GRAND club

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Вака дискотеката има мана што е далеку од центар и тешко може да се најде а друго се е одлично!
Значи надвор има огромен паркинг, внатре е се топ, има одлични вип места, има одлично озвучување и екстра ласери, за музика си има секоја вечер програма и топ музика си има, а турбо фолк музика кога гостува некој од Србија само.
И плус вечерва јас бев гостуваше Фанки џи и беше ТОП кој што сака нека збори 100% сум сигурна дека песните што ги пееше
(значи пееше свои и некои познати турбо фолк песни) што сите ги знаат и сите ги пејат. Значи и јас не сакам турбо фолк али има познати такви хитчиња што колку и да се правите градски фаци сите ги знаат и кога би ги пуштиле со чашка алкохол во рака сите ќе ги пејат!!!
А само оние кои сакаат да се направат фраери и фраерки ќе речат дека местото е катастрофа!

еј стварно , малце е далеку али што сакаат нека зборат бтв таа е и најдобра дискотека во македонија , бтв супер е све во натре 3 пати сум бил 2 пати на сепаре и еднаш онака , супер е .. ниеднаш не сум бил на српско веројатно дека не слушам тоа , бтв сум бил на странско и се осеќаш ко да си на тиесто не у гранд , супер е и атмосферата во натре и надвор .. браво за менаџерите ... :smir:

еј стварно , малце е далеку али што сакаат нека зборат бтв таа е и најдобра дискотека во македонија , бтв супер е све во натре 3 пати сум бил 2 пати на сепаре и еднаш онака , супер е .. ниеднаш не сум бил на српско веројатно дека не слушам тоа , бтв сум бил на странско и се осеќаш ко да си на тиесто не у гранд , супер е и атмосферата во натре и надвор .. браво за менаџерите ... :smir:
SI BIL LI VO COLOSEUM DA VIDIS SO E DISKOTEKA A NE GRAND

Лол овој над мене го споредува Coloseum со GRAND,а да те прашам јас тебе си бил ли ти некогаш во Гранд?Абе џабе ке збориме тоа е докажано дека е најбоље дискотека у Македонија!

Лол овој над мене го споредува Coloseum со GRAND,а да те прашам јас тебе си бил ли ти некогаш во Гранд?Абе џабе ке збориме тоа е докажано дека е најбоље дискотека у Македонија!

чоек , како можеш да според реномирана дискотека во центарот на Ск која е влезена во топ 50 дискотеки во југоистоцна европа со некое remote место на влезот од велес ( буквално ) ??????

кога ке добиеш признание од светско списание што се бави само со дискотеки....
прати ми линк да се изнасмеам:helou::helou::helou::helou::helou::helou:

Филип, се гледа дека не си информиран.
Гранд се наоѓа во насока на Куманово, накај Велес се Драчево, Зелениково, Орешани...
Како второ, место за излегување е и премногу субјективна работа.
Јас најубави спомени носам од Анекс халата на Скопски саем (онаа лимената помеѓу 2-3 хала, влезот е од задна страна откај Санос). Најблиску до тоа е Гранд.

Филип, се гледа дека не си информиран.
Гранд се наоѓа во насока на Куманово, накај Велес се Драчево, Зелениково, Орешани... добро де беше зафрканција тоа со Велес ,
Како второ, место за излегување е и премногу субјективна работа.
ТОЧНО!!!!!!! ама не мора да пишува дека е докажано?од кого докажано?
сори фор д инконвиниенсес:nesum:

Добро бе како споредувате шабанериска дискотека со српски певачици (читај гранд), со клуб со европско реноме каде што има гостувано добар дел од светската дј- елита стварно не ми е јасно?
Колку сака ласери нека има, шабан си е шабан...

Tommy boy во GRAND - 17.10.2008

Во петок, во Гранд, доаѓа познатиот унгарски ДЈ Томи бој.
Влезниците се 100 ден а излезот бил гратис. Фала.:helou:

Ноу офенс, ама кај ќе го однесат таму ќе пушта.
Тука прашањето што се наметнува е на што падна ДЏ Бабура?!
Бидејќи мислам дека тој го донесува во Скопје човекот.

Dobra diskoteka.Zavisi koj den ides i mnogu e daleku zoso ziveam u Centar
lol:nesvest:

абе место ко место , кај и да си ако ти е топ друштвото и музичето топ ке си поминеш..само што јас во ГРАНД онака не можам да се пронајдам :helou:

Добро бе како споредувате шабанериска дискотека со српски певачици (читај гранд), со клуб со европско реноме каде што има гостувано добар дел од светската дј- елита стварно не ми е јасно?
Колку сака ласери нека има, шабан си е шабан...
И? Јак курац ако во колосеум иделе реномирани диџеи....кога гранд се полни х10 пати од колосеум. Мааната е што е подалеку, иначе да се пушти некој денар повеќе и таму ќе настапуваат РЕНОМИРАНИ ДИЏЕИ (колку тоа добро звучи). Иначе за информација City Radio на што те асоцира? На шабанарија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom