Омилен NBA кошаркар

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдее луѓево не ни гледале една утакмица на Џордан па сите го пишуваат како омилен. Како може така лол?

Иначе:
Двејн Вејд е совршен играч
Стив Неш, феноменално чувство за асистенција

Ајдее луѓево не ни гледале една утакмица на Џордан па сите го пишуваат како омилен. Како може така лол?

Иначе:
Двејн Вејд е совршен играч
Стив Неш, феноменално чувство за асистенција
За Џордан...Постојат видео записи...текстови...и јас не сум го следел.. Pistol Pete Maravic..ама знам дека е елита..
Инаку еве една постара листа на добри НБА играчи..кои мене ми беа омилени...
п.с. секогаш сум за вторите најдобри..
Clyde Drexler, Isaiah Thomas, Kevin McHale, Robert Parish...

Денес..тоа се..Kevin Garnett, Tim Duncan, Dirk Nowitzki, Carmelo Anthony, Jason Kid,

Цел живот најомилен играч ми е Брајант, и мислам дека е неповторлив. Меѓу другите ми се Тим Данкан и Кевин Гарнет. Поранешно вест трио фантастико :)

Цел живот најомилен играч ми е Брајант, и мислам дека е неповторлив. Меѓу другите ми се Тим Данкан и Кевин Гарнет. Поранешно вест трио фантастико :)
ни една личност/спортист што и да е неможе да се повтори...тоа е убавината на човекот како поединец.

VINS CARTER-legenda na zabivanjata

Za kobi te podzuvam deka e naj jak ama za garnet i dankan ne znam bas moz se dobri kosarkari ama mi se odvratni ko faci

Дирк Новитцки како играше до пред 2 сезони, не дека сега е слаб но тогаш беше :zver:

Se znae k o b i brajantttt neka kaze nekoj deka ne e naj jak

Znam deka ima mnogu dobri ama jas sum za Alen Iverson 4 eva!!!!!

Коби Брајант.... после Џордан како него нема играч.
Играчиште.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom