Со кого се познавате од форумов?

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Го проширив кругот на пријатели уште за 1.
Arch Enemy сношти му се тупнав али касно го приметив па немавме време да си напраиме маабет саглам(касно мислам на фактот дека ми се собра мн пиво)али следеќи пут порано ќе му се тупнам

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ноќеска го запознав Пуци. Мрднат човек со сигурност. Му пожелувам побрзо доаѓање на интернетот во неговиот компјутер.

Едит- Ау да...Ливерпул Фан го запознав. Сите муабети за него можам да кажам дека се вистинити.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Го запознав Ливерпул фан вчера:pos:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Mandy, Малата сирена, Виктор ГГ, Псај, онака, на здраво живо, Шмекерот исто така...
Толку се.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Mandy, Малата сирена, Виктор ГГ, Псај, онака, на здраво живо, Шмекерот исто така...
Толку се.
Медеа е прекрасна сирена! И стас и глас...кој плени! Персона феноменале...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ретко пишувам на темава, но за личностите кои ги запознав денес, вреди дури и тема од канта да се донесе па да се постира во неа.

На мое големо задоволство, после можеби 2 години пекање, врискање, цвикање и исчекување, се запознав со Дивајн, личност која ве уверувам иста како што се претставува на форумов, значи не е фолирант, свртевме интересни муабети, смешки иако каснеше 3 саата, но оправдано :). Океј, не е толку лоша како што ја прават. Потоа кога ни се придружи Боби Серпико стана уште поинтересно.

Друг нов форумџија кој го запознав е Крусер, кој е еден од ретките кој во Останати спортови е присебен и кога губи Македонија и кога победува. Неочекувано го запознав него иако сакав одамна, човек познавач на спортот, но друг пат ќе свртиме повеќе муабет за ракомет и остало, ај промис.

Се запознав и со Ортаче, но седеше подалеку па немавме шанси за муабет. :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ете дојде време и ја да си пишам у темава, и тоа ова ќе ми биде 5ти пат:)
Денес ја имав честа да се запознаам со “лошата администраторка“ така позната како Дивајн. Немам што да кажам нешто повеќе, отколку дека е она што очекував да биде. Позитивна личност која си шири позитивна енергија, и тоа не малку:) А да, и да не заборавам, личност која ни помалку- ни повеќе била во Полска:)
Потоа се запознав со Крусер. Иако не бев во можност да си помуабетам со него, сепак видов дека е интересна личност (хахахаха да, го знам пајдушкото:)) Следен пат ќе си општиме повеќе во врска со тоа:pos:
И на крај остана уште Ортаче. Ете, него успеав само да го запознаам кој е и толку. Ај можеби во друга прилика ќе размениме некој муабет:)
Се’ на се’, доста продуктивен ден во однос на запознавање интересни форумџии.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Лииеееј од коај не сум пишал овде...
Официјално само со бети буп сменивме никови а другиве ми шепнаа кој се...
Значи ги видов принц, 1307, ацева...и не знам дали други имаше.

Некој расправаа за кодови и администрирање, некој за жени важно се најдоа сВитина.
:back:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
уфф денеска со многу
Блајнд
тонинтер
росонер_стефан
пауермкд
и други али не ми текнуе сега

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
уфф денеска со многу
Блајнд
тонинтер
росонер_стефан
пауермкд
и други али не ми текнуе сега
Не се многу не лажи. Уф ако ми текне, добар сум. МариоШест, ДимитарМК, Росоњер Стефан или Стефан Росоњер ветевер, ГосподНеМразиСите и по малку Поуер МКД и Клен нумбер 7 кој ме заеба со никот одпрвин.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Не се многу не лажи. Уф ако ми текне, добар сум. МариоШест, ДимитарМК, Росоњер Стефан или Стефан Росоњер ветевер, ГосподНеМразиСите и по малку Поуер МКД и Клен нумбер 7 кој ме заеба со никот одпрвин.
абе за кого како хаха
ете и болдираните биле

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Аууу со еден куп се запознав вечерва.

После една година вртење муабети на мсн, конечно, со Блајнд.Интересно е коа со некој правиш муабет една година а се немаш видено никогаш у живо!Како и да е, бидна и тоа.Фино дете.Не се разликува од она што е на МСН.Башка откривме дека имаме иста омилена песна!Ти текнуе Блајнд:pos2:

Димитар-МК- го сметав за многу повозрасен, ама испадна детето маленко било:pos2:Најмал од сите.Ама , затоа свири на гитара одлично:vozbud:Башка со сетсра му во основно сум завршил, иако не ми текнува која е:kesa:

ГосподНеМразиСите-интересен човек во секој случај

МариоШест-задолжен за купување алкохол:pos2:сме имале доста заеднички другари и другарки, ама не сме знаеле до сега:pos:

Маарко-исто така интересен човек.Он почна да свири гитара и сите си отидоа:pos:Абе Маарко, тебе во Орце кој ти предаваше музичко?Лили или Сузи?:pos2::icon_bigg

Магде и Марсовка, иако не разменивме ни еден збор:kesa:

Донјас и Рилепс, тие двајца у пакет идат.Сеуште се чудат зашто се запишале у ПТТ:lud:Во секој случај зрачат со позитивна енергија:helou:

Епа мислам толку се:helou:

П.С Интересно е да се види Јован во пијана состојба:pos2:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Аууу со еден куп се запознав вечерва.

После една година вртење муабети на мсн, конечно, со Блајнд.Интересно е коа со некој правиш муабет една година а се немаш видено никогаш у живо!Како и да е, бидна и тоа.Фино дете.Не се разликува од она што е на МСН.Башка откривме дека имаме иста омилена песна!Ти текнуе Блајнд:pos2:

Димитар-МК- го сметав за многу повозрасен, ама испадна детето маленко било:pos2:Најмал од сите.Ама , затоа свири на гитара одлично:vozbud:Башка со сетсра му во основно сум завршил, иако не ми текнува која е:kesa:

ГосподНеМразиСите-интересен човек во секој случај

МариоШест-задолжен за купување алкохол:pos2:сме имале доста заеднички другари и другарки, ама не сме знаеле до сега:pos:

Маарко-исто така интересен човек.Он почна да свири гитара и сите си отидоа:pos:Абе Маарко, тебе во Орце кој ти предаваше музичко?Лили или Сузи?:pos2::icon_bigg

Магде и Марсовка, иако не разменивме ни еден збор:kesa:

Донјас и Рилепс, тие двајца у пакет идат.Сеуште се чудат зашто се запишале у ПТТ:lud:Во секој случај зрачат со позитивна енергија:helou:

Епа мислам толку се:helou:

П.С Интересно е да се види Јован во пијана состојба:pos2:
и уше едно дете,филип ваљда се викаше. Не ми текнува баш сеа=)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Да беее!Те забораив тебе!:kesa:Извини:nesum:
И филипроналдо, секако!закон дете:smir:
Абе ок свирев ама откако ќе завршев да свирам дури тогаш почнаа да пеат луѓево... заеби

иначе се запознав со росоњер стефан, клен седум, пауер мкд, димитармк, хмммммм, извинете ами не ми текнува на другите не сум у стање баш да пишувам...

Kajgana Shop

На врв Bottom