Мачки (општи дискусии)

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Итно се бара мачор за сексуално задоволување на мојата мачка (инаку по дефиниција кучка) која почна да ме излудува со своето однесување деновиве ... јас терав сам ама се уморив :) :) :)
Простор обезбеден, кафето е ставено, гарант пиво ќе падне а и мезе за оној кој својот мачор ќе го почасти и омрси :)
Понуди на ПП ... слики од пенисот на мачорот не се задолжителни :vozbud:

Ангел1997

Мачкар.
Член од
20 март 2011
Мислења
57
Поени од реакции
11
Тие се најубавото нешто... Немој така да збориш, тој што ги мрзи животните, се мрзи и сам себеси! Позз..

--- надополнето ---

Уште нешто, што е тоа РЕПУТАЦИЈА? И како да соберам повеќе поени на РЕПУТАЦИЈАТА? Одговорете!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.906
Поени од реакции
11.667
Сабајлево околу 3 саат ми се омачи мачката и ко за прва рожба извади 4 талибанци кои мјаукаа и цицаа ко стоки во рок од 1 минута, по периодот на излегување :icon_lol: кај и да е , после работа ќе постирам слики од нив, сеуште се стари неколку саати, така да очекувајте глувци да видите...во секој случај, за 4 недели од прилика ќе ги давам на подарок, па кој ќе биде заинтересиран нека повели ;)
Да не напоменувам, стрикно за мачкари и љубители на животни!
поздрав

Ангел1997

Мачкар.
Член од
20 март 2011
Мислења
57
Поени од реакции
11
Ајде mans, нестрпливи сме да ги видиме талибанците :))

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Ми кажаа моите дека вчера ни се омачила мачката. 5 малечки но едното умре. 3 кафеави накај портокалови и едно црно-бело, а тоа што не преживеа било скрос бело. Сега имаме 7 мачки од кои уште една треба да се омачи во најскоро време :). Фарма за мачки :)

Ангел1997

Мачкар.
Член од
20 март 2011
Мислења
57
Поени од реакции
11
Луѓееее, кај ве снемааа?? Кажете нешто досадно е :))

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Луѓе сеа мачорот ми се врати од надвор 3 дена не го видов и ми закачил крлеж на образот... со што може да го тргнам?

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.153
Поени од реакции
4.037
Колку што памтам треба малце зејтин да му ставиш (озбилно зборам) за да може полесно да се откачи и пробај со рака полека... Али кај мачки е потешко оти они не даваат многу да ги гњавиш или чепкаш, кучиња се потрпеливи така да незнам... Се надевам некој друг ќе знае некој подобар совет... Али сигурно постојат и некои спрејови или такви ствари за овакви ситуации али не се разбирам јас да ти кажам конкретно :/

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527
Луѓе сеа мачорот ми се врати од надвор 3 дена не го видов и ми закачил крлеж на образот... со што може да го тргнам?
Со пинцета,ама ќе треба некој да го држи додека го вадиш крлежот! Фати го силно за муцката,стегни го и тргај со пинцетата! Гледај да го извадиш цел и ништо да не остане од крлежот во него!

Нека не те плаши силното мјаукање,сепак се работи за негово добро! И ајде оди не чекај,вади го дури се гледа!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Со пинцета,ама ќе треба некој да го држи додека го вадиш крлежот! Фати го силно за муцката,стегни го и тргај со пинцетата! Гледај да го извадиш цел и ништо да не остане од крлежот во него!

Нека не те плаши силното мјаукање,сепак се работи за негово добро! И ајде оди не чекај,вади го дури се гледа!
До сега го барав повторно излегол надвор. Додека не го извадам не го ни пуштам да влезе дома ќе пробам со пинцета, а имам слушнато дека крлеж може да се вади и со стапче ако загрееш на огин и да го ставиш директно на крлежот.
Фала за одговорот.

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323

Само ова му е лекот. Frontline гелот го има скоро во сите ветеринарни амбуланти и успешно ги убива сите болви, јајцата нивни и крлежите. Плус е тоа што мачорот твој ќе биде 3-4 месеци заштитен од болви и крлежи, а бидејќи излегува од дома, гелот ќе биде многу корисен.

Attachments

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

Само ова му е лекот. Frontline гелот го има скоро во сите ветеринарни амбуланти и успешно ги убива сите болви, јајцата нивни и крлежите. Плус е тоа што мачорот твој ќе биде 3-4 месеци заштитен од болви и крлежи, а бидејќи излегува од дома, гелот ќе биде многу корисен.
Што пари е ова гелов ако знаеш ?
Да го купам да ми биде безбеден мачорот за секој случај пошо цел ден е надвор,а дома доаѓа само за јадење и спиење :)

Kajgana Shop

На врв Bottom