i simpatizer na zvezda,daleku od toa da sum navivac.......... toa kje bidam ako se preselam u BGD i idam sekoj vikend na sever da peam........

po neznamkojpat , ladi siiiiiiii gooooooooooo,ne e tvoj problem koj za kogo naviva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quot
Абе си имаш право да навиваш за кој сакаш,но неможам да разберам како некој може повеке да навива за српски тим во директен дуел со некој наш тим,па колку сака нека е послаб нашиот тим за него ке навивам

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
братче ти си лузерман........се шегувам:kesa:
абе ова е друго
како би ти било сеа навивачите на ман унт да се "браќа"со грците и да викаат косово ис србија македонија ис црција

Абе што тресеш глупости! Јас не навијам з анавијачите, јас навијам за клубот. И мене на пример не ми се свиѓа тоа што комити се за вмро а јас на приемр сум за друга партија, па сега да не навивам за вардар?

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Полека бре оладете малку со тие патриотски постови :). Па ние само го симаптизираме Партизан како и секој човек што симпатизира некој странски тим, инаку за навивачте немам зборови меѓу најдобрите на балканот(ако не и најдобри), а ова со Паок и тие изјави, луѓе оставете политичарите да одлучат што како. ајт поз

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
EJ OVA E TEMA ZA KK PARTIZAN AKO PLANIRATE DA SE RASPRAVATE OTVORETE DRUGA TEMA. KK PARTIZAN-KK ZVEZDA UTRE KE IMA GAZENJE DO DASKA HHH PARTIZAN IN HEART

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Како прво исклучи капс лок.

Зошто гледам дека си тежок индијанец да ти објаснам нешто.
Ти не си навивач на клубот што го спомнуваш.Ти си само симпатизер ништо повише.Да бидеш навивач треба да си присутен на секоја утакмица или барем на пола.Зато не ти вреди примерот со аргентина...Доста ти е .....
SO KURO MI ZNAESTI BE LUZERCE SKAPANO AJ MARS TAMO DA PISUVAS NA CECA NA FORUMOT GITAVELA AJDE

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
@grobarpfc
Како прво тоа што го кажа Критичар е сосема точно.Ти си симпатизер на клубот а не навивач.А како второ .Ми се гади од таквите како тебе!

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
pa dobro sea, i drzi i ne drzi muabetot. primer ti moze da sakas klub, a da si sprecen da ides na utakmica od bilo kakva pricina. i togas ke kazete deka ste simpatizeri?

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
sad ce stoka
da vas razbije
tri'est razlike
pitchke ciganske!

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
@grobarpfc
Како прво тоа што го кажа Критичар е сосема точно.Ти си симпатизер на клубот а не навивач.А како второ .Ми се гади од таквите како тебе!
AJDE BE IDI PISUVAJ I TI NA LEPA BRENA NA FORUMOT AJE CHUR OD TUKA AJDE IDI TEGLI PRACKI SERONJO

Kajgana Shop

На врв Bottom