Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Е сега Фокси мене ми го шлапна.. :cry: па навистина сте слични, што да ви правам.. :(
Мила таа, не беше ти конкретно посочена, не си единствена која го кажала тоа, ако ништо друго сите не ставаат во исти пакет.Ај тури нешто жестоко да се напиеме

Мила таа, не беше ти конкретно посочена, не си единствена која го кажала тоа, ако ништо друго сите не ставаат во исти пакет.Ај тури нешто жестоко да се напиеме
Што?!? Кажи ми уште еднаш затоа што оглувев. :pos: Значи сепак сум во право, а? Многу личите и точка!
Повелеле.. :pipi:

viski.jpg

Еве..ако сакате чаши - кажете, ако не..терајте од шише :pos:

Foxy`BuTTerFLY напиша:
ако глеаме вака ја копиљ треба да ти се клањам.лол
ај стаи по едно кафе не сме пиеле од вчера:smir:
Еве за трите... :pipi:

tursko%20kafe%281%29.jpg

tursko%20kafe%281%29.jpg

tursko%20kafe%281%29.jpg

Абе еце..зашто не дое вчера со нас у град супер си поминавме на кафе..пуна капа..Башка сеа иам нови другарки :je::je::je::shok::ojea: ке ги имаше и ти..сеа вака кафе не е интересно..еееееее што пропушти

Аааа фала Еце фала :back:
Искрено ама ти најубаво кафе вариш...

Абе еце..зашто не дое вчера со нас у град супер си поминавме на кафе..пуна капа..Башка сеа иам нови другарки :je::je::je::shok::ojea: ке ги имаше и ти..сеа вака кафе не е интересно..еееееее што пропушти

Мислеше и јас ќе идам и се уплаши да не ја сликам зато не дојде :pos::pos::pos:

Ауу, заборавив... Маја (The Goddess) нешто ми спомна, и реков ќе и кажам, ама јас изумив... :pos:
Ама и онака не бев слободна..излегов и заглавив... :pipi:
Како и да е, мило ми е што сте си поминале убаво. :vozbud:

Ауу, заборавив... Маја (The Goddess) нешто ми спомна, и реков ќе и кажам, ама јас изумив... :pos:
Ама и онака не бев слободна..излегов и заглавив... :pipi:
Како и да е, мило ми е што сте си поминале убаво. :vozbud:
епа браво штом си заборавила...никад више не те викаме...да знаеш!!:uvo:

епа браво штом си заборавила...никад више не те викаме...да знаеш!!:uvo:
Аууууу, откога го напушти барот многу лоша си станала бе... :tapp:
Гајле ми е, мене Маја ќе ме вика. :pipi:

:baeh::baeh::baeh:

Аууууу, откога го напушти барот многу лоша си станала бе... :tapp:
Гајле ми е, мене Маја ќе ме вика. :pipi:

:baeh::baeh::baeh:
не сум лоша повредена сум од твоја страна што не дое.Башка..
Маја...јас...Маја....Фокси....Годес..која ли е која? истата? не? аххх..заблуда..

не сум лоша повредена сум од твоја страна што не дое.Башка..
Маја...јас...Маја....Фокси....Годес..која ли е која? истата? не? аххх..заблуда..
Озбилно си повредена? :sakas_ust
Јас мислев дека се зезаш... :icon_roll

Озбилно си повредена? :sakas_ust
Јас мислев дека се зезаш... :icon_roll

Не најозбилно стварно ни е криво што не дојде. А баш сакавме да те запознаеме... :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom